Laadpaal
installatie
Zuid-Holland

Wij installeren laadpalen in Zuid-Holland. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Zuid-Holland

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Zuid-Holland tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Zuid-Holland

Een toenemend aantal automobilisten kiest ervoor om elektrisch te gaan rijden. Omdat ze een bijdrage willen leveren aan het terugdringen van de klimaatverandering, omdat het goedkoper is dan rijden op benzine of diesel, of vanwege een leaseregeling met een werkgever. 

Wat ook de reden is voor de overstap, één ding is zeker: je profiteert van diverse voordelen. Maar heb je ook al over het opladen nagedacht? Door je eigen laadpaal te installeren in Zuid-Holland, kun je jouw wagen op ieder gewenst moment opladen. Dat scheelt je een hoop gedoe!

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Zuid-Holland door Recharged

In Recharged vind je een professionele leverancier en installateur van laadpalen. Onze onderneming biedt laadoplossingen aan particulieren en bedrijven en is behalve in heel Zuid-Holland ook in andere provincies werkzaam.

Verduurzaming is onze missie. Recharged staat voor een hoogwaardige laadoplossing voor iedere klant, geheel passend bij zijn of haar specifieke wensen en behoeften. Niet alleen voor het leveren en installeren van een oplaadpaal in Zuid-Holland ben je bij ons aan het juiste adres: Recharged verzorgt eveneens service en onderhoud.

Wij installeren onder andere in de volgende regio’s in Zuid-Holland:

  1. Den Haag
  2. Rotterdam
  3. Rijswijk
  4. Zoetermeer
  5. Westland
  6. Barendrecht
  7. Dordrecht
  8. Overige regio’s Zuid-Holland

Particuliere laadpaal installatie in Zuid-Holland

Laadpaal installatie Zuid-Holland
Recharged installeert laadpalen bij jou in Zuid-Holland

Wil je een laadpaal kopen in Zuid-Holland en deze op je eigen terrein laten installeren? Niet lang geleden was dat nog een investering waar maar weinig mensen over nadachten. Echter zorgt het alsmaar groeiende aanbod ervoor dat een privélaadpaal voor het grootste deel van de elektrische rijders tot de mogelijkheden behoort.

Op onze website vind je een duidelijk overzicht van de prijzen die voor iedere laadoplossing gelden. Omdat je na het installeren van je eigen laadpaal in Zuid-Holland direct profiteert van aantrekkelijke laadkosten, heb je de aanschafkosten binnen de kortste keren weer terugverdiend.

De afgelopen periode zijn de energieprijzen behoorlijk gestegen. Dit heeft ertoe geleid dat geïnteresseerden in een laadoplossing hun beslissing uitstelden. Prijzen aan de publieke laadpalen stegen immers niet zo snel mee met de toegenomen energieprijzen. Zeker voor degenen met een variabel energiecontract kon dat een groot verschil betekenen.

Het prijsverschil tussen publieke en privé laadpalen wordt echter steeds kleiner. Bovendien weet je met een privéoplossing altijd precies welke kosten er aan een laadsessie zijn verbonden. Openbare laadtarieven zijn daarentegen vaak verre van duidelijk.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Zuid-Holland

Behalve voor particulieren is het installeren van een oplaadpaal in Zuid-Holland ook voor ondernemers aantrekkelijk. Beschik je over een eigen terrein waar dit mogelijk is? Dan hoeft niets je te weerhouden.

Een laadpaal installeren in Zuid-Holland is iets waartoe een groeiend aantal ondernemers besluit. Een installatie past bij maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar zorgt er ook voor dat je een extra mooi visitekaartje afgeeft aan je klanten en andere bezoekers.

Wil je zakelijk een laadpaal kopen in Zuid-Holland? Dan krijg je alleen te maken met de aanschafkosten. Het feit dat een laadoplossing zich op jouw terrein bevindt, betekent immers niet dat jij voor de laadkosten opdraait. Iedere gebruiker beschikt over zijn eigen laadpas en betaalt dus zelf voor het opladen van de batterij van zijn elektrische auto.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Zuid-Holland nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Zuid-Holland

Als je woont of werkt in Zuid-Holland en een laadoplossing wilt kopen, dan wil je vanzelfsprekend voor het meest geschikte laadpaal merk kiezen. Onze klanten en wij zijn erg te spreken over het innovatieve laadpalen merk Wallbox. Hieronder vertellen wij jou in het kort iets meer over deze laadpaal aanbieder.

Laadoplossingen van Wallbox

Wallbox staat voor kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid. Dat betekent eveneens dat we enkel producten van A-kwaliteit aan onze klanten aanbieden. 

Wil je een laadpaal kopen in Zuid-Holland? Wij bieden hoogwaardige laadoplossingen van het merk Wallbox. Dit merk vervaardigt compacte laadoplossingen voor aan de muur. Ook deze worden een Wallbox genoemd. Denk bijvoorbeeld aan de Wallbox Pulsar Plus EV-Charger.

De laadoplossingen zijn op basis van de nieuwste technologische inzichten vervaardigd en hebben een sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Service en onderhoud van een oplaadpaal in Zuid-Holland

Voornemens een oplaadpaal in Zuid-Holland te installeren? De wallboxen van Recharged zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. 

Dat neemt niet weg dat een periodieke controle nodig blijft. Zeker wanneer je grotendeels afhankelijk bent van jouw eigen laadoplossing, is dat essentieel. Recharged is behalve leverancier en installateur ook dé partij voor service en onderhoud.

Snelle actie bij storingen

Doet er zich onverhoopt een storing aan je wallbox voor? Dat kan je planning behoorlijk in de war schoppen. 

Beschik je over een servicecontract bij Recharged? Dan krijg je voorrang bij onze klantenservice. De priority helpdesk kan storingen vaak op afstand voor je oplossen. Is dat niet het geval? Dan sturen we een ervaren monteur naar jouw locatie.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Zuid-Holland

Wil je een laadpaal laten installeren in Zuid-Holland en deze door dezelfde installateur laten onderhouden? Bij Recharged vind je alle diensten onder één dak. Wil je meer weten over ons bedrijf of de manier waarop we onze werkzaamheden uitvoeren? Neem dan eens een kijkje bij de hieronder staande veelgestelde vragen.

Recharged is een Nederlandse leverancier en installateur van laadpalen. Of je nu een particulier of een zakelijke klant bent, bij ons ben je aan het juiste adres om een laadpaal te laten installeren in Zuid-Holland. Voor iedere elektrische rijder hebben we een passende laadoplossing. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat de wallbox op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Het installeren van een laadpaal in Zuid-Holland levert je aantrekkelijke financiële voordelen op. Om daarvan maximaal te kunnen profiteren, is het belangrijk dat de installatie door een professionele partij wordt uitgevoerd. Alle Recharged monteurs zijn in het bezit van de benodigde certificeringen en kwalificaties. Bovendien beschikken ze stuk voor stuk over jarenlange ervaring.

Heb je een koopwoning of een eigen kantoor- of bedrijfspand? Dan is er geen speciale voorbereiding nodig om een laadpaal te kunnen installeren in Zuid-Holland. De wallbox wordt in de meeste gevallen aan de muur van het pand of de garage bevestigd.

Recharged is een jong team met een duidelijke visie: verduurzaming van de particuliere en de zakelijke markt. Dit doen we door het leveren en plaatsen van oplaadpalen in Zuid-Holland. Kennisdeling achten we van groot belang voor de ontwikkeling van de branche in het algemeen. Voor iedere klant kunnen we een maatwerk oplossing bieden. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Nee, het is niet mogelijk om een openbare laadpaal door Recharged te laten plaatsen. Je dient dan contact op te nemen met de gemeente waarin je woonachtig bent.

Bestel direct een laadpaal in Zuid-Holland

Wil je in Zuid-Holland een laadpaal laten installeren en wil je weten welke kosten daaraan zijn verbonden? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend online een offerte bij ons aan. 

Door ons van zo veel mogelijk informatie te voorzien, waaronder het aantal gewenste laadpalen en het benodigde laadvermogen, kunnen we je een maximaal heldere offerte verstrekken. We reageren zo snel mogelijk op je aanvraag. Heb je nog vragen? Stel deze gerust; onze klantenservice beantwoordt deze graag.

Ook kun je direct een laadpaal in onze webshop bestellen. Je hebt dan de mogelijkheid om wel of geen gebruik te maken van onze installatiehulp.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Zuid-Holland bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of je nu aan het oriënteren bent of al precies weet welke laadpaal je thuis nodig hebt: Recharged is dé professionele laadpaal installateur van Zuid-Holland die voor jou klaar staat. Onze laadspecialisten ondersteunen jou daar waar nodig is tijdens het aankoopproces. Daardoor kun je ervan op aan dat je binnenkort thuis van de beste laadoplossing kunt genieten.

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing die bij jou thuis in Zuid-Holland past? Gebruik onze handige laadpalen keuzehulp.

Laadstation thuis laten plaatsen
Keuzehulp »

Ik maak gebruik van jullie gratis keuzehulp.

1 of 1

Als je weet welke laadpaal je thuis in Zuid-Holland nodig hebt, dan kun je deze direct in onze webshop bestellen. Met of zonder installatiehulp. Handig!

Webshop »

Ik wil een laadpaal in jullie webshop bestellen.

1 of 1

Laadpaal installeren in Zuid-Holland | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan