Laadpaal kopen in onze webshop

Wens je snel en gemakkelijk een laadpaal te kopen? In onze webshop vind je diverse hoogwaardige laadoplossingen. Deze laadpalen kun je direct kopen en bestellen – met of zonder installatie thuis of op kantoor. Bekijk onderstaand ons aanbod met innovatieve laadpalen. Na je bestelling controleren we altijd nog op technische haalbaarheid en waar nodig adviseren.

Waarom koop je een laadpaal bij Recharged?

Het aanschaffen van een laadpaal is voor de meeste mensen iets nieuws, je bent aan het kijken voor een elektrische auto of hebt er onlangs een gekocht. Laden aan publieke laadpalen is duur en vaak zijn de plekken bezet. Je wilt natuurlijk niet de flexibiliteit kwijtraken die je met jouw brandstof auto had. Daarom is een eigen laadpaal van belang om zelf te kunnen laden wanneer jij dat wilt. Wij adviseren je graag naar een oplossing die bij jou past. Onze kennis en kunde zetten wij daarom graag in om jouw aankoop en installatie van een laadpaal tot een succes te brengen.

✅ Toegankelijke prijzen

Scherpe prijzen maken onze diensten toegankelijk.

✅ Hoge servicegraad

Onze specialisten staan garant voor een uitstekende service ook na de installatie.

✅ Gebruikersgemak

Onze laadoplossingen zijn eenvoudig te gebruiken met bijbehorende app.
Recharged laadoplossingen

✅ Kennis en kunde

Wij weten wat we doen en waar we goed in zijn.

✅ Snelle installatie

Jouw laadoplossing binnen een paar weken geïnstalleerd.

✅ Afspraak is afspraak

No-nonsense aanpak: Afspraak is bij ons afspraak.

Wallbox functionaliteiten vergelijken

Tip: Scroll / veeg in de onderstaande tabel van rechts naar links om alle Wallbox modellen en functionaliteiten te kunnen bekijken.

Wallbox functionaliteiten Wallbox Pulsar Plus Pulsar Plus Wallbox Copper Business SB Copper SB Wallbox Commander 2S Commander 2S Wallbox Quasar kopen Quasar
Afmetingen 166x163x82 mm 260x192x113 mm 115x221x152mm 350x350x150 mm
Laadvermogen 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase
Eco-Smart Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
DC-lekdetectie
Planningen
Power Sharing
Gebarencontrole Optioneel
Gezichtsherkenning Optioneel
RFID
Bidirectioneel laden
Pulsar Plus kopen » Copper SB kopen » Commander 2S kopen » Quasar kopen »

Advies op maat

Wellicht heb je behoefte aan advies voordat je een laadpaal koopt. Onze laadspecialisten staan tot jouw dienst om in samenspraak de beste laadoplossing voor jou te vinden. Wij adviseren zowel particuliere als zakelijke klanten. Samen komen we tot het beoogde resultaat. Vraag onderstaand een offerte aan of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Vraag een offerte aan.

Heb je een laadpaal thuis of op kantoor nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen over laadpalen kopen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen gesteld over het aankopen van laadpalen. Deze vragen hebben wij daarom verzameld en beantwoord in het onderstaande overzicht. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mail – wij streven ernaar om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wij streven ernaar om jouw bestelde laadpaal / laadpalen zo snel mogelijk te leveren. Wegens exceptionele drukte kan dit langer duren. Heb je een laadoplossing inclusief montage door ons besteld? In dat geval plannen wij samen met jou een afspraak in. Doorgaans kunnen onze monteurs binnen 4 tot 5 weken jouw laadpaal op locatie installeren.

Een laadpaal kun je eenvoudig via onze webshop kopen door middel van iDeal. Daardoor kun je veilig afrekenen met vertrouwde betaalmethoden en via jouw eigen bank.
Ja, wij kunnen jouw bestelde laadpaal / laadpalen op locatie installeren. Dat geldt voor zowel particuliere als zakelijke aankopen. Je kiest tijdens het bestelproces om de installatie van de laadoplossing(en) door ons te laten verzorgen. Onze vakbekwame monteurs plannen vervolgens met jou een afspraak in om de laadpaal / laadpalen bij jou thuis of op kantoor te komen installeren.

Het eerste voordeel van een eigen laadpaal aankopen betreft gebruikersgemak. Je kunt thuis of op kantoor jouw elektrische auto opladen wanneer jij dat wilt. Daarnaast heb je gemakkelijk inzicht in de laadprestaties en het laadverbruik.

Het tweede voordeel van een eigen laadoplossing is het gegeven dat zelf opladen in de regel de goedkoopste manier is. Anders gezegd, door met een eigen laadpaal op te laden bespaar je geld ten opzichte van opladen bij een openbare laadgelegenheid.

Als je twijfelt welk laadpaaltype je moet kopen, dan is het raadzaam om eerst contact met ons op te nemen. Onze laadspecialisten bekijken samen met jou welke laadoplossing het meest geschikt voor jou is. Ook bespreken zij graag de mogelijkheden omtrent het installeren van één of meerdere laadpalen op locatie.

Koop een Wallbox oplaadpaal

Je kunt bij ons de innovatieve laadoplossingen van Wallbox kopen. De laadpalen van Wallbox beschikken over veel technische snufjes én zijn makkelijk in gebruik. Tevens biedt Wallbox een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Kies in het onderstaande overzicht de laadoplossing die het beste bij jou past en laadt binnenkort jouw elektrische auto razendsnel op met een Wallbox.

Wallbox Pulsar Plus bestellen

De Wallbox Pulsar Plus (3,7 – 22 kW) is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Daarnaast laadt de Wallbox Pulsar Plus jouw elektrische auto tot acht keer sneller dan met een regulier stopcontact.

✅ Erg gebruiksvriendelijk

✅ Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

✅ Is compact en laadt razendsnel

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Wallbox Copper Business SB kopen

De Wallbox Copper Business SB​ (3,7 – 22 kW) is een echte krachtpatser onder de laadpalen. Maximale laadprestaties worden behaald dankzij de meest geavanceerde technologie

✅ Krachtige, hypermoderne laadpaal

✅ Real-time oplaadgegevens via smartphone

✅ Op afstand te bedienen

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Wallbox Commander 2S bestellen

De Wallbox Commander 2S (22 kW) is een toegankelijke laadpaal, zowel qua gebruikersgemak als prijstechnisch. Zeer geschikt voor op kantoor / zakelijk laden.

✅ Geavanceerd, intelligent oplaadsysteem

✅ Laadsessies vooruit plannen

✅ Real-time oplaadstatistieken

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Wallbox Quasar

De Wallbox Quasar (3,7 – 7,4 kW) is een absolute geweldenaar onder de bidirectionele laadpalen. Deze zeer innovatieve Quasar laadoplossing van Wallbox zit boordevol technologische snufjes.

✅ Bidirectioneel laden (vehicle-to-grid V2G)

✅ Bedienbaar met handgebaren en -bewegingen

✅ Gezichtsherkenning en nog veel meer innovatieve functionaliteiten

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.