Jouw eigen laadpaal kopen

Bij ons kun je eenvoudig en voordelig jouw eigen oplaadpaal kopen. Bestel direct een laadpaal via onze webshop en ontvang deze  thuis of op kantoor. Zo kun je snel beginnen met zelf jouw elektrische auto opladen.

Voordelen van een
eigen laadpaal kopen

Bespaar met een eigen laadpaal honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering aankoop laadpaal doorgaans al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle levering
Koop voordelig laadpalen
Veilig betalen met iDEAL

Laadpaal aankopen
in onze webshop

Wil je snel en makkelijk een laadpaal kopen? In onze webwinkel hebben we verschillende hoogwaardige laadopties beschikbaar. Je kan de laadpalen direct kopen en bestellen, met de optie voor installatie bij jou thuis of op kantoor. Hieronder kan je ons aanbod bekijken met innovatieve laadpalen. Daarnaast geven wij jou graag advies indien nodig voor, tijdens en/of na jouw bestelling.

Kies en koop direct
jouw eigen laadpaal

Liever na aankoop de laadpaal door ons laten installeren? Gaan we regelen!

Onze gecertificeerde monteurs helpen jou graag met de installatie van jouw oplaadpaal. Bij ons kun je gemakkelijk een laadpaal inclusief installatie op locatie kopen. Klik hieronder op ‘Ik wil een eigen laadpaal’ en vul onze keuzehulp in.

Vraag vandaag nog jouw laadpaal installatie aan.

Waarom koop je een
laadpaal bij Recharged?

Het aanschaffen van een laadpaal is voor de meeste mensen iets nieuws, je bent aan het kijken voor een elektrische auto of hebt er onlangs een gekocht. Laden aan publieke laadpalen is duur en vaak zijn de plekken bezet. Je wilt natuurlijk niet de flexibiliteit kwijtraken die je met jouw brandstof auto had. 

Daarom is een eigen laadpaal van belang om zelf te kunnen laden wanneer jij dat wilt. Wij adviseren je graag naar een oplossing die bij jou past. Onze kennis en kunde zetten wij daarom graag in om jouw aankoop en installatie van een laadpaal tot een succes te brengen.

Bij ons profiteer je van lage prijzen dankzij ons zeer gunstige inkoopvoordeel.

Voor, tijdens en na de installatie helpen wij jou graag met eventuele vragen.

Jouw laadoplossing doorgaans al binnen een paar weken op locatie geïnstalleerd.

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over alle benodigde kwalificaties.

De laadoplossingen die wij aanbieden en installeren zijn eenvoudig te gebruiken.

Wij hanteren een no-nonsense aanpak: Afspraak is bij ons echt afspraak.

Jouw eigen EV-charger aanschaffen

Als je over de juiste kennis beschikt en zelf een laadpaal wilt installeren, dan kun je deze voordelig bij ons bestellen. Het bestelproces is snel, eenvoudig en veilig.

Kies en bestel de oplaadpaal die bij jou past.

Koop voordelig
een Wallbox oplaadpaal

Je kunt bij ons de innovatieve laadoplossingen van Wallbox kopen. De laadpalen van Wallbox beschikken over veel technische snufjes én zijn makkelijk in gebruik. Tevens biedt Wallbox een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Kies in het onderstaande overzicht de laadoplossing die het beste bij jou past en laadt binnenkort jouw elektrische auto razendsnel op met een Wallbox.

De Wallbox Pulsar Plus (3,7 – 22 kW) is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Daarnaast laadt de Wallbox Pulsar Plus jouw elektrische auto tot acht keer sneller dan met een regulier stopcontact.

Wallbox Pulsar Plus laadpaal kopen
Koop Pulsar Plus van Wallbox

✅ Erg gebruiksvriendelijk

✅ Is compact en laadt razendsnel

✅ Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van de Wallbox Pulsar Plus.

De Wallbox Copper Business SB (3,7 – 22 kW) is een echte krachtpatser onder de laadpalen. Maximale laadprestaties worden behaald dankzij de meest geavanceerde technologie.

Wallbox Copper SB laadpaal aankopen
Copper SB EV-charger aanschaffen

✅ Krachtige, hypermoderne laadpaal

✅ Real-time oplaadgegevens via smartphone

✅ Op afstand te bedienen

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van de Wallbox Copper SB.

De Wallbox Commander 2S (22 kW) is een toegankelijke laadpaal, zowel qua gebruikersgemak als prijstechnisch. Zeer geschikt voor op kantoor / zakelijk laden.

Wallbox Commander 2S bestellen
Bestel Commander 2S online

✅ Geavanceerd, intelligent oplaadsysteem

✅ Laadsessies vooruit plannen

✅ Real-time oplaadstatistieken

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van de Wallbox Commander 2S.

De Wallbox Quasar (3,7 – 7,4 kW) is een absolute geweldenaar onder de bidirectionele laadpalen. Deze zeer innovatieve Quasar laadoplossing van Wallbox zit boordevol technologische snufjes.

Quasar laadpaal aankopen
Wallbox Quasar bestellen

✅ Bidirectioneel laden (vehicle-to-grid V2G)

✅ Bedienbaar met handgebaren en -bewegingen

✅ Gezichtsherkenning en nog veel meer innovatieve functionaliteiten

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van de Wallbox Quasar.

Wallbox fuctionaliteiten vergelijken

Tip: Scroll / veeg in de onderstaande tabel van rechts naar links om alle Wallbox modellen en functionaliteiten te kunnen bekijken.

Wallbox functionaliteiten Wallbox Pulsar Plus Pulsar Plus Wallbox Copper Business SB Copper SB Wallbox Commander 2S Commander 2S Wallbox Quasar kopen Quasar
Afmetingen 166x163x82 mm 260x192x113 mm 115x221x152mm 350x350x150 mm
Laadvermogen 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase
Eco-Smart Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
DC-lekdetectie
Planningen
Power Sharing
Gebarencontrole Optioneel
Gezichtsherkenning Optioneel
RFID
Bidirectioneel laden
Pulsar Plus kopen » Copper SB kopen » Commander 2S kopen » Quasar kopen »
Webwinkel laadpalen

Heb je advies op maat nodig?

Onze laadspecialisten staan voor jou klaar wanneer je advies op maat nodig hebt voorafgaand, tijdens en na jouw laadpaal aankoop. Ook wanneer je niet goed weet welke laadoplossing voor jouw situatie en/of elektrische auto geschikt is, is het raadzaam om eerst advies bij ons in te winnen.

Wat jouw vraag ook is: wij denken graag met jou mee om samen tot één of meerdere laadoplossingen te komen die het beste bij jou passen. Hieronder kun je eenvoudig en gemakkelijk een offerte aanvragen. Klik op de knop ‘Offerte’ en vul de benodigde gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik heb behoefte aan vrijblijvend advies.

Veelgestelde vragen
over laadpalen kopen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen gesteld over het aankopen van laadpalen. Deze vragen hebben wij daarom verzameld en beantwoord in het onderstaande overzicht. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mail – wij streven ernaar om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wij streven ernaar om jouw bestelde laadpaal / laadpalen zo snel mogelijk te leveren. Wegens exceptionele drukte kan dit langer duren. Heb je een laadoplossing inclusief montage door ons besteld? In dat geval plannen wij samen met jou een afspraak in. Doorgaans kunnen onze monteurs binnen 4 tot 5 weken jouw laadpaal op locatie installeren.

Een laadpaal kun je eenvoudig via onze webshop kopen door middel van iDeal. Daardoor kun je veilig afrekenen met vertrouwde betaalmethoden en via jouw eigen bank.
Ja, wij kunnen jouw bestelde laadpaal / laadpalen op locatie installeren. Dat geldt voor zowel particuliere als zakelijke aankopen. Je kiest tijdens het bestelproces om de installatie van de laadoplossing(en) door ons te laten verzorgen. Onze vakbekwame monteurs plannen vervolgens met jou een afspraak in om de laadpaal / laadpalen bij jou thuis of op kantoor te komen installeren.

Het eerste voordeel van een eigen laadpaal aankopen betreft gebruikersgemak. Je kunt thuis of op kantoor jouw elektrische auto opladen wanneer jij dat wilt. Daarnaast heb je gemakkelijk inzicht in de laadprestaties en het laadverbruik.

Het tweede voordeel van een eigen laadoplossing is het gegeven dat zelf opladen in de regel de goedkoopste manier is. Anders gezegd, door met een eigen laadpaal op te laden bespaar je geld ten opzichte van opladen bij een openbare laadgelegenheid.

Als je twijfelt welk laadpaaltype je moet kopen, dan is het raadzaam om eerst contact met ons op te nemen. Onze laadspecialisten bekijken samen met jou welke laadoplossing het meest geschikt voor jou is. Ook bespreken zij graag de mogelijkheden omtrent het installeren van één of meerdere laadpalen op locatie.

Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Steeds meer consumenten en bedrijven weten hun weg naar ons oplaadpaal installatiebedrijf te vinden. Mét volle tevredenheid. Daar zijn wij trots op.

Wij hopen jou binnenkort als klant te mogen verwelkomen. Onze laadspecialisten en monteurs staan tot jouw dienst.

Koop vandaag jouw laadpaal inclusief installatie.

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.