Laadpaal
installatie
Rotterdam

Wij installeren laadpalen in Rotterdam. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Rotterdam

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Rotterdam tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Rotterdam

Het is inmiddels al een tijdje duidelijk dat auto’s op brandstof in de toekomst zullen gaan verdwijnen. Diverse autoproducenten hebben al aangegeven dat ze over enkele jaren uitsluitend nog elektrische modellen gaan produceren. Dat betekent dat iedereen met deze verandering te maken zal krijgen. 

Ook de regering heeft regels vastgesteld die het rijden in een brandstofauto onaantrekkelijker maken. Zo wordt het op diverse plekken bijvoorbeeld lastiger om met een auto op fossiele brandstof een binnenstad in te rijden.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Rotterdam door Recharged

Overweeg jij de aanschaf van een elektrische auto of heb je de switch inmiddels al gemaakt? Doordat elektrisch rijden alsmaar toeneemt, wordt het ook steeds gebruikelijker om op eigen terrein een laadpaal te plaatsen. 

Door op deze manier een laadpaal te installeren in Rotterdam, hoef je veel minder vaak gebruik te maken van een publieke laadoplossing. Dat betekent dus niet meer wachten tot er een plek vrijkomt, maar je auto opladen wanneer het jou uitkomt. 

Met het kopen van een laadpaal in Rotterdam zorg je ervoor dat je niet op je vrijheid hoeft in te leveren.

Particuliere laadpaal installatie in Rotterdam

Laadpaal kopen en installeren Rotterdam
Recharged installeert laadpalen bij jou in Rotterdam

Vaak wordt gedacht dat het installeren van een oplaadpaal in Rotterdam iets is dat enkel voor bedrijven is weggelegd. Niets is echter minder waar. 

Met de steeds sterkere groei van elektrisch rijden worden er ook steeds meer laadoplossingen ontwikkeld binnen diverse prijsranges. Zo ligt het installeren van een laadpaal thuis in Rotterdam ook voor jou binnen handbereik. 

En bedenk: je doet een eenmalige investering, maar verdient vanaf de eerste dag je geld direct terug. Elektrisch laden is immers een stuk betaalbaarder dan tanken aan de pomp.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Rotterdam

Uiteraard kun je ook als ondernemer bij Recharged terecht voor het installeren van een oplaadpaal in Rotterdam. Waarom je dit zou overwegen? 

In de eerste plaats omdat steeds meer werknemers, maar ook klanten met een elektrische auto naar jouw kantoor of bedrijfslocatie komen. Zeker wanneer meerdere werknemers al (op leasebasis) elektrisch rijden en dit beleid in de plannen van jouw bedrijf is opgenomen, is een laadoplossing een logische volgende stap. 

Bovendien geef je je bedrijf een duurzame uitstraling; iets wat anno nu zwaar meeweegt in je totale bedrijfsimago.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Rotterdam nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Rotterdam

Als je in Rotterdam woont of kantoorhoudend bent, dan wil je natuurlijk de beste laadoplossing kiezen. 

Onze klanten en wij zijn er te spreken over het innovatieve laadpalen merk Wallbox. Graag vertellen wij jou hieronder meer over het merk Wallbox en wat zij te bieden hebben.

Wallbox laadpalen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Recharged een laadpaal kopen in Rotterdam. De typen die wij aanbieden en indien gewenst ook voor je installeren en onderhouden, zijn afkomstig van het merk Wallbox. 

De artikelen zelf betreffen ook stuk voor stuk een Wallbox: een muurcontact waarmee je een elektrische auto kunt opladen. Dat betekent een stijlvolle, subtiele oplossing – denk bijvoorbeeld aan de Wallbox Pulsar Plus EV-charger. De oplaadsystemen van Wallbox beschikken over de meest geavanceerde technologieën en worden over de hele wereld gebruikt.

Service en onderhoud van een oplaadpunt in Rotterdam

We noemden het al even: besluit je bij Recharged een laadpaal te kopen in Rotterdam, dan kun je daar optioneel een service- en onderhoudscontract bij afsluiten. Dit houdt in dat onze installateurs periodieke controles uitvoeren en dat je als klant prioriteit hebt bij de helpdesk in het geval zich een storing voordoet. 

De laadpaalinstallaties van Wallbox zijn gebruiksvriendelijk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Toch is het verstandig om jezelf te verzekeren van de allerbeste ondersteuning in het geval je laadoplossing onverhoopt een keer niet werkt zoals je dat bent gewend.

Snelle actie bij storingen door Recharged

Kies je er niet alleen voor om door Recharged je oplaadpaal te laten installeren in Zuid-Holland te Rotterdam, maar ook het onderhoud door ons te laten uitvoeren? 

Onze ervaren monteurs zorgen er met hun scherpe blik voor dat jouw laadoplossing in optimale conditie blijft en de kans op storingen minimaal is. 

Doen deze zich onverhoopt wel doen? Ook dan kun je rekenen op de deskundigheid van Recharged. In veel gevallen lukt het ons om een storing op afstand op te lossen. Is dat niet het geval, dan sturen we zo spoedig mogelijk een monteur naar jouw locatie.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Rotterdam

Recharged is dé partij voor het laten installeren van een laadpaal in Rotterdam en het onderhoud daarvan. Met bovenstaande informatie trachten we je zo gedetailleerd mogelijk inzicht te geven in de mogelijkheden en onze werkwijze. 

Heb je nog vragen? Wellicht vind je het antwoord hieronder.

Recharged is behalve leverancier ook professioneel installateur van laadpalen in Rotterdam en omgeving. Ongeacht of je een particulier of een bedrijfsmatige partij bent, op ons kun je rekenen. Het installeren van een laadpaal in Rotterdam gebeurt met oog voor nauwkeurigheid en veiligheid. Zo kun je te allen tijde rekenen op een laadoplossing waarop je kunt vertrouwen.

Laat je een oplaadpaal installeren in Rotterdam, dan wil je uiteraard dat dit door een professionele partij gebeurt. Alle installatiemonteurs van Recharged beschikken over de binnen deze installatiebranche juiste, relevante certificeringen. Bovendien wordt er bij Recharged altijd volgens de laatste inzichten gewerkt.

Het is mogelijk om in Rotterdam een laadpaal te installeren op eigen terrein. De laadoplossingen van Wallbox plaatsen we in de muur van je woning, schuur of garage. Zo kunnen alleen jij, je gezinsleden/huisgenoten en je bezoek er gebruik van maken. Woon je op een plek waar je niet over eigen terrein beschikt, of een eigen parkeerplaats op gemeenschappelijke grond hebt? Dan heb je toestemming nodig van de VvE.

Door Recharged een laadpaal laten installeren in Rotterdam betekent dat je deze installatie laat uitvoeren door een partij die actief streeft naar verduurzaming. Laadoplossingen zijn voor ons niet zomaar werk, maar iets waar we daadwerkelijk in geloven. Daarnaast hanteren we scherpe prijzen en dragen we klantenservice hoog in het vaandel. We zijn pas tevreden als ook de klant dat is.

Nee, wij kunnen helaas geen laadpaal plaatsen aan de openbare weg in Rotterdam. Voor een openbare laadpaal moet je een aanvraag indienen bij Gemeente Rotterdam.

Bestel direct een laadpaal in Rotterdam

Ben je geïnteresseerd in het laten plaatsen van een laadpaal in Zuid-Holland te Rotterdam? Zowel particulieren als zakelijke geïnteresseerden kunnen gratis en geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dit doe je eenvoudig door het formulier op onze website in te vullen. We komen zo snel mogelijk op je aanvraag terug.

Je kunt daarnaast direct een laadpaal bestellen in onze webshop. Deze komen wij dan installeren bij jou in Rotterdam. Ook heb je de mogelijkheid om tijdens het bestelproces aan te geven dat je geen gebruik wilt maken van onze installatiehulp.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Rotterdam bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Laadpaal installeren in Rotterdam | EV-charger installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan