Laadpaal
installatie
Den Haag

Wij installeren laadpalen in Den Haag. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Den Haag

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Den Haag tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Den Haag

Elektrisch rijden: steeds meer mensen kiezen ervoor. In plaats van over een benzine- of dieselmotor beschikt je auto over een elektromotor. 

De voordelen? Het gebruik ervan is aanzienlijk goedkoper dan het gebruik van een auto op brandstof, elektrische auto’s stoten minder schadelijke stoffen uit en elektrisch rijden wordt als het rijden van de toekomst gezien. 

Wat minder handig vinden gebruikers over het algemeen het opladen; niet zozeer de tijd, maar wel het moment waarop je dit doet. Publieke laadpalen deel je immers met andere gebruikers. De oplossing? Een eigen laadpaal installeren in Den Haag.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Den Haag door Recharged

Wil jij niet meer afhankelijk zijn van het toeval en een laadinstallatie niet met andere elektrische rijders hoeven te delen? Dan is het kopen van een laadpaal in Den Haag een slimme oplossing.

Bij Recharged heb je de keuze uit een divers aanbod aan Wallboxen van een gerenommeerd A-merk. Zo vindt iedereen de laadoplossing die het beste bij zijn of haar situatie past. 

De installateurs beschikken over de juiste certificeringen én voldoende ervaring om installaties, maar ook onderhoud en reparaties tot in de puntjes uit te voeren.

Particuliere laadpaal installatie in Den Haag

Laadpaal kopen en installeren Den Haag
Recharged installeert laadpalen bij jou in Den Haag

Een laadpaal installeren in Den Haag, maar dan aan de muur van je eigen woning? Velen klinkt het als een onbetaalbare luxe, maar de werkelijkheid ligt anders. 

Niet voor niets besluiten steeds meer particulieren hiertoe. Een particuliere oplaadpaal installeren in Den Haag betekent een subtiele installatie in de muur van je woning, schuur of garage.

Deze laadpaal kan door jou, je gezinsleden/huisgenoten en je bezoekers worden gebruikt. Een laadpas is niet nodig. Staat jouw woning, schuur of garage dicht aan de openbare weg en wil je voorkomen dat anderen hiervan gebruik maken? 

Dan kies je voor een laadpaal die vergrendeld kan worden, bijvoorbeeld middels een laadpas. Dankzij het aan je huis installeren van een laadpaal in Zuid-Holland te Den Haag geniet je van alle flexibiliteit die je voorheen bij een auto op brandstof ook genoot.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Den Haag

Niet alleen particulieren, ook ondernemers kiezen steeds vaker voor het installeren van een oplaadpaal in Den Haag. Behalve jijzelf kunnen ook werknemers daar met hun eigen laadpas gebruik van maken. 

Naast de initiële installatie ben je verder dus geen geld kwijt aan het faciliteren van deze mogelijkheid. Zeker wanneer je werknemers op leasebasis in een elektrische auto rijden, zullen zij de installatie op prijs weten te stellen.

Bovendien verstevig je met het installeren van de oplaadpaal in Den Haag bij jouw bedrijf je goede naam. Ook klanten en andere gasten zullen deze faciliteit weten te waarderen, wat bijdraagt aan hun beeldvorming en loyaliteit. 

Een laadoplossing werpt op de lange termijn dus niet alleen financieel gezien zijn vruchten af.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Den Haag nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Den Haag

Als je een EV-charger wilt aanschaffen en je in Den Haag woont, dan kan het lastig zijn om het juiste merk laadpaal te kiezen. Er is namelijk veel keus wanneer het aankomt op laadoplossingen.

Onze klanten hebben zeer goede ervaringen met het merk Wallbox. Daarom hebben wij ons in de loop der tijd gespecialiseerd in de installatie van Wallbox laadpalen in Den Haag. Hieronder vertellen wij jou graag meer over dit innovatieve laadpalen merk.

Laadoplossingen van Wallbox

Wil jij een laadpaal kopen in Den Haag? Bij Recharged vind je een kwalitatief hoogwaardig aanbod laadoplossingen van het merk Wallbox. De artikelen van deze producent worden wereldwijd gebruikt en dat is geheel niet zonder reden. 

Naast de eerlijke prijs die Wallbox voor zijn laadoplossingen vraagt, zijn deze ook nog eens voorzien van de meest geavanceerde technologieën. 

Tevens zijn gebruikers enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid van de installaties. Je hebt geen enkele technische kennis nodig om een laadpaal te laten installeren in Den Haag en deze probleemloos te gebruiken.

Service en onderhoud van een oplaadpunt in Den Haag

Besluit jij tot het kopen van een laadpaal in Den Haag? Dan wil je er graag zeker van zijn dat deze investering je ook op de langere termijn profijt brengt. De staat van een oplaadpaal wordt gewaarborgd door deze jaarlijks aan een controle te onderwerpen. 

Ook dit laat je, indien gewenst, door de installateurs van Recharged doen. Behalve de periodieke controle heb je zelf geen omkijken naar je laadpaal.

Snelle actie bij storingen door Recharged

Kies je bij het kopen van je laadpaal in Den Haag bij Recharged ook voor het service- en onderhoudscontract? Dan kun je op vlotte en deskundige hulp rekenen op de momenten waarop de laadpaal niet werkt zoals je gewend bent of wanneer er (mogelijk) sprake is van een storing. 

Als vaste klant heb je voorrang bij de klantenservice en word je zo snel mogelijk te woord gestaan. Niet zelden kan Recharged een probleem op afstand oplossen. Lukt dit niet, dan komt een ervaren installateur zo snel mogelijk naar jouw locatie.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Den Haag

Recharged is de partij voor het installeren van een laadpaal in Den Haag en het onderhoud daarvan. 

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op de professionele diensten van ons jonge, ambitieuze bedrijf rekenen. Wil je meer weten over onze aanpak? Werp dan een blik op de veelgestelde vragen hieronder.

Recharged is reeds jaren actief binnen de EV-branche en heeft ruime ervaring met het installeren van een laadpaal in Den Haag. Ons team denkt graag met iedere klant mee om zo tot een oplossing te komen die het best bij de situatie past. Iedere klant heeft immers weer andere behoeften. Voorafgaand aan een installatie verstrekken we in een adviesgesprek graag meer informatie.

Bij Recharged dragen we veiligheid hoog in het vaandel. Dat betekent dat we uitsluitend werken met installateurs die over de juiste certificeringen en voldoende ervaring beschikken. Alhoewel een laadpaal officieel door eenieder die dat wil kan worden geïnstalleerd, zijn we ervan overtuigd dat je de beste en veiligste resultaten behaalt met een professionele installateur.

Een laadpaal installeren in Den Haag behoeft in veel gevallen geen papierwerk. Betreft het een installatie aan de muur van jouw eigen woning, schuur, garage, kantoor of bedrijfspand? Dan bestaan er geen restricties voor de plaatsing. Wens je de laadpaal op publieke grond te plaatsen? Dan is officiële toestemming nodig en is er geen sprake meer van een privé laadoplossing.

Recharged staat voor professionaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Het team bestaat uit ‘denkers’ en ‘doeners’; een combinatie die volgens ons tot de beste resultaten leidt.

Bestel direct een laadpaal in Den Haag

Wil je in Den Haag een laadpaal kopen en laten installeren? Bij Recharged kun je te allen tijde terecht. Ben je benieuwd naar de kosten die hieraan verbonden zijn? Vraag dan vrijblijvend en geheel gratis een offerte aan. We reageren zo spoedig mogelijk op je aanvraag.

Daarnaast kun je direct in onze webshop een laadpaal bestellen. Het bestelproces is veilig, makkelijk en snel. Tijdens het bestellen kun je aangeven of je wel of geen gebruik wilt maken van onze laadpaal installatiehulp.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Den Haag bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Laadpaal installeren in Den Haag | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan