Wallbox Pulsar Plus

Krachtig. Innovatief. Stijlvol.

Ervaar het gemak van thuis laden met de Wallbox Pulsar Plus. Deze innovatieve laadoplossing van Wallbox zorgt ervoor dat elke laadbeurt feilloos verloopt.

Jouw eigen Wallbox Pulsar Plus laadoplossing

Al vanaf:

 826,00

Incl. btw

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Kwaliteit: Hoogwaardige laadoplossing van het innovatieve merk Wallbox.

Garantie: Standaard met 2 jaar fabrieksgarantie.

Wallbox Pulsar Plus

voordelig bestellen

Overweeg je om de Wallbox Pulsar Plus te kopen? Een prima keus: De Pulsar Plus laadpaal van Wallbox is namelijk een echte krachtpatser onder de laadoplossingen! Deze zeer compacte oplaadpaal biedt tal van voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het compacte, handige formaat. Daardoor is de Pulsar Plus van Wallbox eenvoudig te installeren aan een (buiten)muur en montagepaal.

Daarnaast laadt de Wallbox Pulsar Plus razendsnel jouw elektrische auto op dankzij haar innovatieve technologie. Deze Wallbox laadpaal is namelijk geschikt voor laden op 1 en 3 fase, met maximale snelheden van 22kW. Vergeet ook niet de gebruiksvriendelijkheid waar de Pulsar Plus voor garant staat.

€ 
Productcategorie: Producttag:

Veelgestelde vragen Pulsar Plus

De Wallbox Pulsar Plus biedt diverse voordelen. De Pulsar Plus is namelijk een slimme thuislader voor elektrische voertuigen die snel opladen mogelijk maakt, gebruiksvriendelijk en stijlvol is ontworpen en verschillende veiligheidsfuncties biedt. Daarnaast is de Pulsar Plus van Wallbox verbonden met een mobiele app en heeft een automatische kabelhaspel, en het is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden. Door het plannen van laadtijden op basis van energietarieven, kunnen gebruikers geld besparen op laadkosten.

Ja, wij helpen jou graag met het installeren van de Wallbox Pulsar Plus. Onze diensten op het gebied van laadpaalinstallaties zijn toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze laadspecialisten staan tot jouw dienst en installeren kundig en secuur de Pulsar Plus bij jou op locatie.

Het kopen van de Wallbox Pulsar Plus zorgt ervoor dat je kunt genieten van de innovatieve en kostenbesparende voordelen die deze laadoplossing te bieden heeft. Daarnaast is de prijs van de Pulsar Plus – vergeleken met andere merken – toegankelijk. Door deze laadpaal van Wallbox te kopen kun je ervan op aan dat elke laadbeurt efficiënt en prettig verloopt.

Bekijk de Wallbox Pulsar Plus video

Wallbox functionaliteiten vergelijken

Tip: Scroll / veeg in de onderstaande tabel van rechts naar links om alle Wallbox modellen en functionaliteiten te kunnen bekijken.

Wallbox functionaliteiten Wallbox Pulsar Plus Pulsar Plus Wallbox Copper Business SB Copper SB Wallbox Commander 2S Commander 2S Wallbox Quasar kopen Quasar
Afmetingen 166x163x82 mm 260x192x113 mm 115x221x152mm 350x350x150 mm
Laadvermogen 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase
Eco-Smart Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
DC-lekdetectie
Planningen
Power Sharing
Gebarencontrole Optioneel
Gezichtsherkenning Optioneel
RFID
Bidirectioneel laden
Pulsar Plus kopen » Copper SB kopen » Commander 2S kopen » Quasar kopen »

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.