Kennismaking

Over Recharged

Wil je meer over ons te weten komen? Lees dan verder. Op deze pagina vind je meer informatie over ons bedrijf en hoe wij jou met onze diensten kunnen helpen.

Recharged is een professionele installateur en leverancier van hoogwaardige laadoplossingen. En dat is iets waar wij trots op zijn: Ons hart gaat namelijk sneller kloppen van verduurzaming en het afleveren van werk tot in de perfectie bij onze klanten. 

Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent – elke opdracht pakken wij met passie en bekwaamheid op. Jij & Recharged: Samen maken wij de wereld groener!

Graag vertellen wij jou onderstaand meer over ons bedrijf en onze diensten.

Video afspelen

Dit is onze missie:

Recharged draagt bij aan de elektrificatie – en daarmee verduurzaming – van Nederland door de particuliere en zakelijke EV-markt te voorzien van hoogwaardige laadoplossingen en diepgaande kennis omtrent elektrisch rijden. Daarbij staan vakmanschap, kennisdeling en een hoge servicegraad centraal, zodat onze (toekomstige) klanten de beste laadoplossing(en) thuis of op kantoor kunnen realiseren en benutten.

Dit is onze visie:

Recharged wil via de producten en de diensten omtrent laadoplossingen die zij aanbiedt de verduurzaming en elektrificatie in Nederland vooruithelpen. Dit wordt bereikt door middel van het vermarkten en het installeren van laadoplossingen binnen de particuliere en zakelijke markt. Ook kennisdeling vanuit Recharged draagt bij aan het bevorderen van de klanttevredenheid en de algehele duurzame mobiliteit in Nederland.

Hoe zijn wij jou tot dienst?

Als Nederlandse installateur en leverancier van laadpalen biedt Recharged diverse diensten omtrent elektrificatie aan. Onze diensten zijn erop gericht om de particuliere en de zakelijke markt te verduurzamen. Dit doen wij door middel van het leveren en het installeren van hoogwaardige laadpalen bij jou thuis op locatie.

Ook advies, service en onderhoud maken deel uit van onze diensten. Wij denken namelijk graag met jou mee en dragen zorg voor gedegen onderhoud van jouw (toekomstige) laadoplossing. Meer te weten komen over onze diensten? Klik in het onderstaande overzicht op ‘meer informatie’. 

Laadpaal installatie particulier

Wij installeren laadpalen bij particulieren thuis.

Laadpaal installatie zakelijk

Laadoplossingen op kantoor nodig? Dat regelen wij graag voor jou.

Advies, service en onderhoud

Van advies tot service tot onderhoud: Wij zijn bekwaam op al deze vlakken.

Ons team

Wij zijn een jong en dynamisch team dat bestaat uit denkers én doeners. Onze laadspecialisten bespreken graag met jou de mogelijkheden omtrent laadoplossingen die het beste bij jou passen. Dat vergt maatwerk – iets waar wij zeer kundig in zijn. Onze kennis en kunde putten wij uit de jarenlange ervaring binnen de EV-markt. Dit zetten wij graag in om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De echte doeners zijn de installateurs waarmee Recharged samenwerkt. Zij zetten met plezier en passie hun kwaliteiten en vaardigheden in om elke installatie tot een succes te brengen. Vanzelfsprekend beschikken zij over alle benodigde kwalificaties. Veiligheid, een secure werkwijze en een no-nonsense aanpak zijn kenmerkend voor onze installateurs.

Over ons

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.