Over ons
installatiebedrijf

De juiste laadoplossingen en zonnepanelen bij onze klanten realiseren – daar krijgen zij én wij energie van! Wij vertellen jou graag meer over ons installatiebedrijf en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Over Recharged

Recharged is een professionele installateur en leverancier van A-kwaliteit zonnepanelen en laadoplossingen. En dat is iets waar wij trots op zijn: Ons hart gaat namelijk sneller kloppen van verduurzaming en het afleveren van werk tot in de perfectie bij onze klanten.

Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent – elke opdracht pakken wij met passie en bekwaamheid op. Jij & Recharged: Samen maken wij de wereld groener!

Je kiest voor ons laadpaal en zonnepanelen installatiebedrijf vanwege de voordelen die wij jou te bieden hebben. Dat heeft te maken met de zes pijlers van ons bedrijf. Deze pijlers komen voort uit een veilige en betrouwbare werkwijze, toegankelijke prijzen en een hoge servicegraad.

Bij ons profiteer je van een eerlijke prijs dankzij ons inkoopvoordeel.

Voor, tijdens en na de installatie helpen wij jou graag met eventuele vragen.

Jouw duurzame installatie doorgaans al binnen een paar weken geïnstalleerd.

Onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over de nodige kwalificaties.

De producten die wij aanbieden en installeren zijn van topkwaliteit.

Wij hanteren een no-nonsense aanpak: Afspraak is bij ons echt afspraak.

Onze missie

Recharged draagt bij aan de elektrificatie – en daarmee verduurzaming – van Nederland. Dit doen wij door de particuliere en zakelijke markt te voorzien van zonnepanelen, laadoplossingen en thuisaccu's. Daarbij staan vakmanschap, kennisdeling en een hoge servicegraad centraal. Zodoende profiteren onze klanten van A-kwaliteit laadoplossingen, thuisaccu's en zonnepanelen. Thuis of op kantoor.

Onze visie

Recharged helpt via de producten en de installatiediensten die zij aanbiedt de verduurzaming en elektrificatie in Nederland vooruit. Dit wordt bereikt door middel van het vermarkten en het installeren van laadoplossingen, zonnepanelen en thuisaccu's binnen de particuliere en zakelijke markt. Ook kennisdeling vanuit Recharged draagt bij aan het bevorderen van de bewustwording.

Installateur Recharged
VCAVOL gecertificeerd

Zo zijn wij jou van dienst

Als Nederlandse installateur en leverancier biedt Recharged diverse diensten omtrent laadoplossingen en zonnepanelen aan. Onze diensten zijn erop gericht om de particuliere en de zakelijke markt te verduurzamen. Dit doen wij door middel van het leveren en het installeren van laadpalen en zonnepanelen bij jou op locatie.

Ook advies, service en onderhoud maken deel uit van onze diensten. Wij denken namelijk graag met jou mee en dragen zorg voor goed onderhoud van jouw laadoplossing en zonnepaneelsysteem. Meer te weten komen over onze diensten? Bekijk het onderstaande overzicht.

Zonnepanelen installatie

Profiteer van de kracht van zonne-energie met jouw eigen zonnepanelen. Thuis of op kantoor. Draag bij aan een duurzamere leefomgeving én bespaar jaarlijks veel energiekosten.

Over Recharged
Zonnepanelen

Ik wil meer weten over jullie zonnepanelen installatie dienst.

1 of 1

Particuliere laadpaal installatie

Thuis jouw elektrische auto opladen wanneer jij dat wilt – dat is handig! Daarnaast bespaar je dankzij een eigen laadpaal stroomkosten. Daarom mag een laadpaal thuis niet ontbreken.

Over installatiebedrijf Recharged.nl
Thuis laden »

Ik wil meer weten over particuliere laadpaal installaties

1 of 1

Zakelijke laadpaal installatie

Eén of meerdere laadoplossingen bij jou op kantoor – wat een service! Laat jouw medewerkers en klanten hun elektrische auto opladen terwijl zij op kantoor aanwezig zijn.

Installateur zonnepanelen laadpalen thuisaccu's
Zakelijk laden »

Ik wil meer weten over zakelijke laadpaal installaties

1 of 1

Jij & Recharged: Samen maken
wij de wereld groener

Samen komen we tot de juiste laadoplossing die het beste op jouw situatie aansluit. Onze monteurs installeren de gekozen laadpaal bij jou thuis of op kantoor. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige installatie.

Benieuwd wat een eigen laadpaal voor jou kan betekenen?

Ons team

Wij zijn een jong en dynamisch team dat bestaat uit denkers én doeners. Onze adviseurs bespreken graag met jou de mogelijkheden omtrent laadoplossingen en zonnepanelen die het beste bij jou passen. Dat vergt maatwerk – iets waar wij zeer kundig in zijn. Onze kennis en kunde putten wij uit de jarenlange ervaring binnen de solar en EV-markt. Dit zetten wij graag in om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De echte doeners zijn de installateurs waarmee Recharged samenwerkt. Zij zetten met plezier en passie hun kwaliteiten en vaardigheden in om elke installatie tot een succes te brengen. Vanzelfsprekend beschikken zij over alle benodigde kwalificaties. Veiligheid, een secure werkwijze en een no-nonsense aanpak zijn kenmerkend voor onze installateurs.

Meer over ons te weten komen? Maak kennis met de eigenaars Mike de Groot en David van Gaalen.

Recharged in de media

Er worden regelmatig mediaberichten en persberichten over ons installatiebedrijf gepubliceerd. Deze berichten delen wij graag op de ‘In de media'-pagina met jou. Wil je zelf een artikel of persbericht publiceren over ons installatiebedrijf? Leuk, wij staan jou graag te woord! Je kunt eenvoudig met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen.

Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Steeds meer consumenten en bedrijven weten hun weg naar ons installatiebedrijf te vinden, daar zijn wij trots op.

Wij hopen jou binnenkort als klant te mogen verwelkomen. Onze adviseurs en monteurs staan tot jouw dienst.

Vraag vandaag nog jouw laadpaal installatie aan.

Over ons