Over ons
installatiebedrijf

Duurzame installatietechnieken bij onze klanten realiseren – daar krijgen zij én wij energie van! Wij vertellen jou graag meer over ons installatiebedrijf en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Over Recharged

Recharged is een professionele installateur en leverancier van zonnepanelen, laadoplossingen, thuisaccu’s, airco’s en warmtepompen. En dat is iets waar wij trots op zijn: Ons hart gaat namelijk sneller kloppen van verduurzaming en het afleveren van werk tot in de perfectie bij onze klanten.

Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent – elke opdracht pakken wij met passie en bekwaamheid op. Jij & Recharged: Samen maken wij de wereld groener!

Zo zijn wij jou van dienst

Onze diensten zijn erop gericht om de particuliere en de zakelijke markt te verduurzamen. Dit doen wij door middel van het leveren en het installeren van laadpalen, zonnepanelen, thuisbatterijen, airco’s en warmtepompen bij jou op locatie.

Ook advies, service en onderhoud maken deel uit van onze diensten. Wij denken namelijk graag met jou mee en dragen zorg voor goed onderhoud van jouw duurzame installatieoplossingen. Meer te weten komen over onze diensten? Bekijk het onderstaande overzicht.

Onze missie

Recharged draagt bij aan de elektrificatie – en daarmee verduurzaming – van Nederland. Dit doen wij door de particuliere en zakelijke markt te voorzien van zonnepanelen, laadoplossingen, thuisbatterijen, airco’s en warmtepompen. Daarbij staan vakmanschap, kennisdeling en een hoge servicegraad centraal. Zodoende profiteren onze klanten van hoogwaardige duurzame installatieoplossingen. Thuis of op kantoor.

Onze visie

Recharged helpt via de producten en de installatiediensten die zij aanbiedt de verduurzaming en elektrificatie in Nederland vooruit. Dit wordt bereikt door middel van het installeren van thuisaccu’s, laadoplossingen, zonnepanelen en warmtepompen in de particuliere en zakelijke markt. Ook kennisdeling vanuit Recharged draagt bij aan bewustwording omtrent duurzaamheid.

Over ons installatiebedrijf Recharged BV
Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

De kracht van ons installatiebedrijf

Je kiest voor ons installatiebedrijf vanwege de voordelen die wij jou te bieden hebben. Dat heeft te maken met de zes pijlers van ons bedrijf. Deze pijlers komen voort uit een veilige en betrouwbare werkwijze, toegankelijke prijzen en een hoge servicegraad.

Bij ons profiteer je van een eerlijke prijs dankzij ons inkoopvoordeel.

Voor, tijdens en na de installatie helpen wij jou graag met eventuele vragen.

Jouw duurzame installatie doorgaans al binnen een paar weken geïnstalleerd.

Onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over de nodige kwalificaties.

De producten die wij aanbieden en installeren zijn van topkwaliteit.

Wij hanteren een no-nonsense aanpak: Afspraak is bij ons echt afspraak.

InstallQ-erkend

InstallQ-erkenning Recharged BV

Wij zijn InstallQ-erkend. Met deze erkenning voor zonnestroomsystemen (PV) onderstrepen wij onze vakbekwame, deskundige en veilige werkwijze. Zo maken wij aantoonbaar verschil in de markt. Je kunt als opdrachtgever namelijk vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren.

Lid van Techniek Nederland

Lid van Techniek Nederland

Wij zijn lid van Techniek Nederland. Met dit lidmaatschap tonen wij onze vaktechnische kwaliteit en kwaliteit bedrijfsvoering aan. Op beide punten zijn wij namelijk door Techniek Nederland getoetst en goedgekeurd.

Lid van Holland Solar

Lidmaatschap Holland Solar

Wij zijn lid van Holland Solar. Met dit lidmaatschap zetten wij ons in voor jouw belangen. Dit houdt in dat we deelnemen aan bijeenkomsten, invloed uitoefenen op belangrijke kwesties omtrent zonnestroom en zelf agendapunten aandragen.

Jij & Recharged: Samen maken
wij de wereld groener

Samen komen wij tot de juiste duurzame installatietechnieken die het beste op jouw situatie aansluiten. Onze monteurs dragen zorg voor een veilige installatie bij jou thuis of op kantoor. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare en vakkundige installatie.

Start met het verduurzamen van jouw pand.

Ons team

Wij zijn een jong en dynamisch team dat bestaat uit denkers én doeners. Onze adviseurs bespreken graag met jou de duurzame installatieoplossingen die het beste bij jou passen. Dat vergt maatwerk – iets waar wij zeer kundig in zijn. Onze kennis en kunde putten wij uit de jarenlange ervaring binnen de verduurzamingsmarkt. Dit zetten wij graag in om jou van dienst te zijn.

De echte doeners zijn onze installateurs. Zij zetten dagelijks hun kwaliteiten en vaardigheden in om elke installatie tot een succes te brengen. Vanzelfsprekend beschikken zij over alle benodigde kwalificaties. Veiligheid, een secure werkwijze en een vriendelijke aanpak zijn kenmerkend voor onze installateurs.

Meer over ons te weten komen? Maak kennis met de eigenaars Mike de Groot en David van Gaalen.

Recharged in de media

Er worden regelmatig mediaberichten en persberichten over ons installatiebedrijf Recharged gepubliceerd. Deze berichten delen wij graag op de ‘In de media’-pagina met jou. Wil je zelf een artikel of persbericht publiceren over ons installatiebedrijf? Leuk, wij staan jou graag te woord! Je kunt eenvoudig met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen.

Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Steeds meer consumenten en bedrijven weten hun weg naar ons installatiebedrijf te vinden, daar zijn wij trots op.

Wij hopen jou binnenkort als klant te mogen verwelkomen. Onze adviseurs en monteurs staan tot jouw dienst.

Verlaag jouw energiekosten én verduurzaam jouw pand.

Over ons