Laadpaal installeren Nederland

Wij installeren laadpalen in Nederland. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit
jouw eigen laadpaal

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Laadpaal installatie in Nederland

Het laten installeren van een laadpaal in Nederland: Wij van Recharged vertellen jou daar graag meer over. Wat komt er bijvoorbeeld allemaal kijken bij een oplaadpaal installatie? Waar moet je rekening mee houden? En wat kunnen wij voor jou betekenen op het gebied van laadpalen installeren?

Deze en meer vragen beantwoorden wij op deze pagina. Laten we onderstaand onszelf eerst introduceren, zodat je een beeld hebt van ons bedrijf, onze installatiehulp en andere diensten.

Laadpaal installeren in Nederland door Recharged

Wellicht ben je op zoek naar een professionele installateur en toeleverancier van laadpalen. Dan ben je niet de enige. Tegenwoordig zijn veel consumenten en bedrijven op zoek naar een betrouwbare laadpaal installateur die hen kan helpen bij de realisatie van één of meerdere laadoplossingen.

Een laadpaal installatie is iets waar wij jou bij kunnen helpen. Laadpalen installeren is namelijk iets waar wij heel goed in zijn. In de loop der jaren hebben wij tal van particuliere en zakelijke klanten verblijd met een laadoplossing die op hun persoonlijke situatie aansluit.

Daardoor weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het veilig, secuur en bekwaam installeren van laadoplossingen. Overweeg je om een beroep op onze expertise en kennis te doen? Graag, elke nieuwe opdracht zien wij als een positieve uitdaging. Jij & Recharged: Samen maken wij de wereld groener!

Laadpaal laten installeren in Zuid-Holland

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zuid-Holland. Om precies te zijn in De Lier. Dit houdt in dat wij particulieren en zakelijke klanten eenvoudig en snel kunnen helpen met een laadpaal installatie in Zuid-Holland.

Wil je meer te weten komen over een oplaadpaal installatie in jouw regio? Klik in het onderstaande overzicht op een gemeente of plaats om meer informatie in te winnen.

 1. Barendrecht
 2. Delft
 3. Den Haag
 4. Dordrecht
 5. Gouda
 6. Hoeksche Waard
 7. Krimpenerwaard
 8. Pijnacker-Nootdorp
 9. Ridderkerk
 10. Rijswijk
 11. Rotterdam
 12. Vlaardingen
 13. Voorschoten
 14. Waddinxveen
 15. Wassenaar
 16. Westland
 17. Zoetermeer

Overige regio’s in Nederland voor oplaadpaal installaties

Vanzelfsprekend beperken wij onze diensten op het gebied van oplaadpalen installeren niet enkel tot de provincie Zuid-Holland. Onze vakbekwame monteurs reizen graag af naar jouw locatie om daar één of meerdere laadoplossingen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

 1. Brabant
 2. Noord-Holland
 3. Utrecht
 4. Zeeland

Goed om te weten: Buiten een straal van 50 kilometer vanaf ons hoofdkantoor (in De Lier) rekenen wij een vergoeding van €0,70 per kilometer. De reden daarvoor is een compensatie in de tijd en onkosten die wij kwijt zijn aan het reizen naar jouw locatie. Wij stellen jouw begrip daarvoor op prijs.

Waarom laat je jouw laadpaal door Recharged installeren?

Nederlandse laadpaal installateur
Nederlandse laadpaal installateur

Je vraagt jezelf misschien af: “Waarom zou ik mijn laadpaal door jullie van Recharged laten installeren?” Een terechte vraag die wij graag beantwoorden.

Je wilt natuurlijk jouw laadpaal laten installeren door een professionele partij die over de juiste kwalificaties en expertise beschikt. Laten we daarom hieronder enkele sterke kanten toelichten waarom zakendoen met Recharged loont. Daarbij staan we stil bij onze korte doorlooptijd, toegankelijke prijzen en expertise.

Wij installeren snel laadpalen

Lang moeten wachten op een laadpaal installatie – daar wordt niemand blij van. Dit snappen wij als geen ander. Daarom streven wij ernaar om jouw laadpaal binnen enkele weken – nadat je deze besteld hebt – te installeren. Onze monteurs maken een afspraak met jou en bespreken wanneer de installatie het beste voor jou uitkomst.

Profiteer van onze toegankelijke prijzen

Ook al hanteren wij een uitstekende service: Onze prijzen zijn en blijven toegankelijk. Transparantie staat vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Bij ons geen onnodige en/of bijkomende kosten zonder dat die eerst aan jou voorgelegd zijn.

Koop je bij ons een laadpaal, met of zonder installatiehulp? Dan kun je ervan op aan dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wij beschikken over veel kennis en kunde

Onze laadspecialisten en laadpaal monteurs beschikken allen over veel kennis en kunde op het gebied van laadoplossingen. Ook de juiste kwalificaties en certificeringen worden daaronder geschaard. Daardoor wordt het installeren van jouw laadpaal niet alleen een stuk veiliger, maar dragen wij ook zorg voor de juiste after service wanneer je vragen en/of hulp nodig hebt.

Laat jouw laadpaal op locatie installeren

Heb je een laadpaal aangekocht en/of een offerte goedgekeurd? Wij komen graag naar jou toe om thuis of op kantoor jouw laadpaal te installeren. Dit resulteert voor jou in gemak en tijdwinst. Je geeft de oplaadpaal installatie namelijk uit handen aan een zeer kundige installateur: Recharged!

Wij realiseren particuliere en zakelijke laadpaal installaties

Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent; onze diensten op het gebied van oplaadpalen installeren zijn toegankelijk voor eenieder. Onze laadspecialisten hebben namelijk de juiste kennis paraat om consumenten en bedrijven te kunnen adviseren in het installeren van laadpalen op locatie. Hieronder geven we in het kort uitleg over de installatie van een laadoplossing bij particulieren en bedrijven.

EV-charger installatiebedrijf Nederland
Recharged als betrouwbaar EV-charger installatiebedrijf

Thuis oplaadpaal laten installeren als particulier

Thuis een laadpaal door ons laten installeren biedt diverse voordelen. Onze adviseurs en monteurs komen al jarenlang bij particulieren thuis om hen te adviseren en te voorzien van hoogwaardige laadoplossingen. Daarbij nemen wij jouw wensen en eisen als voornaamste uitgangspunt. Samen komen wij tot de laadoplossing die de beste aansluiting op jouw persoonlijke situatie vindt.

Meer te weten komen? Bekijk onze dienst ‘Particuliere laadpaal installatie’.

Zakelijk jouw laadoplossing laten installeren op kantoor

Op kantoor een laadpaal door Recharged laten installeren ontzorgt jou en resulteert in gemak. Het realiseren van laadpalen bij zakelijke klanten is immers iets waar wij veel expertise in hebben. Hoe mooi zou het zijn dat jouw werknemers en klanten binnenkort kunnen profiteren van het opladen van hun elektrische auto? Wat een service! Bespreek met ons de mogelijkheden omtrent zakelijke laadpaal installaties.

Meer te weten komen? Bekijk onze dienst ‘Zakelijke laadpaal installatie’.350

Ik heb een laadpaal met installatiehulp van Recharged nodig

Ben je overtuigd van de kracht van ons bedrijf? Mooi! Wij kijken ernaar uit om binnenkort bij jou één of meerdere laadpalen te mogen installeren. Als je door ons geadviseerd wilt worden over welke laadoplossing het beste bij jou past, dan is het handig om eerst een offerteaanvraag in te dienen. Deze offerteaanvraag zullen onze laadspecialisten vervolgens beoordelen, zodat zij met een toepasselijk voorstel kunnen komen. 

Vraag eenvoudig een offerte aan door hieronder te klikken op de knop ‘Offerte’. Het invullen van het formulier duurt niet lang – dit neemt slechts enkele minuten in beslag.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Nederland

Heb je één of meerdere vragen over het installeren van laadpalen in Nederland? Het kan zijn dat het antwoord op die vraag / vragen al in het onderstaande overzicht staat. Wanneer het antwoord er niet tussen staat, dan adviseren wij jou om contact met ons op te nemen. Ga daarvoor naar de contactpagina.

Ja, wij installeren laadpalen in heel Nederland. Houd er echter rekening mee dat wij – wanneer we meer dan 50 kilometer moeten rijden vanaf ons hoofdkantoor in De Lier – een kilometervergoeding van €0,70 rekenen.

Je kunt niet zomaar overal een laadpaal installeren. Denk bijvoorbeeld aan een openbare weg. Je zult een laadpaal installatie dan moeten kortsluiten met de gemeente waarin je woont. Heb je een eigen oprit / parkeerplaats? Dan is het mogelijk om een oplaadpaal te laten installeren op locatie.

Een eigen laadpaal installatie – thuis of op kantoor – kent vanzelfsprekend verschillende voordelen. Het eerste voordeel is dat je jouw elektrische auto kunt opladen wanneer jij dat wilt. Een ander voordeel is dat zelf jouw auto laden doorgaans goedkoper is dan laden bij openbare laadpunten. Denk ook aan het gemakkelijk kunnen inzien van het verbruik en de gemaakte kosten als voordeel wanneer je een eigen laadpaal installatie hebt.

Er zijn verschillende factoren van invloed op de prijs van een laadpaal installatie door Recharged. Denk bijvoorbeeld aan het type laadpaal en de aanvullende opties / het toebehoren dat je kiest. Om je echter een indicatie te geven: Doorgaans kost een laadpaal installatie tussen de 1.500 en 2.200 euro.

Ja, als je over de juiste kennis beschikt, dan kun je zelf een laadpaal installeren. Je kunt dan eenvoudig een laadpaal in onze webshop bestellen en deze zelf plaatsen. Houd er echter rekening mee dat een veilige laadpaal installatie veel kennis en kunde vereist. Het is niet zomaar iets wat je – zonder de juiste kennis – eenvoudig kunt realiseren. Gelukkig bieden wij de mogelijkheid aan om onze klanten te helpen met het installeren van laadpalen op locatie.

Bestel direct een laadpaal installatie

In onze webshop kun je direct een oplaadpaal bestellen. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld zelf een laadpaal wilt installeren. Je dient dan wel over de juiste kennis en kunde te beschikken. Een laadpaal installeren lijkt wellicht makkelijk, maar in werkelijkheid ligt dit anders. 

Tijdens het bestelproces kun je echter ook aangeven dat je de installatie door ons wilt laten uitvoeren. Handig! Wij komen dan op locatie jouw oplaadpaal kundig en secuur installeren. Daarmee ontzorgen wij jou en wordt een goede veiligheid gewaarborgd.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop voor ons totaalaanbod.

Laadpaal installeren in Nederland | Installatiehulp per regio

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan