Installatie laadpaal thuis

Particuliere laadpaal installatie

Heb je als particulier een laadpaal installatie thuis nodig? Daar kunnen wij jou bij helpen. Recharged is namelijk dé professionele leverancier en installateur van particuliere laadoplossingen. Op deze pagina vertellen wij jou meer over onze diensten, laadoplossingen en werkwijze. Voordat wij daarmee starten, lees je eerst iets over de vier pijlers van ons bedrijf op het gebied van particuliere thuisinstallaties van laadpalen.

Snelle installatie thuis
Jouw laadpaal doorgaans binnen 5 weken thuis op locatie geïnstalleerd.
Hoogwaardige laadpalen
Wij verkopen en installeren kwalitatief hoogwaardige laadpalen van Wallbox.
Toegankelijke prijzen
Je profiteert bij ons van een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Kwaliteitscheck
Na afloop van de installatie voeren wij een algehele kwaliteitscheck uit.

Waarom kies je voor Recharged?

Je kiest voor Recharged vanwege onze diepgaande expertise en kennis op het gebied van laadoplossingen en elektrificatie. De insteek van ons bedrijf is om elke dag te zorgen voor tevreden klanten. Dit doen wij door middel van vrijblijvend advies, een nauwkeurige wijze van laadpalen installeren, en het aanbieden van service en onderhoud tot in de perfectie.

Wij nemen jou als (potentiële) klant als ons voornaamste uitgangspunt. Elke situatie is namelijk anders. Dit houdt in dat maatwerk een vereiste is. Iets waar wij zeer bekwaam in zijn. Wij houden de lijntjes met onze klanten kort en komen in samenspraak tot de juiste laadoplossing(en) – thuis of op kantoor.

Mogen wij jou binnenkort van dienst zijn? Lees verder om meer te weten te komen over hetgeen wij voor jou kunnen betekenen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing voor thuis die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Direct een laadpaal bestellen

Als je weet welk type laadoplossing je voor jouw elektrische auto nodig hebt, dan is het handig om direct een laadpaal te kunnen bestellen. Wij bieden die mogelijkheid voor particulieren die snel een laadpaal in huis willen hebben. Onderstaand hebben wij een selectie voor jou gemaakt van hoogwaardige laadoplossingen van het innovatieve merk Wallbox.

Wallbox Pulsar Plus

Wallbox Pulsar Plus

De Wallbox Pulsar Plus (3,7 – 22 KW) is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Daarnaast laadt de Wallbox Pulsar Plus jouw elektrische auto tot acht keer sneller dan met een regulier stopcontact.

✅ Erg gebruiksvriendelijk

✅ Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

✅ Is compact en laadt razendsnel

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Wallbox Copper Business SB

Wallbox Copper Business SB

De Wallbox Copper Business SB​ (3,7 – 22 KW) is een echte krachtpatser onder de laadpalen. Maximale laadprestaties worden behaald dankzij de meest geavanceerde technologie.

✅ Krachtige, hypermoderne laadpaal

✅ Real-time oplaadgegevens via smartphone

✅ Op afstand te bedienen

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Wallbox Commander 2S

Wallbox Commander 2S

De Wallbox Commander 2S (22 KW) is een toegankelijke laadpaal, zowel qua gebruikersgemak als prijstechnisch. Zeer geschikt voor op kantoor / zakelijk laden.

✅ Geavanceerd, intelligent oplaadsysteem

✅ Laadsessies vooruit plannen

✅ Real-time oplaadstatistieken

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Heb je advies op maat nodig?

Onze laadspecialisten staan voor jou klaar wanneer je advies op maat nodig hebt. Elke thuisinstallatie van een laadpaal is namelijk maatwerk. Ook wanneer je niet goed weet welke laadoplossing voor jouw situatie en/of elektrische auto geschikt is, is het raadzaam om eerst advies bij ons in te winnen.

Wat jouw vraag ook is: wij denken graag met jou mee om samen tot één of meerdere laadoplossingen te komen die het beste bij jou passen. Hieronder kun je eenvoudig en gemakkelijk een offerte aanvragen. Klik op de knop ‘Offerte’ en vul de benodigde gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Offerte aanvragen.

Heb je een laadpaal thuis nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen over particuliere laadpaal installaties

Met regelmaat krijgen wij dezelfde vragen te horen. Misschien heb jij ook één van deze vragen over een laadpaal installatie thuis. Daarom hebben wij in het onderstaande overzicht een selectie gemaakt van de meest gestelde vragen over onze diensten en laadoplossingen. 

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Aangezien elke situatie anders is, is het lastig om een concreet bedrag te benoemen. Wel kunnen we jou vertellen dat een laadpaal installatie thuis – in het overgrote deel van de gevallen – het voordeligst is.

Jazeker, wij kunnen jou van A tot en met Z ontzorgen middels een laadpaal installatie thuis. Onze installateurs beschikken over de juiste kwalificaties en komen graag bij jou langs op locatie om één of meerdere laadoplossingen te installeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze webshop. Je kunt dan aangeven dat je de laadoplossing(en) door ons wilt laten installeren.

Ja, zelf een laadpaal installeren is mogelijk. Wij adviseren dat het van belang is om over de juiste kennis te beschikken. Er komt namelijk veel kijken bij een laadpaal installatie. Als je besloten hebt om zelf thuis jouw laadpaal te installeren, dan kun je eenvoudig in onze webshop één of meerdere laadoplossingen bestellen. Daarvoor kies je tijdens het afrekenproces voor het ‘Doe-het-zelf’ pakket.

De laadoplossingen die wij leveren zijn standaard voorzien van 2 jaar garantie.

Uiteraard zijn wij jou graag van dienst. Onze laadspecialisten denken graag met jou mee en voorzien jou van professioneel advies. Ga naar de contactpagina of bel met ons: 085 060 4326.

Heb je een andere vraag?

Heb je een andere vraag?

Bel: 085 060 4326
Mail: info@recharged.nl

Wat zeggen anderen over ons?

Graag delen wij enkele klantervaringen met jou. Daaruit blijkt dat wij ons dagelijks inzetten om elke laadpaal installatie thuis tot een succes te maken. Ben je nog geen klant van ons? Dan hopen wij jou binnenkort te mogen verwelkomen. Bekijk onze diensten of breng een bezoek aan onze laadpalen webshop.

{"cpt":"testimonial","style":"3","columns":"2","show":2,"order":"DESC","orderby":"DESC"}

K. de Brabander

uit Monster

“Kan Recharged echt aanbevelen, ben goed en eerlijk geadviseerd. Op korte termijn kwam een bekwame installateur langs. Al met al super!”

A. Barendse

uit Poeldijk

“Snelle levering en goede installateur van een Wallbox Pulsar Plus. Top service mannen, bedankt!”

Laadpaal bestellen.

Gemakkelijk en snel een laadpaal voor thuis bestellen.
Bekijk onze webshop voor ons totaalaanbod.

Persoonlijke informatie

Aanvullende gegevens

Het laadvermogen wordt door je auto bepaald. Je kunt dit terugvinden in het boekje van je auto.

Foto's

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Een foto waarbij de gehele groepenkast incl. meter te zien is. Directe ruimte hieromheen voor eventuele uitbreiding kan van belang zijn. De foto dient één van de volgende bestandsformaten te hebben: .png, .jpeg, .jpg, .gif, .bmp
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Voeg een foto toe van de locatie waar je de laadoplossing(en) geïnstalleerd wilt hebben. (Dit is handig voor onze monteurs om op voorhand te weten.) Toegestane bestandsformaten: .png, .jpeg, .jpg, .gif, .bmp

Opmerkingenveld

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.