Particuliere laadpaal installatie

Heb je als particulier een laadpaal installatie thuis nodig? Daar kunnen wij jou bij helpen. Recharged is namelijk dé professionele leverancier en installateur van particuliere laadoplossingen.

Ervaar het gemak van
een eigen laadpaal thuis

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Thuis jouw elektrische auto opladen wanneer jij dat wilt ⁽²

Nooit meer in de rij bij een openbaar laadstation

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Waarom kies je voor
ons installatiebedrijf?

Je kiest voor Recharged vanwege onze ervaring en kennis op het gebied van particuliere laadpaal installaties. Het doel van ons bedrijf is om elke dag te zorgen voor tevreden klanten. Dit doen wij door middel van vrijblijvend advies, een nauwkeurige wijze van laadpalen installeren, en het aanbieden van service en onderhoud tot in de perfectie.

Bij ons profiteer je als particulier van eerlijke prijzen.

Voor, tijdens en na de laadpaal installatie thuis helpen wij jou graag met eventuele vragen.

Jouw laadoplossing doorgaans al binnen een paar weken thuis op locatie geïnstalleerd.

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over alle benodigde kwalificaties.

De laadoplossingen die wij aanbieden en installeren zijn eenvoudig te gebruiken.

Wij hanteren een no-nonsense aanpak: Afspraak is bij ons echt afspraak.

Jij & Recharged: Samen maken
wij de wereld groener

Samen komen we tot de juiste laadoplossing die het beste op jouw situatie aansluit. Onze monteurs installeren de gekozen laadpaal bij jou thuis. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige laadpaal installatie.

Vraag vandaag nog jouw laadpaal installatie aan.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of je nu aan het oriënteren bent of al precies weet welke laadpaal je thuis nodig hebt: Recharged is dé professionele oplaadpaal installateur die voor jou klaar staat. Onze laadspecialisten ondersteunen jou daar waar nodig is tijdens het aankoopproces. Daardoor kun je ervan op aan dat je binnenkort thuis van de beste laadoplossing kunt genieten.

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing voor thuis die bij jou past? Dien vrijblijvend een offerteaanvraag in.

Laadstation thuis laten plaatsen
Offerte » Ik vraag een laadpaal offerte aan. 1 of 1

Als je weet welke laadpaal je thuis nodig hebt, dan kun je deze direct in onze webshop bestellen. Met of zonder installatiehulp. Handig!

Webshop »

Ik wil een laadpaal in jullie webshop bestellen.

1 of 1

Gratis laadpaal offerte ontvangen

Met onze gepersonaliseerde offerte kom je snel te weten welke laadpaal het meest geschikt voor jou is. Je kunt vervolgens direct een particuliere laadpaal installatie aanvragen.

Vind de meest geschikte laadoplossing.

Direct een laadpaal bestellen

Als je weet welk type laadoplossing je voor jouw elektrische auto nodig hebt, dan is het handig om direct een laadpaal te kunnen bestellen. Wij bieden die mogelijkheid voor particulieren die snel een laadpaal in huis willen hebben. Onderstaand hebben wij een selectie voor jou gemaakt van hoogwaardige laadoplossingen van het innovatieve merk Wallbox.

De Wallbox Pulsar Plus (3,7 – 22 KW) is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Daarnaast laadt de Wallbox Pulsar Plus jouw elektrische auto tot acht keer sneller dan met een regulier stopcontact.

Wallbox Pulsar Plus particulier
Pulsar Plus laadpaal thuis

✅ Erg gebruiksvriendelijk

✅ Is compact en laadt razendsnel

✅ Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

De Wallbox Copper Business SB​ (3,7 – 22 KW) is een echte krachtpatser onder de laadpalen. Maximale laadprestaties worden behaald dankzij de meest geavanceerde technologie.

Wallbox Copper Business SB bij jouw huis

✅ Krachtige, hypermoderne laadpaal

✅ Real-time oplaadgegevens via smartphone

✅ Op afstand te bedienen

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

EV-charger thuis laten plaatsen

Heb je advies op maat nodig?

Onze laadspecialisten staan voor jou klaar wanneer je advies op maat nodig hebt. Elke thuisinstallatie van een laadpaal is namelijk maatwerk. Ook wanneer je niet goed weet welke laadoplossing voor jouw situatie en/of elektrische auto geschikt is, is het raadzaam om eerst advies bij ons in te winnen.

Wat jouw vraag ook is: wij denken graag met jou mee om samen tot één of meerdere laadoplossingen te komen die het beste bij jou passen. Hieronder kun je eenvoudig en gemakkelijk een offerte aanvragen. Klik op de knop ‘Offerte’ en vul de benodigde gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik heb behoefte aan vrijblijvend advies.

Veelgestelde vragen
particuliere laadpaal installaties

Met regelmaat krijgen wij dezelfde vragen te horen. Misschien heb jij ook één van deze vragen over een laadpaal installatie thuis. Daarom hebben wij in het onderstaande overzicht een selectie gemaakt van de meest gestelde vragen over onze diensten en laadoplossingen. 

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Aangezien elke situatie anders is, is het lastig om een concreet bedrag te benoemen. Wel kunnen we jou vertellen dat een laadpaal installatie thuis – in het overgrote deel van de gevallen – het voordeligst is.

Jazeker, wij kunnen jou van A tot en met Z ontzorgen middels een laadpaal installatie thuis. Onze installateurs beschikken over de juiste kwalificaties en komen graag bij jou langs op locatie om één of meerdere laadoplossingen te installeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze webshop. Je kunt dan aangeven dat je de laadoplossing(en) door ons wilt laten installeren.

Ja, zelf een laadpaal installeren is mogelijk. Wij adviseren dat het van belang is om over de juiste kennis te beschikken. Er komt namelijk veel kijken bij een laadpaal installatie. Als je besloten hebt om zelf thuis jouw laadpaal te installeren, dan kun je eenvoudig in onze webshop één of meerdere laadoplossingen bestellen. Daarvoor kies je tijdens het afrekenproces voor het ‘Doe-het-zelf’ pakket.

De laadoplossingen die wij leveren zijn standaard voorzien van 2 jaar garantie.

Uiteraard zijn wij jou graag van dienst. Onze laadspecialisten denken graag met jou mee en voorzien jou van professioneel advies. Ga naar de contactpagina of bel met ons: 085 060 4326.

Heb je een andere vraag?

Heb je een andere vraag?

Bel: 085 060 4326
Mail: info@recharged.nl

Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Steeds meer consumenten en bedrijven weten hun weg naar ons laadpaal installatiebedrijf te vinden. Daar zijn wij trots op.

Wij hopen jou binnenkort als klant te mogen verwelkomen. Onze laadspecialisten en monteurs staan tot jouw dienst.

Vraag vandaag nog jouw laadpaal installatie aan.

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan