Laadpaal installatie in Dordrecht | Oplaadpaal met installatiehulp

Wanneer jij graag een laadpaal wilt laten installeren in Dordrecht dan ben je bij Recharged aan het juiste adres. Dagelijks zijn wij met de installatie van laadpalen bezig en kunnen jou hiermee als geen ander helpen en adviseren. Met behulp van onderstaande informatie kom je alles te weten over het installeren van een laadpaal in Dordrecht.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Dordrecht door Recharged

Of je nu zakelijk of particulier een laadpaal in Dordrecht wilt laten installeren, Recharged staat tot jouw dienst. Wij komen langs en helpen je op ieder adres in Dordrecht. Door de enorme hoeveelheid ervaring die wij de afgelopen tijd hebben opgedaan in het installeren van laadpalen in Dordrecht, zijn er geen geheimen meer voor ons.

Wij installeren de laadpaal bij jou thuis of bij jouw kantoor op de gewenste plek en gaan niet eerder weg dan dat de EV-charger uitstekend werkt. Ons ruime assortiment heeft voor ieder wat wils en onze ervaren specialisten adviseren je graag welke laadpaal het beste bij jou past.

Particuliere laadpaal installatie in Dordrecht

Waar elektrische auto’s voorheen met name door zakelijke rijders werden gehouden, zijn er tegenwoordig ook een hoop particulieren in het bezit van een elektrische auto. Zeker wanneer je in het bezit bent van zonnepanelen op je woning kan het zeer interessant zijn om op deze manier te rijden.

Om je auto snel en effectief op te laden zal je als particulier uit Dordrecht een laadpaal moeten installeren. Met veel plezier en passie in hun werk komen onze ervaren monteurs bij je langs om de laadpaal vakkundig thuis te installeren. Eén ding is zeker, wanneer wij van Recharged bij je langskomen om de laadpaal te installeren in Dordrecht, kan je er zeker van zijn dat het veilig, bekwaam en secuur gedaan wordt.

Mogelijkheden tot installatie EV-charger thuis

Een hele goede vraag! Wanneer je over eigen grond met parkeerplaats beschikt is het toegestaan om een laadpaal in Dordrecht te laten installeren. Wanneer je niet over eigen grond beschikt en de laadpaal op openbare grond wilt plaatsen, dan is dit niet zomaar mogelijk.

Je zult dan een ontheffing moeten aanvragen bij de gemeente en dat gaat niet altijd even makkelijk en snel. Daarnaast zijn stroompunten lastig langs de openbare weg, dat is voor ons de reden dat wij uitsluitend installeren op eigen grond en niet op gemeentegrond.

Laadpaal kopen en installeren Dordrecht
Recharged installeert laadpalen bij jou in Dordrecht

Kies de juiste particuliere laadoplossing

De beste manier is om contact met ons op te nemen. Een offerte aanvragen is hiervoor het makkelijkst. Wij nemen na het ontvangen van de offerteaanvraag snel contact met je op en bespreken de mogelijkheden. Wij luisteren uiteraard goed naar jouw wensen en eisen en komen vervolgens met een gedegen advies met bijpassende scherpe prijs.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Dordrecht

De kans is tegenwoordig erg groot dat er één of meerdere personen binnen jouw organisatie in het bezit zijn van een elektrische auto. Zeker wanneer jouw collega’s veel op de weg zitten is het erg interessant om hen in een elektrische auto te laten rijden. Het is dan natuurlijk een mooie service om voldoende laadpalen bij jouw pand te hebben waar ze kunnen opladen op het moment dat ze op kantoor zijn.

Zeker in combinatie met zonnepanelen is dit bedrijfsmatig een goede oplossing tegen de hoge brandstofprijzen die naar verwachting de komende jaren alleen nog maar hoger zullen uitvallen. Recharged kan natuurlijk één of meerdere zakelijke laadpalen installeren in Dordrecht.

Mogelijkheden installatie oplaadpaal op kantoor

Eén van de vragen die we geregeld krijgen is of je zonder vergunning een laadpaal mag installeren voor je bedrijfspand in Dordrecht. Het antwoord hierop is redelijk eenvoudig. Zolang de laadpaal op eigen grond staat is het geen enkel probleem en mogen we hier de laadpaal installeren.

Op het moment dat de laadpaal op openbaar terrein komt te staan, is het een ander verhaal. Je zult dan contact moeten zoeken met de gemeente en een vergunning moeten aanvragen. Wij van Recharged kunnen je hier niet mee helpen en om deze reden plaatsen wij alleen laadpalen op eigen grond.

Advies over een geschikte zakelijke EV-charger

De laadpaal die je het beste kunt kiezen voor zakelijk gebruik hangt helemaal af van wat je van plan bent en hoeveel auto’s je wilt opladen. Je kunt je voorstellen dat je een andere laadpaal nodig hebt wanneer je 6 auto’s tegelijkertijd wilt opladen dan dat je slechts één auto wilt opladen.

Onze laadspecialisten denken graag met je mee en komen met een eerlijk en gedegen advies welke laadpalen het beste op jouw behoeftes aansluiten.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Dordrecht nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Dordrecht

Het kan zijn dat je ondanks de uitvoerige informatie hieronder nog steeds vragen hebt over de installatie van een laadpaal in Dordrecht. Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om je zo goed mogelijk te helpen.

Ja, wij van Recharged kunnen een laadpaal bij jou in Dordrecht installeren. Je dient dan over een eigen oprit of bedrijfsterrein te beschikken. Helaas is het niet mogelijk om door ons een laadpaal installatie aan een openbare weg te laten uitvoeren. Je dient dan contact met de gemeente Dordrecht op te nemen.

Zeker weten! Wij zijn in het bezit van alle benodigde kwalificaties en certificeringen die nodig zijn om ons werk goed en veilig uit te voeren. Dit is zowel op ons bedrijf als op ons personeel van toepassing. Wij volgen de laatste wetgeving en indien nodig volgen wij extra cursussen om up-to-date te blijven en ons werk tot in de puntjes uit te voeren.

Ja, het in Dordrecht laten plaatsen van een oplaadpaal is mogelijk als je over een eigen oprit of bedrijfsterrein beschikt. Onze vakbekwame installatiemonteurs komen graag bij jou langs op locatie om één of meerdere laadpalen te installeren.

Tegenwoordig zijn er veel laadpaal installateurs die EV-chargers installeren, maar van Recharged is er maar één. Wij mogen met recht zeggen dat we ons de afgelopen jaren hebben bewezen als laadpaal installateur in Dordrecht. Met de juiste certificeringen, ervaren monteurs en betrouwbare apparatuur kunnen we heel Dordrecht aan!

Een solide organisatie waar afspraak ook echt afspraak is. Wat ons ook nog eens uniek maakt ten opzichte van andere bedrijven is dat wij je al snel kunnen helpen met de installatie van een laadpaal in Dordrecht. Binnen enkele weken staat er een prachtige en goed werkende laadpaal op je oprit of bedrijfsterrein.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je moet dan een aanvraag indienen bij gemeente Dordrecht om een openbare laadpaal te laten plaatsen. Dit kan doorgaans lang duren en het is niet gezegd dat de gemeente ook daadwerkelijk jouw aanvraag goedkeurt.

Bestel direct een laadpaal in Dordrecht

Je kunt – naast het indienen van een offerteaanvraag – ook direct een laadpaal met installatiehulp bestellen via onze webshop. Ons bestelproces is snel, gemakkelijk en veilig. Daarnaast is onze laadpalen webshop zeer effectief. Nadat je een bestelling geplaatst hebt, plannen onze monteurs samen met jou een afspraak in om de laadpaal bij jou in Dordrecht te komen installeren.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Dordrecht bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing in Dordrecht die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Laadpaal installeren in Dordrecht | Oplaadpaal installatie

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.