Laadpaal
installatie
Zoetermeer

Wij installeren laadpalen in Zoetermeer. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Zoetermeer

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Zoetermeer tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Zoetermeer

Ben je jezelf aan het oriënteren op een laadpaal en woon je ook nog eens in Zoetermeer? Dan ben je bij Recharged aan het goede adres! Onze specialisatie is namelijk het installeren van laadpalen in Zoetermeer.

Met Recharged heb je een eerlijke en betrouwbare partner die je kan ontzorgen en je het leven een stukje makkelijker maken. Met behulp van onderstaande informatie gaan we je meer vertellen over het installeren van een laadpaal in Zoetermeer en waarom je hiervoor het beste voor ons kunt kiezen.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Zoetermeer door Recharged

Of je nu particulier of zakelijk een laadpaal wilt laten installeren in Zoetermeer, bij Recharged kan het allemaal. Wij hebben in beide veel ervaring en zijn al op vele adressen in Zoetermeer geweest. Een laadpaal bij jou thuis op de oprit of een laadpaal bij jou op kantoor voor meerdere medewerkers; wij denken met je mee en bieden je graag een passende laadoplossing.

Particuliere laadpaal installatie in Zoetermeer

De kans is heel groot dat je in het bezit bent van een elektrische auto of er anders binnenkort eentje krijgt. Je bent goed bezig! Elektrische auto’s gaan namelijk op den duur alle benzine- en dieselauto’s vervangen en ze zijn nog een goed duurzaam ook.

Een elektrische auto heeft wel elektra in de accu nodig om te kunnen om te kunnen rijden en daarvoor heb je dan weer een laadpaal nodig. Je kunt je auto opladen bij veel tankstations en misschien ook wel op je werk, maar het is natuurlijk veel handiger om je auto thuis voor de deur te kunnen opladen. Wij van Recharged helpen je graag met een laadpaal installeren bij jou thuis in Zoetermeer om je het leven een stukje eenvoudiger te maken.

Mogelijkheden tot installatie EV-charger thuis

Laadpaal kopen en installeren Zoetermeer
Recharged installeert laadpalen bij jou in Zoetermeer

Je vraagt je wellicht af of wij bij jou thuis in Zoetermeer een EV-charger kunnen installeren. Op het moment dat de laadpaal op eigen grond (je eigen oprit) geïnstalleerd kan worden is er geen enkel probleem en kunnen wij van Recharged je hiermee helpen.

Op het moment dat de laadpaal op openbare grond moet komen – omdat je bijvoorbeeld zelf niet beschikt over een oprit – dan is het helaas een ander verhaal. Je zult dan contact moeten opnemen met de gemeente Zoetermeer en komt dan vervolgens in een vergunningstraject. Helaas kunnen wij je niet helpen met de installatie van een laadpaal in Zoetermeer op openbaar terrein.

Kies de juiste particuliere laadoplossing

Als je de keuze hebt gemaakt om een laadpaal te laten installeren in Zoetermeer en dit kan je ook nog eens op je eigen terrein doen, dan kom je al snel voor de volgende keuze te staan. Welke laadpaal heb ik als particulier nodig? Je ziet online door de bomen het bos niet meer.

Gelukkig kunnen wij van Recharged jou hier als de beste mee helpen. Met onze lange ervaring en kwaliteitsproducten kunnen wij jou snel voorzien van informatie die het beste op jouw situatie aansluit. Neem hiervoor contact met ons op zodat we je hier snel mee kunnen helpen.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Zoetermeer

Wist je dat het zeer interessant is om een laadpaal te installeren in Zoetermeer wanneer je een bedrijf hebt? De kilometervergoeding en brandstofprijzen worden steeds hoger en daarom is het voor werkgevers steeds interessanter om elektrisch te laden en daarmee ook elektrische auto’s aan je personeel aan te bieden.

Wanneer je dit doet in combinatie met zonnepanelen op je bedrijfspand is het al snel een zeer besparende én duurzame investering. Ook door personeel wordt het gewaardeerd wanneer ze hun elektrische auto op kantoor kunnen opladen als ze overdag aan het werk zijn, dus dit is nog een extra reden om een zakelijk een laadpaal te installeren in Zoetermeer.

Mogelijkheden installatie oplaadpaal op kantoor

Zoals hierboven beschreven bij het stukje voor particulieren is het geen enkel probleem om zakelijk een laadpaal te laten installeren in Zoetermeer wanneer je dit op eigen grond wilt doen. Op het moment dat de laadpaal op openbaar terrein moet komen zal je een aanvraag bij de gemeente moeten doen. Laadpalen op eigen grond installeren doen wij graag bij Recharged, op openbaar terrein doen wij niet.

Advies over een geschikte zakelijke EV-charger

Er zijn vele soorten laadpalen beschikbaar die je door Recharged kunt laten installeren in Zoetermeer. Welke het beste bij je past hangt af van je wensen. Met name het aantal personen die willen opladen is hierbij van belang. Je kunt je voorstellen dat je voor één auto een andere paal nodig hebt dan wanneer je 12 auto’s tegelijkertijd wilt opladen.

Graag denken wij met je mee in de beste oplossing om zakelijk laadpalen te installeren in Zoetermeer. Met Recharged hebben wij in vrijwel alle gevallen ervaring met het zakelijk installeren van laadpalen in Zoetermeer. Aarzel daarom ook niet en neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Zoetermeer nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Zoetermeer

Onderstaand beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen over het laten installeren van één of meerdere laadpalen in Zoetermeer. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Onze laadspecialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Ja, wij kunnen een oplaadpaal bij jou op locatie in Zoetermeer komen installeren. Je dient dan wel over een eigen terrein te beschikken. Daarbij kun je denken aan een oprit thuis of een eigen parkeerterrein bij jouw bedrijf.

Jazeker! Zowel wij als bedrijf maar ook onze gespecialiseerde monteurs beschikken over alle benodigde certificeringen. Wij houden onze kennis op peil door cursussen te blijven volgen en up-to-date te blijven

Ja, je kunt door ons in Zoetermeer een oplaadpaal laten plaatsen op jouw eigen terrein. Helaas kunnen wij niet helpen met het installeren van een EV-charger bij de openbare weg.

Door de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan kunnen we oprecht zeggen dat we iedere klus aankunnen. In het voortraject denken we graag met je mee en geven we eerlijke adviezen op de installatie van een laadpaal in Zoetermeer. Een prijsopgaaf heb je snel in de mail en wanneer je nog vragen hebt staan we altijd voor je klaar om deze snel en vakkundig te beantwoorden. Op het moment van installatie zijn we op de afgesproken tijd bij je en helpen we je snel, netjes en vakkundig met de installatie van de laadpalen in Zoetermeer. We doen wat we beloven en beloven wat we doen.

Nee, wij kunnen geen laadpaal in Zoetermeer aan de openbare weg installeren. Je dient daarvoor een aanvraag in te dienen bij Gemeente Zoetermeer.

Bestel direct een laadpaal in Zoetermeer

Wanneer je de installatie van de laadpaal in Zoetermeer door ons wilt laten verzorgen vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen en verder te gaan in het traject. We geven je de garantie naar alle tevredenheid een samenwerking met je aan te gaan!

Daarnaast kun je direct een laadpaal bij ons kopen in de webshop. Daarvoor klik je op de knop ‘Webshop’ hieronder. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je wel of geen installatiehulp van ons nodig hebt.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Zoetermeer bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing in Zoetermeer die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Laadpaal installeren in Zoetermeer | EV-charger installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan