Laadpaal
installatie
Westland

Wij installeren laadpalen in het Westland. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in het Westland

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in het Westland tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Westland

Het laten installeren van een laadpaal in het Westland: Wij vertellen jou daar graag meer over. Mogelijk ben je op zoek naar een betrouwbare installateur van laadpalen en woon je in het Westland. In dat geval kunnen wij van Recharged jou helpen met het realiseren van hoogwaardige laadoplossingen. Thuis of op kantoor. Hieronder lichten wij toe wat wij voor jou kunnen betekenen.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in het Westland door Recharged

Wij zijn een professionele installateur en toeleverancier van laadoplossingen – ook wel EV-chargers geheten. Aangezien ons hoofdkantoor in De Lier gevestigd zit, kunnen wij jou snel en adequaat helpen met het realiseren van laadpaal installaties in het Westland (Zuid-Holland). Onze monteurs en laadspecialisten hebben jarenlange ervaringen opgedaan binnen de EV-markt. Graag zetten zij hun kennis en kunde in op bij jou in het Westland op locatie één of meerdere laadpalen te installeren.

Of je nu een consument of bedrijf bent; Recharged bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt. In samenspraak met jou kijken onze laadexperts en monteurs naar de meest geschikte laadoplossing die bij jouw situatie past. Samen realiseren we één of meerdere laadoplossingen waar je jarenlang plezier en profijt van hebt.

Wij installeren onder meer laadpalen in:

  1. De Lier
  2. ‘s-Gravenzande
  3. Naaldwijk
  4. Poeldijk

Onderstaand vind je meer informatie over de particuliere en zakelijke installatiediensten die Recharged in het Westland aanbiedt.

Particuliere laadpaal installatie Westland

Laadpaal kopen en installeren Westland
Recharged installeert laadpalen bij jou in het Westland

Wanneer je als particulier in het Westland woonachtig bent en snel een laadpaal nodig hebt, dan zijn wij dé installateur die jou daarbij kan helpen. Wij beschikken immers over veel vakmanschap en expertise wanneer het gaat om de thuisinstallatie van EV-chargers.

Dankzij een efficiënt ingerichte bedrijfsstructuur kunnen wij jou snel van een laadoplossing voorzien. Van lang wachten wordt namelijk niemand blij, dat begrijpen wij als geen ander. 

Kies je voor Recharged als installateur, dan kies je voor een partij die secuur, betrouwbaar en doeltreffend is. Afspraak is bij ons afspraak, wat écht past bij de Westlandse mentaliteit.

Zakelijke oplaadpaal installatie Westland

Zit jouw bedrijf in het Westland gevestigd en heb je één of meerdere laadpalen nodig? Wij ontzorgen jou graag op het gebied van EV-charger installaties op kantoor. Naast de particuliere markt zijn onze diensten namelijk ook toegankelijk voor bedrijven. Onze monteurs installeren vakkundig en gedegen laadpalen bij jouw kantoor in het Westland. Iets waar zij erg goed en bekwaam in zijn!

Hoogwaardige laadoplossingen bij jouw bedrijf zijn vanzelfsprekend een zeer mooie service voor jouw klanten en werknemers. Hoe mooi zou het zijn dat zij hun elektrische auto kunnen volladen terwijl zij bij jou op kantoor zijn? Recharged staat voor jou klaar om de beste laadoplossingen te realiseren waar jij als Westlandse ondernemer naar op zoek bent.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in het Westland nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in het Westland

In het Westland een laadpaal installeren roept mogelijk vragen bij je op. Als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden omtrent de installatie van laadoplossingen, dan horen wij graag van jou. In dat geval kun je ons contactformulier invullen. Mogelijk staat het antwoord op jouw vraag in het onderstaande overzicht. Daarin hebben wij namelijk een aantal veelgestelde vragen over laadinstallaties in het Westland gebundeld en beantwoord.

Ja, wij kunnen een oplaadpaal bij jou thuis op op kantoor in het Westland installeren. Onze vakbekwame monteurs beschikken over de juiste expertise en kennis om elke laadpaalinstallatie tot een succes te brengen.

Ja, vanzelfsprekend beschikken onze laadexperts en monteurs over alle benodigde kwalificaties en certificeringen. Je kunt er dus van op aan dat, wanneer je voor Recharged als installateur kiest, het installatieproces veilig, secuur en efficiënt verloopt.

Ja, je kunt in het Westland jouw eigen oplaadpaal laten plaatsen wanneer je één of meerdere eigen parkeerplaatsen hebt. Denk aan een bedrijfsterrein dat van jou is of een oprit bij jouw huis. Het is niet mogelijk om een laadpaal te laten installeren in het Westland bij een openbare weg.

Je kiest voor Recharged als installateur vanwege diverse voordelen die wij te bieden hebben. Allereerst kunnen wij snel de laadpaalinstallatie bij jou realiseren. Doorgaans wordt jouw EV-charger binnen een aantal weken geplaatst. Daarnaast werken wij veilig en nauwkeurig. Dat komt door onze jarenlange ervaring én benodigde kwalificaties waarover wij beschikken. Tevens hanteren wij toegankelijke prijzen en ook transparant zijn. Je komt niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Nee, helaas is het plaatsen van een laadpaal door Recharged aan een openbare weg niet mogelijk. Je zult dit moeten kortsluiten met Gemeente Westland. Bij hen kun je een aanvraag indienen voor het laten plaatsen van een laadpaal bij een openbare weg.

Bestel direct een laadpaal in het Westland

Sta je op het punt om een laadpaal in het Westland te installeren, bij jou thuis of op kantoor? Je kunt – naast het opvragen van een vrijblijvende offerte – ook direct één of meerdere EV-chargers bestellen in onze webshop. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je wel of geen installatiehulp van ons nodig hebt.

Het installeren van een laadpaal behoeft veel kennis en expertise. Het is daarom aan te raden dat wij de laadpaal bij jou in het Westland komen installeren. Je bent dan verzekerd van een secure, veilige en betrouwbare werkwijze. Toch liever zelf jouw EV-charger installeren? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk onze webshop hieronder op de knop ‘Webshop’ te klikken.

Andere installatiediensten in het Westland

Naast laadpalen installeren wij ook andere duurzame installatieoplossingen in het Westland. Als totaalverduurzamer kunnen wij jou dus ondersteunen tijdens het gehele proces. 

  1. Wij installeren zonnepanelen in het Westland
  2. Wij installeren thuisaccu’s in het Westland
Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in het Westland bestellen.
Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing in het Westland die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Laadpaal installeren in Westland | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan