Thuisbatterij installeren Nederland

Wij installeren thuisbatterijen in Nederland. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een thuisaccu te plaatsen.

Jouw eigen thuisbatterij in Nederland

  • Zelf energie opslaan en inzetten
  • Overschot aan zonne-energie beter benutten
  • Minder afhankelijk van jouw energieleverancier

Profiteer jij binnenkort van een eigen thuisaccu bij jou op locatie?

Eigen thuisaccu
met installatiehulp aanvragen

Het goed installeren van thuisaccu’s vergt veel maatwerk en specialisme. Wij zetten graag onze kennis en kunde voor jou in om jouw thuisbatterij installatie tot een succes te brengen. Vraag vandaag nog jouw thuisaccu installatiesysteem aan.

Zonnepanelen installatie offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis thuisbatterij keuzehulp. Zo geregeld.

Advies zonnepanelen

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelensysteem thuis installatie

Installatie

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw thuisaccu.

Video afspelen over Thuisbatterij met installatie

Neem de regie over jouw energie!

Sla met een thuisbatterij energie op voor later en zet in op de gunstigste momenten. Een eigen thuisaccu heeft veel voordelen te bieden, zoals:

Wat klanten over ons zeggen

Ben je benieuwd wat anderen over onze thuisbatterij installatiedienst te zeggen hebben? Hieronder vind je enkele beoordelingen van onze klanten, afkomstig van onafhankelijke review platforms zoals Google Reviews en Trustpilot.

Thuisbatterij laten installeren
door Recharged

Een betrouwbare en deskundige installatie van thuisbatterijen en thuisaccu’s vereist specifieke kennis en ervaring. Ons bedrijf Recharged staat klaar om je te helpen bij het plaatsen van de juiste thuisbatterijen in Nederland. Onze gecertificeerde installateurs hebben uitgebreide ervaring in de markt van energieopslagsystemen. Dit stelt hen in staat om je optimaal te adviseren over de installatie van batterijen en deze vakkundig bij jou thuis of op jouw bedrijfslocatie te installeren.

Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke aanvraag voor energieopslag; ons bedrijf heeft ruime ervaring in het voorzien van zowel particuliere huishoudens als bedrijven van de juiste thuisbatterijen en accu’s. Hieronder delen we meer informatie over de batterij installatieservices die we bieden.

Batterij thuis geïnstalleerd

Hoe geweldig zou het zijn om thuis niet alleen je eigen zonne-energie op te wekken, maar deze ook effectief op te slaan? Onze adviseurs staan klaar om samen met jou de beste oplossing voor de installatie van een thuisbatterij te vinden. 

Dit vereist maatwerk en een zorgvuldige planning; iets waarin onze adviseurs bijzonder bekwaam zijn. Zij helpen je graag bij het kiezen van de meest geschikte thuisbatterij, zodat je optimaal kunt profiteren van je eigen opgewekte zonne-energie.

Zakelijke energieopslag accu installatie

Steeds meer bedrijven besluiten nu om niet alleen zonnepanelen te installeren, maar ook batterijsystemen voor energieopslag in hun bedrijfspanden te integreren. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van dergelijke zakelijke batterijsystemen. 

Van het geven van advies tot de planning, van de inspectie op locatie tot de uiteindelijke installatie; onze deskundige adviseurs en technici nemen alle zorgen uit handen. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf is uitgerust met de meest efficiënte en effectieve batterijoplossingen, passend bij de energiebehoefte en capaciteit van je zonnepanelen.

Thuisbatterij in Nederland geïnstalleerd

Ons installatiebedrijf installeert thuisbatterijen in Nederland. Vanuit ons kantoor in De Lier (Zuid-Holland) bedienen wij de meeste regio’s in Nederland. De provincies waar wij ons als installatiebedrijf vooral op richten, zijn Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Utrecht en Noord-Brabant. 

Woon je in een andere provincie en wil je accu’s voor energieopslag thuis of op kantoor laten installeren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Thuisaccu's in Zuid-Holland

Woon je in Zuid-Holland en heb je een thuisbatterij nodig? Daar kunnen wij jou mee helpen. Onze adviseurs en monteurs voorzien jou van vrijblijvend advies over het realiseren van een thuisaccu in Zuid-Holland. Vervolgens komen onze installateurs bij jou op locatie langs om de thuisbatterij te plaatsen.

Wij installeren onder andere thuisbatterijen in:

Overige regio's in Nederland

Naast Zuid-Holland installeren wij ook thuisbatterijen in andere regio’s van Nederland. Daarbij kun je denken aan Noord-Holland, Zeeland, Utrecht en Noord-Brabant. Ook kunnen wij thuisaccu’s in de overige provincies en regio’s realiseren. Daarbij kun je denken aan de installatie van thuisbatterijen in Noord-Nederland. Onze adviseurs denken graag met jou mee – neem vrijblijvend contact op.

Haal rendement door jouw eigen thuisbatterij te laten installeren

Het installeren van thuisbatterijen, in combinatie met zonnepanelen, draagt niet alleen bij aan een duurzamere leefomgeving, maar levert ook financiële voordelen op. Door energie op te slaan in thuisbatterijen, maximaliseer je het gebruik van je zelf opgewekte zonne-energie, wat leidt tot lagere energiekosten.

Bovendien bieden thuisbatterijen de mogelijkheid om energie op te slaan voor later gebruik, in plaats van deze direct terug te leveren aan het net. Dit verhoogt je energie-onafhankelijkheid en kan nog steeds financieel voordelig zijn, zelfs met de veranderende salderingsregeling.

Waarom laat je jouw thuisaccu
door ons installatiebedrijf installeren?

Ons installatiebedrijf heeft uitgebreide expertise en vaardigheden in het installeren van thuisbatterijen, naast onze kennis in zonnepanelen. Onze installateurs zijn volledig gekwalificeerd en gecertificeerd, wat garandeert dat de installatie van jouw thuisbatterijen veilig en correct wordt uitgevoerd.

We installeren uitsluitend thuisbatterijen van topkwaliteit, die zorgen voor een optimale opslag van jouw zonne-energie. Door onze inkoopvoordelen zijn deze hoogwaardige batterijen ook nog eens prijstechnisch aantrekkelijk. Kortom, door jouw thuisbatterijen door ons te laten installeren, profiteer je van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Daarnaast kenmerkt ons bedrijf zich door snelle installatieservices in heel Nederland. In de meeste gevallen kunnen we jouw thuisbatterijsysteem al binnen enkele weken installeren. Uiteraard gebeurt dit altijd in nauw overleg met jou; of je de installatie nu direct of over enkele maanden nodig hebt, wij passen ons aan jouw schema aan, dankzij onze efficiënte bedrijfsplanning.

Veelgestelde vragen over het
laten installeren van thuisbatterijen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen over het installeren van thuisbatterijen in Nederland gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

Het laten installeren van zonnepanelen kost doorgaans tussen de €3.500 en €6.000. De precieze kosten zijn afhankelijk van veel factoren. Denk aan het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, het type zonnepaneel en eventuele aanpassingen die in de meterkast benodigd zijn.

Naast de benodigde materialen en de thuisbatterij zelf, heb je ook de juiste kennis en ervaring nodig om batterijen veilig te kunnen installeren. Daarom adviseren wij jou om jouw thuisaccu installatie aan een gecertificeerde installateurs zoals Recharged uit te besteden.

Ja, je kunt zelf een thuisbatterij installeren als je over de juiste kennis en ervaring beschikt. Echter, er komt veel kijken bij het correct installeren van een thuisaccu systeem. Gelukkig kan een gecertificeerde batterij installateur zoals Recharged jou daarbij helpen.

Ja, wij kunnen jouw thuisbatterij bij jou op locatie plaatsen. Wij plaatsen accu’s zowel bij particulieren thuis als bij zakelijke klanten op kantoor.

Ja, de installatie van jouw thuisbatterij vindt plaats door onze eigen installateurs. Zodoende ben je verzekerd van een veilige, kundige en efficiënte montage van jouw thuisaccu.

De terugverdientijd is afhankelijk van diverse factoren, maar een thuisaccu verdient zich doorgaans terug binnen 5 tot 8 jaar.

Neem de regie over jouw energie

500+ tevreden klanten gingen jou voor!

Thuisbatterij offerte aanvragen

Als erkende thuisbatterij installateur helpen wij jou graag met de installatie.

Vraag vrijblijvend jouw thuisaccu offerte aan. Direct inzicht in prijs en terugverdientijd. Start onze keuzehulp.

Thuisbatterij installeren in Nederland