Thuisbatterij installeren Alphen aan den Rijn

Wij installeren thuisbatterijen in Alphen aan den Rijn. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een thuisaccu te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen thuisbatterij in Alphen aan den Rijn

  • Zelf energie opslaan en inzetten
  • Overschot aan zonne-energie beter benutten
  • Minder afhankelijk van jouw energieleverancier

Profiteer jij binnenkort van een eigen thuisaccu in Alphen aan den Rijn?

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Jouw thuisbatterij in Alphen aan den Rijn geïnstalleerd

Over de installateur Recharged

Een thuisbatterij bij jou in Alphen aan den Rijn gebruik je om energie die je op een specifiek moment nog niet nodig hebt, op te slaan voor later gebruik. 

Handig voor als je een dynamisch energiecontract hebt en een hoeveelheid goedkope stroom wilt opslaan en zeker wanneer je ook over zonnepanelen beschikt. Recharged is jouw gecertificeerde thuisbatterij installateur in Alphen aan den Rijn.

Thuisbatterij in Alphen aan den Rijn laten installeren door Recharged

Wij van Recharged dragen duurzaamheid en een groene toekomst hoog in het vaandel. We denken dan ook graag mee met onze klanten over groene oplossingen. Met onze dienstverlening ontzorgen we je van A tot Z. Van advies tot installatie: alles vind je bij ons onder één dak.

Voordelen eigen batterij thuis in Alphen aan den Rijn

Het zal je niet zijn ontgaan dat de salderingsregeling per 2025 stapsgewijs zal worden afgebouwd. Groene stroom terugleveren aan het elektriciteitsnet levert je dus steeds minder op. Dat maakt de aanschaf van een thuisaccu in Alphen aan den Rijn interessanter.

Extra profiteren: thuisaccu in combinatie met zonnepanelen

Op een zonnige dag zul vaak niet alle door jouw zonnepanelen opgewekte energie kunnen verbruiken. In een thuisaccu sla je deze eenvoudig op. Is het de volgende dag bewolkt? 

Dan put je uit jouw eigen thuisbatterij in Alphen aan den Rijn. Dat levert je lagere maandlasten en een grotere onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet op.

Installeren thuisbatterijen Alphen aan den Rijn

Haal rendement uit jouw eigen thuisbatterij in Alphen aan den Rijn

Om de terugverdientijd te berekenen, deel je de investeringskosten door de jaarlijkse besparing. In het begin zal dat laatste nog een schatting zijn. 

Je rendement is afhankelijk van je energieverbruik, je verbruikspatroon, het type energiecontract en natuurlijk de specifieke accu.

Thuisaccu's kopen in Alphen aan den Rijn uitleg

De thuisaccu is een vrij nieuwe ontwikkeling en dat betekent dat de ene technologische ontwikkeling de andere opvolgt. Kies je op dit moment voor de plaatsing van een thuisbatterij bij jou in Alphen aan den Rijn? 

Dan is het raadzaam om voor de nieuwste exemplaren te kiezen. Enkel deze vind je terug in ons assortiment. We voorzien je graag van advies over hun eigenschappen en werking.

Adviesgesprek thuisbatterij Westland

Advies

Wij adviseren jou vrijblijvend over het meest geschikte thuisaccu systeem voor jou in Alphen aan den Rijn.

Thuisaccu offerte

Offerte

Op basis van het adviesgesprek en jouw persoonlijke situatie brengen wij een passende offerte uit.

Thuisbatterij installatie

Installatie

Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen wij de installatie van jouw eigen thuisbatterij in Alphen aan den Rijn in.

Wij voorzien jou vrijblijvend van advies over thuisaccu's

Klantenservice vinden we een vanzelfsprekend recht voor alle particulieren en ondernemers die bij ons aankloppen voor de aanschaf van een thuisaccu in Alphen aan den Rijn. 

Daarbij hoort ook het vrijblijvend ontvangen van informatie over dit proces. Bij ons zit je dan ook nergens aan vast.

De installatie van jouw thuisbatterij in Alphen aan den Rijn wordt ingepland

Ben jij overtuigd van de meerwaarde van een thuisbatterij in Alphen aan den Rijn? Dan is de volgende stap de aanschaf en de planning van de feitelijke installatie. We stemmen dit nauwkeurig af met jouw agenda.

Wij installeren altijd hoogwaardige thuisbatterijen

Het is niet te ontkennen dat er aan de aanschaf van een thuisaccu in Alphen aan den Rijn een prijskaartje hangt. Met een investering als deze wil je dan ook verzekerd kunnen zijn van kwaliteit en duurzaamheid. 

Daarom verkoopt en plaatst Recharged, jouw thuisbatterij installateur in Alphen aan den Rijn, uitsluitend accu’s van A-kwaliteit.

Als thuisaccu installateur in Alphen aan den Rijn kunnen wij snel installeren

Bij ons is de wachttijd voor de installatie van een thuisbatterij in Alphen aan den Rijn aanzienlijk korter dan het landelijk gemiddelde. We steken dan ook veel energie in onze inkooptactieken. Dat leidt ertoe dat je nooit langer dan enkele weken hoeft te wachten tot de installatie plaats kan vinden.

Gunstige garanties

Wij plaatsen thuisaccu’s in Alphen aan den Rijn met gunstige garantievoorwaarden.

Eerlijke prijzen

Eerlijke prijzen dankzij ons gunstige inkoopvoordeel.

Hoge efficiëntie

Wij installeren batterijen in Alphen aan den Rijn met opslag technologieën.

Mooie vormgeving

Brede keus uit mooi vormgegeven thuisaccu’s.

Veelgestelde vragen thuisbatterijen installeren in Alphen aan den Rijn

Meer weten over de plaatsing van een thuisaccu in Alphen aan den Rijn? Werp dan nog eens een blik op de veelgestelde vragen hieronder.

Wanneer je op dit moment voor een hoogwaardige thuisaccu van A-kwaliteit kiest, ligt de terugverdientijd rond de vijf jaar.

Recharged stelt niet alleen strenge eisen aan de accu’s en de materialen waarmee we werken, maar ook aan onze installateurs zelf. Stuk voor stuk beschikken zij daarom over de certificeringen én de ervaring die nodig zijn om de beste resultaten neer te zetten.

Wat je met jouw eigen thuisbatterij in Alphen aan den Rijn bespaart, is vooraf moeilijk te zeggen. Verschillende factoren zijn daarop van invloed, waaronder de aanschafkosten en de capaciteit van de accu zelf.

Recharged is dé specialist op het gebied van groene installaties. Voor de plaatsing van een thuisbatterij in Alphen aan den Rijn beschikken we over alle benodigde kennis, materialen en ervaring.

Vraag direct jouw thuisbatterij installatie offerte aan

Overweeg jij de aanschaf van een thuisaccu in Alphen aan den Rijn? Vraag dan online je offerte bij ons aan. Onze specialisten komen zo spoedig mogelijk op je aanvraag terug.

Benieuwd wat een thuisbatterij in Alphen aan den Rijn voor jou kan betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Thuisbatterij installeren in Alphen aan den Rijn