Thuisbatterij installeren Delft

Wij installeren thuisbatterijen in Delft. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een thuisaccu te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen thuisbatterij in Delft

  • Zelf energie opslaan en inzetten
  • Overschot aan zonne-energie beter benutten
  • Minder afhankelijk van jouw energieleverancier

Profiteer jij binnenkort van een eigen thuisaccu in Delft?

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Jouw thuisbatterij snel in Delft geïnstalleerd

Delftse installateur Recharged

In steeds meer Nederlandse huishoudens denkt men na over een thuisbatterij. Niet gek, want met deze batterij kun je aanzienlijk op je energiekosten besparen. Bovendien draag je ermee bij aan de energietransitie. Zeker in combinatie met een dynamisch energiecontract is een thuisbatterij in Delft een slim idee. Recharged is jou als professioneel installateur graag van dienst.

Eigen thuisbatterij in Delft laten installeren door Recharged

Recharged is een jong team, maar heeft desondanks ruime ervaring in groene installaties. Naast zonnepanelen en laadoplossingen installeren we ook jouw thuisaccu in Delft. Bovendien zijn we meer dan alleen installateur. We helpen je graag in je zoektocht naar groene oplossingen en voorzien je daarbij van onpartijdige adviezen op maat.

Voordelen accu installatie thuis in Delft

Een thuisbatterij in Delft stelt je in staat om elektriciteit tijdelijk op te slaan. In verreweg de meeste gevallen zijn het woningbezitters die zonnepanelen op hun dak hebben liggen die voor een thuisaccu kiezen. Zo kun je de elektriciteit die je zelf opwekt, maar niet direct nodig hebt, bewaren in plaats van meteen terug te leveren aan het elektriciteitsnet.

Kracht van een thuisaccu met zonnepanelen

De salderingsregeling heeft ervoor gezorgd dat een groot aantal huishoudend de afgelopen jaren voor zonnepanelen heeft gekozen. De kosten die daarmee gemoeid gaan, zijn echter groot. Daarom heeft de overheid besloten om de salderingsregeling af te bouwen en meer op zelfverbruik aan te sturen. Een thuisbatterij in Delft is daarbij de slimste functionaliteit.

Installeren thuisbatterijen Delft

Haal rendement uit jouw eigen thuisbatterij in Delft

Als thuisbatterij installateur in Delft krijgen we steeds vaker aanvragen van consumenten, maar ook bedrijven. In combinatie met een dynamisch energiecontract haal je het maximale uit dit hulpmiddel. Dynamische tarieven zijn gebaseerd op vraag en aanbod op de energiemarkt. Met een thuisaccu kun je overtollige energie opslaan wanneer de tarieven laag zijn en deze gebruiken wanneer de tarieven juist hoger zijn.

Thuisaccu's kopen in Delft uitleg

Veel woningbezitters vragen zich af hoe onafhankelijk ze van het elektriciteitsnet kunnen worden wanneer ze zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij gebruiken. Ook over de kosten van een thuisaccu in Delft bestaan veel vragen. Onze installateurs weten van de hoed en de rand en vertellen je er alles over.

Adviesgesprek thuisbatterij Westland

Advies

Wij adviseren jou vrijblijvend over het meest geschikte thuisaccu systeem voor jou in Delft.

Thuisaccu offerte

Offerte

Op basis van het adviesgesprek en jouw persoonlijke situatie brengen wij een passende offerte uit.

Thuisbatterij installatie

Installatie

Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen wij de installatie van jouw eigen thuisbatterij in Delft in.

Wij geven jou advies over thuisaccu's

Wat betreft de aanschaf van een thuisbatterij ga je niet over één nacht ijs. Heel begrijpelijk, vinden wij. Het is en blijft immers een investering. Onze thuisbatterij installateur in Delft maakt voor jou graag inzichtelijk welk rendement dit hulpmiddel je kan leveren. Onze adviezen en eventuele offerte op maat zijn vrijblijvend.

De installatie van jouw thuisbatterij in Delft wordt ingepland

Heb jij besloten om tot de aanschaf van een thuisaccu in Delft over te gaan? Recharged is leverancier én thuisbatterij installateur. Dat betekent dat je alles wat je nodig hebt bij ons onder één dak vindt. De installatie vindt doorgaans binnen enkele weken plaats.

Als thuisaccu installateur in Delft kunnen wij snel installeren

Heb je bij de plaatsing van zonnepanelen te maken gehad met ellenlange wachttijden en vrees je die nu weer? Bij Recharged hanteren we slimme inkooptactieken, waardoor de wachtlijst veel korter is dan het landelijk gemiddelde.

Wij plaatsen altijd hoogwaardige thuisbatterijen

Investeren in kwaliteit betekent een garantie op de langere termijn. Wil je een thuisbatterij in Delft laten plaatsen? Dan is het van belang om rekening te houden met factoren als capaciteit en levensduur. Bij Recharged, jouw thuisbatterij installateur in Delft, vind je uitsluitend accu’s van A-kwaliteit.

Gunstige garanties

Wij plaatsen thuisaccu’s in Delft met gunstige garantievoorwaarden.

Eerlijke prijzen

Eerlijke prijzen dankzij ons gunstige inkoopvoordeel.

Hoge efficiëntie

Wij installeren batterijen in Delft met opslag technologieën.

Mooie vormgeving

Brede keus uit mooi vormgegeven thuisaccu’s.

Veelgestelde vragen thuisbatterijen installeren in Delft

Met de informatie op deze pagina hopen we je voldoende te hebben kunnen informeren over de aanschaf en plaatsing van een thuisaccu in Delft. Zijn er nog vragen overgebleven? Neem dan een kijkje tussen de onderstaande veelgestelde vragen om het antwoord daarop wellicht te vinden.

Deze vraag krijgen we maar al te vaak van woningbezitters. Vooraf is het echter lastig om hierop antwoord te geven. Verschillende factoren spelen immers een rol, zoals de capaciteit van je thuisaccu en het type energiecontract dat je hebt lopen.

Recharged is een professionele installateur met hart voor verduurzaming. Ons doel is samen met onze klanten een stap te zetten in de richting van een duurzamere toekomst.

Recharged draagt verduurzaming, klantenservice en veiligheid hoog in het vaandel. Dat betekent ook dat al onze installateurs over de kwalificaties en certificeringen beschikken die nodig zijn om het werk volgens de hoogste kwaliteitseisen uit te voeren.

Net als de vraag over de kosten is ook het antwoord op deze vraag niet voor iedereen hetzelfde. Wel kunnen we zeggen dat uit onderzoek blijkt dat de terugverdientijd van een thuisaccu in Delft rond de vijf jaar ligt.

Vraag direct jouw thuisbatterij installatie offerte aan

Overweeg jij de aanschaf van een thuisaccu in Delft? Een offerte op maat is bij ons binnen enkele minuten aangevraagd. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht.

Benieuwd wat een thuisbatterij in Delft voor jou kan betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Thuisbatterij installeren in Delft