Thuisbatterij installeren Dordrecht

Wij installeren thuisbatterijen in Dordrecht. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een thuisaccu te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen thuisbatterij in Dordrecht

  • Zelf energie opslaan en inzetten
  • Overschot aan zonne-energie beter benutten
  • Minder afhankelijk van jouw energieleverancier

Profiteer jij binnenkort van een eigen thuisaccu in Dordrecht?

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Jouw thuisbatterij snel in Dordrecht geïnstalleerd

Dordtse installateur Recharged

De salderingsregeling is erg gunstig voor woningbezitters met een zonnepaneleninstallatie. Nu deze regeling vanaf 2025 stapsgewijs wordt afgebouwd, is het tijd om op zoek te gaan naar een alternatief hulpmiddel. Thuisbatterijen zullen in de nabije toekomst dan ook een grote rol gaan spelen. 

Overigens is een thuisbatterij in Dordrecht niet alleen vanaf de afbouw of het verdwijnen van de salderingsregeling raadzaam. Ook nu al kun je er je maandelijkse stroomkosten flink mee reduceren.

Recharged installeert jouw thuisbatterij in Dordrecht

Een thuisaccu in Dordrecht is voor iedereen interessant. Wel levert deze bezitters van zonnepanelen en huishoudens met een dynamisch energiecontract het meest op. 

Als thuisbatterij installateur in Dordrecht zien we vooral sinds de zomer verhoogde interesse in thuisbatterijen. We verkopen en installeren deze op dagelijkse basis.

Zo profiteer je van een batterij thuis in Dordrecht

Het grootste voordeel van een thuisbatterij in Dordrecht is natuurlijk duidelijk: omdat deze het mogelijk maakt om energie op te slaan, kun je die verbruiken op het meest gunstige moment. 

Bijvoorbeeld wanneer de stroomtarieven (bij een dynamisch energiecontract) hoger liggen. Of op een bewolkte dag, wanneer je zonnepanelen relatief weinig opleveren. Natuurlijk draag je met een thuisaccu ook bij aan de energietransitie, die zo hard nodig is.

Voordelen thuisaccu in combinatie met zonnepanelen

Heb je al zonnepanelen liggen? Met een thuisaccu in Dordrecht raak je nog minder afhankelijk van je energieleverancier. Wanneer je zonnepanelen weinig energie opwekken, kun je gebruikmaken van de energie die ze eerder hebben opgeleverd en in je thuisaccu is opgeslagen. Zo hoef je alsnog geen beroep te doen op het elektriciteitsnet.

Installeren thuisbatterijen Dordrecht

Haal rendement uit jouw eigen thuisbatterij in Dordrecht

Het grootste profijt van een thuisbatterij in Dordrecht heb je dus wanneer je ook zonnepanelen op het dak van je woning hebt laten installeren. Ook zonder deze installatie kun je energie besparen, maar wel aanzienlijk minder.

Vraag je je af of dit voor jou de moeite waard is? Onze thuisbatterij installateur geeft je zijn ongekleurde advies.

Uitleg thuisaccu's kopen in Dordrecht

De thuisbatterij is nog niet zo ingeburgerd als de zonnepaneleninstallatie. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je hierover nog vragen hebt. Klantenservice is voor ons van groot belang. Dat betekent dat we de tijd nemen om je van A tot Z te informeren.

Adviesgesprek thuisbatterij Westland

Advies

Wij adviseren jou vrijblijvend over het meest geschikte thuisaccu systeem voor jou in Dordrecht.

Thuisaccu offerte

Offerte

Op basis van het adviesgesprek en jouw persoonlijke situatie brengen wij een passende offerte uit.

Thuisbatterij installatie

Installatie

Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen wij de installatie van jouw eigen thuisbatterij in Dordrecht in.

Wij voorzien jou vrijblijvend van advies over thuisaccu's

Onze adviezen kosten niets en zijn vrijblijvend. Schroom dan ook niet om contact op te nemen met onze thuisbatterij installateur in Dordrecht.

De installatie van jouw thuisbatterij in Dordrecht wordt ingepland

Heldere communicatie is iets wat we bij Recharged belangrijk vinden. Besluit je eenmaal dat je een thuisaccu in Dordrecht wilt aanschaffen? Dan gaan we over tot het inplannen van de installatie in overleg met jou. Je kunt de installatie dus direct in je agenda inplannen.

Als thuisaccu installateur in Dordrecht kunnen wij snel installeren

Heb je eerder al lang op de installatie van zonnepanelen moeten wachten? Voor lange wachtlijsten hoef je bij Recharged, jouw thuisbatterij installateur in Dordrecht, niet bang te zijn. Op thuisbatterijen is namelijk nog geen grote run en bovendien geven wij een snelle afhandeling altijd prioriteit.

Wij installeren altijd hoogwaardige thuisbatterijen

Op het gebied van thuisbatterijen volgen technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Bij Recharged werken we daarom uitsluitend met de nieuwste modellen van gerenommeerde merken. Daarbij kun je denken aan Enphase, Growatt, Huawei en SolarEdge.

Gunstige garanties

Wij plaatsen thuisaccu’s in Dordrecht met gunstige garantievoorwaarden.

Eerlijke prijzen

Eerlijke prijzen dankzij ons gunstige inkoopvoordeel.

Hoge efficiëntie

Wij installeren batterijen in Dordrecht met opslag technologieën.

Mooie vormgeving

Brede keus uit mooi vormgegeven thuisaccu’s.

Veelgestelde vragen thuisbatterijen installeren in Dordrecht

Wil je meer weten over de aankoop en de installatie van een thuisbatterij in Dordrecht? Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen die eventuele vraagtekens wellicht wegnemen.

Het is onmogelijk om vooraf te stellen hoeveel je met een thuisaccu in Dordrecht zult besparen. Verschillende factoren, zoals het exacte type thuisaccu, je verbruikspatroon en je energiecontract, zijn daarop namelijk van invloed.

Het installeren van een thuisbatterij in Dordrecht is geen klus voor personen zonder ervaring of technische achtergrond. Elke Recharged thuisbatterij installateur in Dordrecht beschikt dan ook over alle kwalificaties om het werk volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen uit te voeren.

Recharged is niet zomaar een installateur, maar een bedrijf met een passie voor verduurzaming. Bovendien streven we dagelijks naar de hoogst mogelijke klantenservice.

Wanneer we geen rekening houden met individuele factoren, maar enkel het gemiddelde, kunnen we zeggen dat de terugverdientijd van een thuisbatterij in Dordrecht ongeveer vijf jaar is.

Vraag direct jouw thuisbatterij installatie offerte aan

Wil je weten wat een thuisbatterij in Dordrecht voor jou kost? Aarzel dan niet om via de website een vrijblijvende offerte aan te vragen. We sturen je hierop zo spoedig mogelijk een reactie.

Benieuwd wat een thuisbatterij in Dordrecht voor jou kan betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Thuisbatterij installeren in Dordrecht