Zakelijke
laadpaal installatie

Heb je als ondernemer een laadpaal installatie op kantoor nodig? Daar kunnen wij jou bij helpen. Recharged is namelijk dé professionele leverancier en installateur van zakelijke laadoplossingen. Start met zakelijk laden.

Ervaar het gemak van
een eigen zakelijke laadpaal

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Op kantoor jouw elektrische auto opladen wanneer jij dat wilt

Extra service voor bezoekers en werknemers

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Waarom kies je voor
ons installatiebedrijf?

Je kiest voor Recharged vanwege onze kennis en ervaring op het gebied van zakelijke laadpaal installaties. De insteek van ons bedrijf is om elke dag te zorgen voor tevreden klanten. Dit doen wij door middel van vrijblijvend advies, een nauwkeurige wijze van laadpalen installeren, en het aanbieden van service en onderhoud tot in de perfectie.

Bij ons profiteer je als bedrijf van lage prijzen dankzij ons zeer gunstige inkoopvoordeel.

Voor, tijdens en na de zakelijke laadpaal installatie helpen wij jou graag met eventuele vragen.

Jouw laadoplossing doorgaans al binnen een paar weken op kantoor geïnstalleerd.

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over alle benodigde kwalificaties.

De zakelijke laadoplossingen die wij aanbieden en installeren zijn eenvoudig te gebruiken.

Wij hanteren een no-nonsense aanpak: Afspraak is bij ons echt afspraak.

Jij & Recharged: Samen maken
wij de wereld groener

Samen komen we tot de juiste zakelijke laadoplossing die het beste op jouw situatie aansluit. Onze monteurs installeren de gekozen laadpaal bij jou op kantoor. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige oplaadpaal installatie.

Vraag vandaag nog jouw laadpaal installatie aan.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of je nu aan het oriënteren bent of al precies weet welke laadpaal je op kantoor nodig hebt: Recharged is dé professionele laadpaal installateur van Nederland die voor jou klaar staat. Onze laadspecialisten ondersteunen jou daar waar nodig is tijdens het aankoopproces. Daardoor kun je ervan op aan dat je binnenkort van de beste zakelijke laadoplossingen kunt genieten.

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte zakelijke laadoplossing voor die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. Daarnaast helpen wij jou graag met de laadpaal installatie.

Zakelijke laadoplossing
Offerte »

Ik wil een zakelijke offerte aanvragen.

1 of 1

Als je weet welke laadpaal je op kantoor nodig hebt, dan kun je deze direct in onze webshop bestellen. Met of zonder installatiehulp. Handig! Wij bieden diverse zakelijke laadoplossingen aan die je direct kunt bestellen.

EV-charger zakelijk op kantoor
Webshop »

Ik wil een laadpaal in jullie webshop bestellen.

1 of 1

Zakelijke laadpaal offerte

Kom snel te weten welke zakelijke laadoplossing het meest geschikt is. Onze laadspecialisten denken graag met jou mee. De offerteaanvraag en ons advies is vrijblijvend en gratis.

Vind de meest geschikte zakelijke laadoplossing.

Direct een laadpaal bestellen

Zakelijk een laadpaal bij ons bestellen is zo gebeurd. Je kunt namelijk eenvoudig jouw beoogde laadoplossing / laadoplossingen in onze webshop bestellen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je de installatie wel of niet door ons wilt laten realiseren. Hieronder vind je een selectie van Wallbox laadpalen die je zakelijk bij ons kunt aankopen.

De Wallbox Commander 2S (22 KW) is een toegankelijke laadpaal, zowel qua gebruikersgemak als prijstechnisch. Zeer geschikt voor op kantoor / zakelijk laden.

✅ Geavanceerd, intelligent oplaadsysteem

✅ Laadsessies vooruit plannen

✅ Real-time oplaadstatistieken

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

De Wallbox Copper Business SB​ (3,7 – 22 KW) is een echte krachtpatser onder de laadpalen. Maximale laadprestaties worden behaald dankzij de meest geavanceerde technologie.

✅ Krachtige, hypermoderne laadpaal

✅ Real-time oplaadgegevens via smartphone

✅ Op afstand te bedienen

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Zakelijk laden ondernemers

Heb je advies op maat nodig?

Zakelijk laden biedt veel voordelen, maar het kan lastig zijn om de meest geschikte laadoplossing te vinden. Zoveel laadpaal merken, zoveel keus.

Als je als zakelijke klant niet precies weet welke laadoplossing voor jou geschikt is, dan is het raadzaam om met ons contact op te nemen. Onze laadspecialisten staan jou graag te woord en denken mee over het realiseren van de meest geschikte laadpalen op kantoor.

Je kunt gemakkelijk een offerteaanvraag indienen door op de onderstaande knop ‘Offerte’ te klikken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Ik heb behoefte aan vrijblijvend advies.

Veelgestelde vragen
zakelijke laadpaal installaties

Een zakelijke laadpaal installatie op kantoor kan nogal wat vragen oproepen. De meest gestelde vragen die wij te horen krijgen, hebben wij hieronder vermeld en beantwoord. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Aangezien elke situatie anders is, is het lastig om een concreet bedrag te benoemen. Wel kunnen we jou vertellen dat een laadpaal installatie op kantoor – in het overgrote deel van de gevallen – het voordeligst is. Bijvoorbeeld vergeleken met het opladen van elektrische auto’s op openbare laadpunten.

Jazeker, wij kunnen jou van A tot en met Z ontzorgen met een laadpaal installatie op locatie. Onze installateurs beschikken over de juiste kwalificaties en komen graag bij jou langs om één of meerdere laadoplossingen te installeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze webshop. Je kunt dan aangeven dat je de zakelijke laadoplossing(en) door ons wilt laten installeren.

Ja, zelf een laadpaal installeren is mogelijk. Wij adviseren dat het van belang is om over de juiste kennis te beschikken. Er komt namelijk veel kijken bij een zakelijke laadpaal installatie. Als je besloten hebt om zelf op kantoor jouw laadpaal te installeren, dan kun je eenvoudig in onze webshop één of meerdere laadoplossingen bestellen. Daarvoor kies je tijdens het afrekenproces voor het ‘Doe-het-zelf’ pakket.

De laadoplossingen die wij leveren zijn standaard voorzien van 2 jaar garantie.

Uiteraard zijn wij jou graag van dienst. Onze laadspecialisten denken graag met jou mee en voorzien jou van professioneel advies. Ga naar de contactpagina of bel met ons: 085 060 4326.

Heb je een andere vraag?

Heb je een andere vraag?

Bel: 085 060 4326
Mail: info@recharged.nl

Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Steeds meer consumenten en bedrijven weten hun weg naar ons laadpaal installatiebedrijf te vinden. Mét volle tevredenheid. Daar zijn wij trots op.

Wij hopen jou binnenkort als klant te mogen verwelkomen. Onze laadspecialisten en monteurs staan tot jouw dienst.

Vraag vandaag nog jouw laadpaal installatie aan.

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan