Zakelijke laadpaal installatie door Recharged

Zakelijke laadpaal installatie

Heb je als zakelijke klant een laadpaal installatie op kantoor nodig? Recharged kan jou daarbij helpen. Dagelijks zetten wij onze kennis en kunde in om zakelijke laadpaal installaties te realiseren op locatie. Op deze pagina lees je meer over de zakelijke diensten die wij aanbieden, de laadpalen die je bij ons kunt aanschaffen en de werkwijze van ons bedrijf. Laten we allereerst iets vertellen over de vier pijlers van ons bedrijf omtrent zakelijke installaties van laadpalen.

Snelle installatie kantoor
Jouw laadpaal binnen circa 5 weken op locatie / kantoor geïnstalleerd.
Hoogwaardige laadpalen
Wij verkopen en installeren kwalitatief hoogwaardige laadpalen van Wallbox.
Toegankelijke prijzen
Je profiteert bij ons van een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Kwaliteitscheck
Na afloop van de installatie voeren wij een algehele kwaliteitscheck uit.

Waarom kies je voor Recharged?

Je kiest als zakelijke klant voor Recharged vanwege onze diepgaande expertise en kennis op het gebied van laadoplossingen en elektrificatie. De insteek van ons bedrijf is om elke dag te zorgen voor tevreden klanten. Dit doen wij door middel van vrijblijvend advies, een nauwkeurige wijze van laadpalen installeren, en het aanbieden van service en onderhoud tot in de perfectie.

Wij nemen jou als (potentiële) klant als ons voornaamste uitgangspunt. Elke situatie is namelijk anders. Dit houdt in dat maatwerk een vereiste is. Iets waar wij zeer bekwaam in zijn. Wij houden de lijntjes met onze klanten kort en komen in samenspraak tot de juiste laadoplossing(en) – thuis of op kantoor.

Mogen wij jou binnenkort van dienst zijn? Lees verder om meer te weten te komen over hetgeen wij voor jou kunnen betekenen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte zakelijke laadoplossing voor die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee.

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Direct zakelijk een laadpaal bestellen

Zakelijk een laadpaal bij ons bestellen is zo gebeurd. Je kunt namelijk eenvoudig jouw beoogde laadoplossing / laadoplossingen in onze webshop bestellen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je de installatie wel of niet door ons wilt laten realiseren. Hieronder vind je een selectie van Wallbox laadpalen die je zakelijk bij ons kunt aankopen.

Wallbox Pulsar Plus

Wallbox Pulsar Plus

De Wallbox Pulsar Plus (3,7 – 22 KW) is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Daarnaast laadt de Wallbox Pulsar Plus jouw elektrische auto tot acht keer sneller dan met een regulier stopcontact.

✅ Erg gebruiksvriendelijk

✅ Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

✅ Is compact en laadt razendsnel

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Wallbox Copper Business SB

Wallbox Copper Business SB

De Wallbox Copper Business SB​ (3,7 – 22 KW) is een echte krachtpatser onder de laadpalen. Maximale laadprestaties worden behaald dankzij de meest geavanceerde technologie.

✅ Krachtige, hypermoderne laadpaal

✅ Real-time oplaadgegevens via smartphone

✅ Op afstand te bedienen

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Wallbox Commander 2S

Wallbox Commander 2S

De Wallbox Commander 2S (22 KW) is een toegankelijke laadpaal, zowel qua gebruikersgemak als prijstechnisch. Zeer geschikt voor op kantoor / zakelijk laden.

✅ Geavanceerd, intelligent oplaadsysteem

✅ Laadsessies vooruit plannen

✅ Real-time oplaadstatistieken

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Heb je advies op maat nodig?

Als je als zakelijke klant niet precies weet welke laadoplossing voor jou geschikt is, dan is het raadzaam om met ons contact op te nemen. Onze laadspecialisten staan jou graag te woord en denken mee over het realiseren van de meest geschikte laadpalen op kantoor.

Je kunt gemakkelijk een offerteaanvraag indienen door op de onderstaande knop ‘Offerte’ te klikken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Offerte aanvragen.

Heb je één of meerdere laadpalen op kantoor nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen over zakelijke laadpaal installaties

Een zakelijke laadpaal installatie op kantoor kan nogal wat vragen oproepen. De meest gestelde vragen die wij te horen krijgen, hebben wij hieronder vermeld en beantwoord. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mail.

Aangezien elke situatie anders is, is het lastig om een concreet bedrag te benoemen. Wel kunnen we jou vertellen dat een laadpaal installatie op kantoor – in het overgrote deel van de gevallen – het voordeligst is. Bijvoorbeeld vergeleken met het opladen van elektrische auto’s op openbare laadpunten.

Jazeker, wij kunnen jou van A tot en met Z ontzorgen met een laadpaal installatie op locatie. Onze installateurs beschikken over de juiste kwalificaties en komen graag bij jou langs om één of meerdere laadoplossingen te installeren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze webshop. Je kunt dan aangeven dat je de zakelijke laadoplossing(en) door ons wilt laten installeren.

Ja, zelf een laadpaal installeren is mogelijk. Wij adviseren dat het van belang is om over de juiste kennis te beschikken. Er komt namelijk veel kijken bij een zakelijke laadpaal installatie. Als je besloten hebt om zelf op kantoor jouw laadpaal te installeren, dan kun je eenvoudig in onze webshop één of meerdere laadoplossingen bestellen. Daarvoor kies je tijdens het afrekenproces voor het ‘Doe-het-zelf’ pakket.

De laadoplossingen die wij leveren zijn standaard voorzien van 2 jaar garantie.

Uiteraard zijn wij jou graag van dienst. Onze laadspecialisten denken graag met jou mee en voorzien jou van professioneel advies. Ga naar de contactpagina of bel met ons: 085 060 4326.

Heb je een andere vraag?

Heb je een andere vraag?

Bel: 085 060 4326
Mail: info@recharged.nl

Wat zeggen anderen over ons?

We delen graag een aantal klantervaringen met jou. Daaruit blijkt dat wij ons dagelijks inzetten om een uitstekende klanttevredenheid te waarborgen. Mogen wij jou binnenkort ook als zakelijke klant verwelkomen? Bezoek onze laadpalen webshop of dien een offerteaanvraag in.

{"cpt":"testimonial","style":"3","columns":"2","show":2,"order":"DESC","orderby":"DESC"}

K. de Brabander

uit Monster

“Kan Recharged echt aanbevelen, ben goed en eerlijk geadviseerd. Op korte termijn kwam een bekwame installateur langs. Al met al super!”

A. Barendse

uit Poeldijk

“Snelle levering en goede installateur van een Wallbox Pulsar Plus. Top service mannen, bedankt!”

Laadpaal bestellen.

Gemakkelijk en snel een laadpaal voor op kantoor bestellen.
Bekijk onze webshop voor ons totaalaanbod.

Persoonlijke informatie

Aanvullende gegevens

Het laadvermogen wordt door je auto bepaald. Je kunt dit terugvinden in het boekje van je auto.

Foto's

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.
Een foto waarbij de gehele groepenkast incl. meter te zien is. Directe ruimte hieromheen voor eventuele uitbreiding kan van belang zijn. De foto dient één van de volgende bestandsformaten te hebben: .png, .jpeg, .jpg, .gif, .bmp
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Voeg een foto toe van de locatie waar je de laadoplossing(en) geïnstalleerd wilt hebben. (Dit is handig voor onze monteurs om op voorhand te weten.) Toegestane bestandsformaten: .png, .jpeg, .jpg, .gif, .bmp

Opmerkingenveld

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.