Laadpaal
installatie
Barendrecht

Wij installeren laadpalen in Barendrecht. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Barendrecht

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Barendrecht tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Barendrecht

Het is geen nieuws dat een groot deel van de totale uitstoot veroorzaakt wordt door de uitlaatgassen van auto’s die op fossiele brandstoffen rijden. Wie voor een elektrische auto kiest, levert zijn eigen bijdrage aan het tegengaan van de klimaatverandering die op aarde gaande is. Bovendien zijn elektrische auto’s onderhoudsvriendelijk en is het opladen ervan een stuk goedkoper dan het tanken aan de pomp.

Eén nadeel constateren de eigenaren van deze wagens wel regelmatig: steeds vaker hebben ze te maken met wachttijden bij publieke oplaadpunten. Zeker wanneer je haast hebt, kan dit erg onwenselijk zijn. 

De oplossing? Het laten installeren van een laadpaal in Barendrecht. Recharged is leverancier en professioneel installateur van laadoplossingen die tegen de muur worden geplaatst.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Barendrecht door Recharged

Recharged is er voor zowel particulieren als bedrijven. We hebben ruime kennis van en ervaring met elektrisch rijden en de laadoplossingen die daarbij passen. Maatwerk dragen we dan ook hoog in het vaandel. 

Wil je een oplaadpaal installeren in Barendrecht? We denken graag met je mee over de voor jou beste oplossing. De installatie kan binnen enkele weken plaatsvinden. Behalve voor de plaatsing is Recharged ook de partij voor service en onderhoud van laadpalen.

Particuliere laadpaal installatie in Barendrecht

Laadpaal kopen en installeren Barendrecht
Recharged installeert laadpalen bij jou in Barendrecht

Dankzij onze laadoplossingen op maat laad je je elektrische auto thuis wanneer je maar wilt op. Zo ben je er altijd klaar voor om de weg op te gaan. Toegang tot een particulier laadstation zorgt er dan ook voor dat je van dezelfde flexibiliteit profiteert als toen je nog een auto op brandstof reed. 

Sterker nog, om je elektrische auto op te laden hoef je zelfs niet meer de deur uit. De laadoplossingen van Recharged bewijzen dat het geen extra moeite hoeft te kosten om duurzamer te rijden.

Natuurlijk speelt ook het financiële plaatje een rol. Het opladen van je elektrische auto is een stuk goedkoper dan het vullen van een benzine- of dieseltank. Heb je door ons een laadpaal laten installeren in Barendrecht? Met het terugverdienen van die investering begin je al vanaf de eerste keer dat je de stekker in de laadpaal steekt.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Barendrecht

Ook wanneer je een ondernemer bent is het installeren van een laadpaal in Barendrecht om verschillende redenen een goed idee. Niet in de laatste plaats besluit je hiertoe om medewerkers die in een elektrische auto rijden van een extra service te voorzien. Hetzelfde geldt voor je klanten en andere bezoekers. 

Het leveren van faciliteiten als deze levert een bijdrage aan je totale bedrijfsimago, zeker gezien je hiermee ook het streven naar duurzaamheid uitstraalt. Iets wat bij de meeste bedrijven die voor verantwoord ondernemen staan steeds vaker hoog op de agenda terug te vinden is.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Barendrecht nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Barendrecht

Als je een laadpaal wilt laten installeren in Barendrecht, dan wil je natuurlijk voor het juiste laadpaal type kiezen. Onze klanten en wij zijn erg te spreken over het innovatieve laadpaal merk genaamd Wallbox. Onderstaand lichten wij dit oplaadpaal merk nader toe.

Wallbox EV-chargers

Wil je als particulier of bedrijfsmatige partij een laadpaal kopen in Barendrecht? Bij Recharged maak je je keuze uit een zorgvuldig geselecteerd assortiment Wallboxen van het merk Wallbox, waarvan wereldwijd gebruik wordt gemaakt. 

Producten die we jou als klant met gepaste trots bieden, want Wallbox draagt dezelfde waarden hoog in het vaandel en streeft ernaar het energieverbruik op de hele planeet te verduurzamen. 

De Wallboxen zijn voorzien van de laatste, geavanceerde technologieën en zijn tegelijkertijd maximaal gebruiksvriendelijk.

Service en onderhoud van een oplaadpunt in Barendrecht

Wil jij een laadpaal laten installeren in Barendrecht? De laadoplossingen van Wallbox worden gekenmerkt door hun sterke, duurzame karakter. 

Samen met de zorgvuldige installatie door onze monteurs betekent dit dat je kunt rekenen op een systeem waarop je geheel kunt vertrouwen. Natuurlijk draag je daaraan zelf ook een bijdrage. 

Periodieke controle is daarbij essentieel. Indien gewenst kun je bij het kopen van een laadpaal in Barendrecht daarom direct een service- en onderhoudscontract afsluiten.

Snelle actie bij storingen door Recharged

Heb je een oplaadpaal laten installeren in Barendrecht en raakt er onverhoopt sprake van een storing? Als klant met een service- en onderhoudscontract krijg je bij Recharged prioriteit bij problemen als deze. 

In eerste instantie wordt bekeken of een storing direct op afstand kan worden opgelost. Lukt dat niet? Dan staat een van onze installatiemonteurs zo snel mogelijk bij u op de stoep.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Barendrecht

Recharged is de partij voor het installeren van een laadpaal in Barendrecht en het onderhoud daarvan. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze prijzen, werkwijze en de producten die we bieden. 

Heb je ondanks dat toch nog vragen? Werp dan eens een blik op de veelgestelde vragen hieronder. Nemen deze de vraagtekens niet weg? Dan kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Recharged is behalve leverancier ook professioneel installateur van laadoplossingen. In ons vind je dan ook de geschikte partner voor het installeren van een oplaadpaal in Barendrecht. Daarbij denken we graag met je mee: welke laadoplossing is voor jou het meest geschikt en weet aan al je behoeften te beantwoorden? Onze installateurs dragen vervolgens zorg voor een veilige plaatsing.

Recharged is niet alleen een verkooppunt voor laadoplossingen, maar biedt je ook de mogelijkheid je laadpaal in Barendrecht te laten installeren. Dat betekent uiteraard dat onze installateurs over de voor deze werkzaamheden benodigde certificaten en kwalificeringen beschikken. Onze installaties zijn dan ook veilig en betrouwbaar.

Wil je een Wallbox aan de muur van je woning, schuur of garage laten plaatsen? Daarvoor hoef je geen specifieke procedure te doorlopen; de installatie vindt immers op privéterrein plaats. Ben je eigenaar van een appartement en heb je een eigen parkeerplaats in een ondergrondse parkeergarage? Dan is er sprake van mede-eigendom, wat beperkingen kan opleveren. Het beste kun je je in dat geval tot de Vereniging van Eigenaren wenden.

Recharged is een jong, dynamisch bedrijf dat met het installeren van laadpalen in Barendrecht een duidelijke missie nastreeft: het verduurzamen van de wereld. Vakmanschap, kennisdeling en service staan daarbij centraal. Ook advies en onderhoud maken deel uit van de diensten van Recharged.

Nee, wij kunnen geen laadpaal aan een openbare weg in Barendrecht plaatsen. Voor een openbare laadpaal dien je een aanvraag in bij Gemeente Barendrecht.

Bestel direct een laadpaal in Barendrecht

Heb jij interesse in het laten installeren van een laadpaal in Barendrecht? Aarzel dan niet om een offerte aan te vragen. Dit is te allen tijde gratis en geheel vrijblijvend. 

Ongeacht of je een particuliere of zakelijke geïnteresseerde bent en hoeveel laadoplossingen je nodig hebt. Het aanvragen van je offerte doe je eenvoudig via onze website.

Ook kun je ervoor kiezen om direct een laadpaal in onze webshop te kopen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je wel of geen gebruik wilt maken van onze installatiehulp. Handig!

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Barendrecht bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Laadpaal installeren in Barendrecht | EV-charger installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan