Laadpaal
installatie
Rijswijk

Wij installeren laadpalen in Rijswijk. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Rijswijk

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Rijswijk tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Rijswijk

Tegenwoordig zie je steeds meer elektrische auto’s op de weg en misschien ben ook jij wel in het bezit van een elektrische auto. Dit is een goede zaak, het rijden van een elektrische auto is namelijk een veel duurzamere manier van autorijden en beperkt je ecologische voetafdruk. Dat laatste is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Een ander belangrijk bijkomend voordeel is het feit dat elektra aanzienlijk goedkoper is dan brandstof (benzine en diesel). Daardoor is autorijden een stuk goedkoper in een elektrische auto.

In plaats van tanken moet je jouw elektrische auto opladen. Veel tankstations hebben tegenwoordig ook laadpalen waarin je in relatief korte tijd je auto kunt opladen, maar soms kan het er behoorlijk druk zijn en het kost je toch behoorlijk veel tijd. Wanneer je thuis of op kantoor een laadpaal laat installeren in Rijswijk, dan maak je het jezelf een stukje makkelijker. Wij van Recharged helpen jou daar graag bij.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Rijswijk door Recharged

Overweeg je om bij jou thuis in Rijswijk een laadpaal te laten installeren? Wij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden. Waar het gebruik van elektrische auto’s aan het begin voornamelijk was weggelegd voor de goedbetaalde zakelijke rijder, zijn er tegenwoordig steeds meer particulieren die een elektrische auto rijden.

Het opladen is aanzienlijk goedkoper dan het tanken van traditionele brandstof en ook steeds meer particulieren vinden het duurzame aspect steeds belangrijker worden. De prijzen van de elektrische auto’s worden steeds lager waardoor ze simpelweg beter betaalbaar zijn voor particulieren. Kortom, een laadpaal installatie op locatie is zeer interessant.

Particuliere laadpaal installatie in Rijswijk

Laadpaal kopen en installeren Rijswijk
Recharged installeert laadpalen bij jou in Rijswijk

Wanneer je een elektrische auto hebt kan je deze opladen bij diverse laadstations langs de weg. Het afrekenen doe je met een kaartje maar de prijs voor stroom is hier aanzienlijk hoger dan dat je thuis moet betalen voor stroom.

Ook kan het er soms druk zijn en sta je te wachten tot je auto voldoende is opgeladen. Dit is uiteraard zonde. Het is makkelijk om particulier een laadpaal te laten installeren in Rijswijk. Je weet dan zeker dat je direct kunt opladen op het moment dat jij dat zelf wilt en je stroomkosten zijn aanzienlijk lager, in beide gevallen een win-situatie!

Kies de juiste particuliere laadoplossing

Bij Recharged maken wij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit laadpalen van het merk Wallbox. We hebben diverse Wallbox modellen in het assortiment en helpen je graag bij het maken van de beste keus van een laadoplossing die het beste bij jou past. Wanneer je contact met ons opneemt bespreken we je wensen door en komen wij vervolgens met een voorstel – inclusief prijsopgaaf.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Rijswijk

Net als bij particulieren is ook het aantal elektrische auto’s door zakelijke bestuurders in een rap tempo aan het toenemen. Duurzaamheid staat bij veel bedrijven hoog in het vaandel en bij veel auto’s op de weg heeft het wel degelijk veel effect om elektrisch te gaan rijden. Voor je personeel – maar ook je klanten – is het heel fijn om hun elektrische auto op te kunnen laden wanneer ze bij jou op kantoor in Rijswijk aan het werk zijn.

Je kweekt een stukje goodwill en het is ook voor jou financieel veel aantrekkelijker wanneer ze op de zaak opladen tegen een lager stroomtarief, dan wanneer ze dat ergens onderweg bij een laadstation doen. Het installeren van een laadpaal in Rijswijk voor bedrijven is om die reden dan ook een zeer goed idee!

Advies over een geschikte zakelijke laadpaal

Net als bij particulieren is het belangrijk om te achterhalen wat jouw wensen zijn. Wanneer je net als thuis maar één werknemer met een elektrische auto hebt, dan zal je aan één laadpaal waarschijnlijk genoeg hebben.

Wanneer je meerdere auto’s tegelijkertijd op kantoor wilt opladen – en misschien ook in de toekomst verwacht dat meer mensen elektrisch gaan rijden – is het een beter idee om meerdere zakelijke laadpalen te installeren in Rijswijk. Je hebt dan op het moment van installatie wat hogere kosten, maar deze verdien je over het algemeen vrij vlot terug wanneer je werknemers veel kilometers rijden.

Het beste kun je contact met ons opnemen, zodat we je situatie wat beter weten en we je geheel vrijblijvend kunnen voorzien van eerlijke adviezen en een scherpe offerte.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Rijswijk nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Rijswijk

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over laadpalen installeren in Rijswijk. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vraag dan zo snel mogelijk.

Ja, wij van Recharged kunnen bij jou op locatie in Rijswijk een laadpaal installeren. Wij kunnen zowel bij particuliere als zakelijke klanten op locatie een EV-charger plaatsen.

Wij vinden het leveren van kwaliteit aan onze klanten erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Onze jarenlange ervaring en vele installaties van laadpalen in Rijswijk zijn hier een goed bewijs van. Om deze kwaliteit hoog te houden beschikken wij als bedrijf over diverse certificeringen en hebben onze gespecialiseerde monteurs ook diverse opleidingen en certificaten om het werk veilig en goed te kunnen uitvoeren. Wanneer er nieuwe mogelijkheden zijn om ons verder te ontwikkelen en kennis uit te breiden zullen we dat zeker niet nalaten.

Een veelgestelde vraag die we vaak krijgen is of je zomaar een laadpaal mag laten installeren in Rijswijk. Het antwoord hierop is voor particulieren als bedrijfsmatige aanvragen hetzelfde. Het is toegestaan om een laadpaal te installeren wanneer deze op je eigen grond geplaatst kan worden. Als je een eigen oprit hebt of een eigen bedrijfsterrein waar de laadpaal op geplaatst kan worden is het toegestaan. Recharged kan dan zonder enig probleem een laadpaal installeren voor je. Op het moment dat je de laadpaal op openbaar terrein wilt hebben kan Recharged je hier niet mee helpen. Je zult dan in contact moeten met de gemeente Rijswijk en een vergunning aanvragen. Het zal mede afhankelijk zijn van het aantal oplaadpalen in de nabije regio of het wel of niet zal worden goedgekeurd

Wij beschikken over veel kennis en kunde wanneer het aankomt op laadpalen in Rijswijk installeren. Onze gecertificeerde monteurs dragen zorg voor het afleveren van uitstekende laadpaalinstallaties op locatie. Daarnaast hanteren wij toegankelijke prijzen en kun je al binnen enkele weken jouw laadpaal thuis of op kantoor verwachten. Bij ons hoef je dus niet lang op jouw laadoplossing te wachten.

Nee, wij kunnen geen laadpaal aan een openbare weg in Rijswijk plaatsen. Je zult dan een aanvraag voor een openbare laadpaal moeten indienen bij Gemeente Rijswijk.

Bestel direct een laadpaal in Rijswijk

Wanneer je meer informatie wilt of je wilt een offerte van ons ontvangen neem dan even contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord en willen je zo eerlijk en doeltreffend mogelijk helpen. Binnen afzienbare tijd heb je een duidelijk offerte in de mail en na akkoord hierop kunnen we spoedig beginnen met het installeren van de laadpaal in Rijswijk.

Daarnaast kun je direct een laadpaal kopen en bij jou thuis of op kantoor laten installeren door ons. Dit kun je doen via onze webshop. Daarin kun je aangeven of je een laadpaal met of zonder installatiehulp wilt bestellen. Kies je voor onze installatiehulp? Dan nemen onze laadspecialisten spoedig contact met jou op.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Rijswijk bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing in Rijswijk die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Laadpaal installeren in Rijswijk | EV-charger installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan