Laadpaal
installatie
Delft

Wij installeren laadpalen in Delft. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een laadoplossing te plaatsen.

Haal rendement uit jouw eigen laadpaal in Delft

Bespaar honderden euro’s per jaar op jouw energierekening ⁽¹

Investering al binnen 3 jaar terugverdiend ⁽²

Slim laden in Delft tijdens daluren wanneer de stroom goedkoop is

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Oplaadpaal installateur Delft

Steeds meer automobilisten stappen over op elektrisch rijden. Dit kan een particuliere aankoop zijn, maar ook een leaseregeling tussen werkgever en werknemer betreffen. Wat er ook ten grondslag ligt aan de beslissing: met het rijden van een elektrische auto profiteer je van diverse voordelen. Het kost aanzienlijk minder dan brandstof en veel mensen vinden het ook prettig dat een elektromotor nauwelijks geluid maakt.

Bovendien doe je ook het milieu er een plezier mee: elektrisch rijden veroorzaakt aanzienlijk minder uitlaatgassen. Om het jezelf nog makkelijker te maken, kun je ervoor kiezen om een laadpaal te installeren in Delft. Zo beschik je op eigen terrein altijd over een laadpunt.

Inhoudsopgave

Laadpaal laten installeren in Delft door Recharged

Recharged is een professionele leverancier en installateur van laadpalen in Zuid-Holland en biedt oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Verduurzaming is de missie, maar klantenservice draagt het jonge, dynamische bedrijf net zo hoog in het vaandel.

Iedere klant kan dan ook rekenen op een hoogwaardige oplossing, geheel passend bij zijn of haar situatie. Behalve voor de levering en installatie van laadpalen voor elektrische auto’s ben je bij Recharged ook aan het juiste adres voor adviezen, service en onderhoud.

Particuliere laadpaal installatie in Delft

Laadpaal kopen en installeren Delft
Recharged installeert laadpalen bij jou in Delft

Een particuliere laadpaal installatie in Delft betekent het installeren van een laadpaal op eigen terrein. Aan huis dus. Dat klinkt misschien als een investering waarvoor je diep in de buidel moet tasten, maar in werkelijkheid heb je de kosten van de oplaadpaal al op korte termijn weer terugverdiend. Het opladen van je elektrische auto bij je eigen laadpaal is normaal gesproken namelijk een stuk goedkoper dan het laden bij publieke laadplekken. Daar geldt namelijk een hoger stroomtarief.

Alhoewel de gestegen energieprijzen ertoe hebben geleid dat een groter aantal elektrische rijders zijn auto de afgelopen periode bij een laadpaal heeft opgeladen, is dat volgens kenners een tijdelijk probleem. Ook de prijzen aan de publieke laadpalen zullen gaan meestijgen met de energieprijzen. Daardoor blijft thuis laden een stuk aantrekkelijker; wachten op een laadplek hoef je er immers nooit.

Zakelijke oplaadpaal installatie in Delft

Niet alleen als particulier, maar ook als ondernemer kun je ervoor kiezen een oplaadpaal te installeren in Delft. Ook dit doe je op je eigen terrein. Zeker wanneer je werknemers met een leasecontract voor een elektrische auto in dienst hebt, is dit een logische stap. Maar ook je klanten en andere gasten bewijs je er een dienst mee. Door als ondernemer een laadpaal te kopen in Delft, geef je je bedrijfsimago een flinke boost.

Bovendien hoef je er niet voor te vrezen dat het installeren van een laadpaal in Delft op jouw bedrijfsterrein tot extra kosten leidt. Alhoewel jij degene bent die de investering doet, betaalt vervolgens iedere gebruiker zelf voor het opladen van zijn elektrische auto aan jouw laadpaal. Iedereen heeft daarvoor immers zijn eigen laadpas.

Offerte aanvragen.
Heb je een laadpaal thuis of op kantoor in Delft nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Uitleg over het kopen van een EV-charger in Delft

Als je woont in Delft of jouw bedrijf daar gevestigd is, dan kunnen wij jou helpen bij het installeren van een laadpaal nadat je deze bij ons gekocht hebt. Onze gecertificeerde monteurs dragen zorg voor een snelle, veilige en betrouwbare installatie van jouw EV-charger in Delft. 

Daarnaast heb je bij ons de keuze uit diverse hoogwaardige laadoplossingen. Wil je meer te weten komen over de EV-chargers die wij aanbieden? Lees hieronder een toelichting tot het merk Wallbox.

Laadoplossingen van Wallbox

Recharged werkt enkel met producten van A-kwaliteit. Wil je een laadpaal installeren in Delft? Bij Recharged heb je de keuze uit een aantrekkelijk assortiment van het bedrijf Wallbox, dat compacte laadpalen voor aan de muur produceert. Denk aan de Pulsar Plus en de Copper SB van Wallbox.

Ook het product zelf wordt overigens een Wallbox genoemd. De laadpalen van dit merk zijn voorzien van de meest recente technische ontwikkelingen en eenvoudig in gebruik. Bovendien profiteer je bij het kopen van een laadpaal in Delft zo ook van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Service en onderhoud van een oplaadpaal in Delft

Wil jij een laadpaal installeren in Delft? De installaties hebben, net als de hardware waarop deze draaien, een onderhoudsvriendelijk en duurzaam karakter. Na de installatie heb je er daarom nog nauwelijks omkijken naar. 

Uiteraard blijft het wel belangrijk om de laadpaal jaarlijks te laten controleren. Zeker wanneer je deze dagelijks gebruikt en/of je er geheel of gedeeltelijk van afhankelijk bent. Bij Recharged ben je niet alleen aan het juiste adres voor het installeren van een laadpaal in Delft, maar ook voor service en onderhoud.

Snelle actie bij storingen

Een storing is erg vervelend en kan je planning behoorlijk ontregelen. De hoge kwaliteit van de Wallbox installaties in combinaties met de vakkundige aanleg van Recharged maakt de kans op storingen zo klein mogelijk. Uitsluiten kun je deze echter nooit. 

Gelukkig staat het professionele team klaar om storingen zo spoedig mogelijk te verhelpen. Met een service contract maak je aanspraak op de priority helpdesk.

Veelgestelde vragen laadpalen installeren in Delft

Wil je een laadpaal installeren in Delft en deze het liefst door hetzelfde professionele bedrijf laten onderhouden? Recharged is een professionele installateur die altijd voor perfectie en maximale klanttevredenheid gaat. Wil je meer weten over het bedrijf en zijn werkwijze, of laadpalen in het algemeen? Mogelijk vind je het antwoord op je vraag in een van de hieronder staande veelgestelde vragen.

Jazeker. Recharged is een professionele leverancier en installateur van laadpalen in Delft en omgeving. Of je nu een particulier of een zakelijke partij bent, Recharged zorgt voor iedere klant voor een laadoplossing die geheel bij de situatie past. De ervaren monteurs, die stuk voor stuk al jaren werkzaam zijn binnen de EV-markt, gaan zorgvuldig te werk en beschikken uiteraard over alle benodigde kwalificaties.

Wanneer je een laadpaal laat installeren in Delft, wil je er zeker van kunnen zijn dat dit door een professionele partij gebeurt. Je kunt erop vertrouwen dat al onze monteurs in het bezit zijn van de binnen deze installatiebranche geldende certificeringen en kwalificaties.

Een eigen oplaadpaal laten installeren in Delft is zonder verdere voorbereiding mogelijk indien dit een installatie op eigen terrein betreft. Laat je de Wallbox aan de muren van je eigen woning, kantoor of bedrijfspand bevestigen? Dan is er geen papierwerk nodig. Wanneer het om gemeenschappelijke grond gaat, wend je je ten eerste tot de eigenaar of beheerder.

Recharged is een jong en dynamisch team dat uit zowel denkers als doeners bestaat. Door een combinatie van talenten kan het bedrijf maatwerk oplossingen op het gebied van laadpalen bieden. Ben je geïnteresseerd in het kopen van een laadpaal in Delft, dan ontvang je op verzoek een heldere, geheel vrijblijvende offerte van Recharged.

Nee, het is helaas niet mogelijk om door ons een laadpaal in Delft aan de openbare weg te laten installeren. Je moet daarvoor een aanvraag indienen bij Gemeente Delft.

Bestel direct een laadpaal in Delft

Naast het aanvragen van een laadpaal offerte kun je ook eenvoudig en snel een laadoplossing via onze webshop bestellen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je wel of geen installatiehulp nodig hebt. In onze laadpalen webshop koop je veilig en gemakkelijk de EV-charger die bij jou past. Deze wordt netjes bij jou op locatie in Delft afgeleverd.

Laadpaal bestellen.
Voordelig en snel een laadpaal in Delft bestellen. Met of zonder installatiehulp. Bekijk onze webshop.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ik heb advies nodig
Ik weet wat ik wil

Wil je meer te weten komen over de meest geschikte laadoplossing in Delft die bij jou past? Wij staan voor jou klaar en denken graag mee. 

  • ✅ Vrijblijvend advies door onze laadspecialisten
  • ✅ Eenvoudig en snel een offerte aanvragen
  • ✅ Ondersteuning / advies van A tot en met Z

Ik wil een offerteaanvraag indienen »

Laadpaal installeren in Delft | Oplaadpaal installatie

Terugverdientijd eigen laadpaal

De terugverdientijd à 3 jaar is gebaseerd op de aanschaf en het gebruik van een Wallbox Pulsar Plus (€826 inclusief btw) en een gemiddelde kostenbesparing van €350 per jaar door thuis jouw elektrische auto op te laden (bron: Milieu Centraal).

Hoeveel bespaart een eigen laadpaal?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan

Eigen laadpaal bespaart honderden euro's

Onderzoek van Milieu Centraal wijst uit: Een elektrische auto thuis opladen is niet alleen gemakkelijk, het is ook goed voor je portemonnee. “Wie per jaar zo’n 12.000 kilometer rijdt, kan er 350 euro mee besparen”, aldus Milieu Centraal.

Hoeveel bespaar je met elektrisch rijden?

Kosten elektrisch rijden

Bron: Milieu Centraal

Vraag jouw eigen laadpaal installatie aan