Zonnepanelen installeren Nederland

Wij installeren zonnepanelen in Nederland. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een zonnestroomsysteem te plaatsen.

Jouw eigen zonnepanelen in Nederland

  • Bespaar op jouw jaarlijkse energierekening
  • Investering al binnen 5 jaar terugverdiend
  • Draag bij aan een duurzamere leefomgeving

Wek jij binnenkort in Nederland jouw eigen zonne-energie op met zonnepanelen van A-kwaliteit?

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Eigen zonnepanelen aanvragen

Het installeren van zonnepanelen vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Zonnepanelen advies

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelen installatie thuis

Installatie

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen laten installeren door Recharged

Een veilige en correcte zonnestroomsysteem installatie kost de nodige tijd en expertise. Ons installatiebedrijf Recharged helpt jou graag met het installeren van de juiste zonnepanelen in Nederland. Onze gecertificeerde installateurs beschikken allen over jarenlange ervaring binnen de zonne-energie markt. Daardoor kunnen zij jou goed adviseren over zonnepanelen installeren en dergelijke installaties kundig bij jou op locatie realiseren.

Of je nu een particuliere of zakelijke aanvraag wilt doen voor jouw eigen zonnestroomsysteem; ons zonnepaneel installatiebedrijf heeft veel ervaring om zowel particulieren als bedrijven van de juiste zonnestroomsystemen te voorzien. Hieronder vertellen wij jou meer over de zakelijke en particuliere installatiediensten die wij aanbieden.

Zonnepanelen thuis geïnstalleerd

Hoe mooi zou het zijn om thuis jouw eigen zonne-energie op te wekken? Onze adviseurs denken vrijblijvend met jou mee om in samenspraak met jou tot de meest geschikte thuisinstallatie te komen. Dat vergt maatwerk en een goede voorbereiding; iets waar onze adviseurs zeer kundig in zijn.

Na een particuliere offerteaanvraag nemen onze adviseurs contact met jou op om de mogelijkheden door te spreken. Vervolgens wordt er een persoonlijke offerte voor jou opgesteld. Keur je deze goed? Doorgaans vindt er eerst een bezoek op locatie (lees: schouw) plaats ter voorbereiding op de zonnepanelen installatie. Wanneer de schouw afgerond is, komen onze monteurs op korte termijn jouw zonnepanelen thuis installeren.

Zakelijke zonnestroomsysteem installatie

Ook kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun bedrijfspand van eigen zonnepanelen te laten voorzien. Een zakelijke zonnestroomsysteem installatie verzorgen wij graag. Van advies tot planning, van de schouw op locatie tot de installatie; onze adviseurs en monteurs ontzorgen jou op alle vlakken.

Wist je dat het zakelijk laten installeren van zonnepanelen veelal in aanmerking voor subsidie komt? Daarbij gaat het om de zogeheten SDE++ regeling, wat subsidies toekent aan bedrijven die hernieuwbare energie opwekken. Daardoor kun je een financiële tegemoetkoming krijgen voor het laten plaatsen van zonnepanelen op kantoor. Dit maakt een zakelijke zonnestroomsysteem installatie doorgaans een stuk toegankelijker.

Zonnepanelen in Nederland geïnstalleerd

Ons installatiebedrijf installeert zonnepanelen in Nederland. Vanuit ons kantoor in De Lier (Zuid-Holland) bedienen wij de meeste regio’s in Nederland. De voornaamste provincies waar wij ons als installatiebedrijf op richten, zijn Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Utrecht en Noord-Brabant. Woon je in een andere provincie en wil je zonnepanelen thuis of op kantoor laten installeren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zonnepanelen in Zuid-Holland

Woon of werk je in Zuid-Holland en heb je zonnepanelen nodig? Daar kunnen wij jou mee helpen. Onze adviseurs en monteurs voorzien jou van vrijblijvend advies over het realiseren van een zonnestroomsysteem in Zuid-Holland. Vervolgens komen onze installateurs bij jou op locatie langs om de zonnepanelen te plaatsen.

Wij installeren onder andere zonnestroomsystemen in:

Overige regio's in Nederland

Naast Zuid-Holland installeren wij ook zonnepanelen in andere regio’s van Nederland. Daarbij kun je denken aan Noord-Holland, Zeeland, Utrecht en Noord-Brabant. Alsmede kunnen wij zonnestroomsystemen in de overige provincies realiseren. Onze adviseurs denken graag met jou mee – neem vrijblijvend contact op.

Zonnepanelensysteem thuis Nederland
Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

Haal rendement door jouw eigen zonnepanelen te laten installeren

Het laten installeren van jouw eigen zonnepanelen bevordert niet alleen een duurzamere leefomgeving; ook bespaart het kosten. Door jouw eigen zonne-energie op te wekken verlaag je namelijk jouw energiekosten.

Daarnaast kun je een overschot aan energie terugleveren aan het energienet. Dit kan door middel van de salderingsregeling ⁽¹⁾. Ook resulteert een zonnepanelen installatie in de meeste gevallen in een verhoogde WOZ-waarde van jouw huis ⁽²⁾.

Kortom, het laten installeren van een zonnestroomsysteem in Nederland dekt op termijn de kosten die een installatie met zich meebrengt.

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Waarom laat je jouw zonnepanelen
door ons installatiebedrijf installeren?

Om te beginnen beschikt ons installatiebedrijf over veel kennis en kunde op het gebied van zonnepanelen installeren. Onze installateurs hebben allen de juiste kwalificaties en certificeringen op zak. Daardoor kun je ervan op aan dat jouw zonnestroomsysteem installatie veilig en op de juiste wijze uitgevoerd wordt.

Daarnaast installeren wij alleen A-kwaliteit zonnepanelen (tier 1). Dit zijn zonnepanelen van het hoogste segment, zodat jouw zonne-energie opwek optimaal is. Dankzij ons inkoopvoordeel zijn deze tier 1 zonnepanelen prijstechnisch toegankelijk. Oftewel, als je jouw zonnepanelen installatie aan ons uitbesteed, maak je aanspraak op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Tevens kunnen wij zonnepanelen snel installeren in Nederland. In de meeste gevallen kunnen wij jouw zonnestroomsysteem al binnen enkele weken installeren. Dit gebeurt natuurlijk altijd in goed overleg; heb je jouw panelen bijvoorbeeld pas over enkele maanden nodig? Dit is mogelijk dankzij onze efficiënte bedrijfsplanning.

Video afspelen over Installeren eigen zonnepanelen Nederland
0 +
tevreden klanten gingen jou voor

In Nederland hebben wij al veel zonnepanelen geïnstalleerd. Naar volle tevredenheid van onze klanten! De kwaliteit van onze zonnepanelen installatiedienst wordt onder meer onderstreept door een uitstekende score op Trustpilot. We komen ook jou graag binnenkort met mooie zonnepanelen verblijden.

Veelgestelde vragen over het
laten installeren van zonnepanelen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen over het installeren van zonnepanelen in Nederland gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

Het laten installeren van zonnepanelen kost doorgaans tussen de €3.500 en €6.000. De precieze kosten zijn afhankelijk van veel factoren. Denk aan het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, het type zonnepaneel en eventuele aanpassingen die in de meterkast benodigd zijn.

Naast de benodigde materialen en de zonnepanelen, heb je ook de juiste kennis en ervaring nodig om zonnepanelen veilig te kunnen installeren. Daarom adviseren wij jou om jouw zonnepanelen installatie aan een gecertificeerde installateurs zoals Recharged uit te besteden.

Ja, je kunt zelf zonnepanelen installeren als je over de juiste kennis en ervaring beschikt. Echter, er komt veel kijken bij het correct installeren van een zonnestroomsysteem. Gelukkig kan een gecertificeerde zonnepanelen installateurs zoals Recharged jou daarbij helpen.

Ja, wij kunnen jouw zonnestroomsysteem bij jou op locatie plaatsen. Wij plaatsen zonnepanelen zowel bij particulieren thuis als bij zakelijke klanten op kantoor.

Ja, de installatie van jouw zonnepanelen vindt plaats door onze eigen installateurs. Zodoende ben je verzekerd van een veilige, kundige en efficiënte montage van jouw zonnepanelen.

De terugverdientijd is afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal zonnepanelen wat je koopt, jouw jaarlijkse energieverbruik en de ligging van de zonnepanelen. Doorgaans verdienen zonnepanelen zich in 4 tot 5 jaar terug. Dit kan echter ook sneller zijn. Lees ons kennisartikel over het berekenen van de terugverdientijd van zonnepanelen voor meer informatie.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Samen komen we tot de juiste zonnepanelen die het beste op jouw situatie aansluiten. Onze monteurs installeren de gekozen zonnepanelen bij jou thuis of op kantoor in Nederland. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige installatie van jouw zonnestroomsysteem.

Benieuwd wat zonnepanelen in Nederland voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Zonnepanelen installeren in Nederland