Service en onderhoud dienst

Service en onderhoud laadoplossingen

Ook op het gebied van service en onderhoud kunnen wij jou ontzorgen. Onze servicemonteurs zijn jou graag van dienst om jouw laadpaal / laadpalen en toebehoren in topconditie te houden. Door middel van het servicecontract dat je bij ons kunt afsluiten, bieden wij jou zekerheid, comfort, maatwerk en een snelle bereikbaarheid.

Zekerheid
Gedegen onderhoud voorkomt storingen en problemen.
Comfort
Storingen worden zo snel mogelijk verholpen - wel zo fijn.
Maatwerk
Advies wat afgestemd wordt op jouw situatie.
Snelle bereikbaarheid
Onze specialisten bieden een snelle bereikbaarheid bij een storing.

Servicecontract van Recharged

Heb je interesse in ons servicecontract? Dat is een verstandige keus! Zo profiteer je optimaal van onze aanvullende services.

Recharged Service +

Met het servicecontract ‘Recharged Service +’ ben je verzekerd van:

€ 7,95 per maand

Voordelen Service + servicecontract

Het servicecontract van Recharged heeft diverse voordelen te bieden. In het onderstaande menu vind je deze voordelen van ons servicecontract.

Dankzij een snellere support en de mogelijkheid tot online hulp op afstand biedt ons servicecontract extra zekerheid. Heb je problemen, vragen en/of last van een storing? Onze laadspecialisten schakelen snel om jou zo effectief mogelijk te helpen.

Laadoplossingen en toebehoren vereisen in sommige gevallen maatwerk. Dankzij ons servicecontract ben je verzekerd van gedegen advies wat naadloos aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Ervaar extra comfort middels ons servicecontract, aangezien wij in de backoffice de status van jouw laadoplossing(en) monitoren en beheren.

Maak aanspraak op onze priority helpdesk door een servicecontract bij ons af te sluiten.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Bel: 085 060 4326
Mail: info@recharged.nl

Laadpaal nodig? Vraag een offerte aan

Heb je één of meerdere laadpalen nodig – thuis of op kantoor? Wij helpen jou graag met het realiseren daarvan. Vraag eenvoudig een offerte aan door op de onderstaande knop ‘Offerte’ te klikken. Je kunt ook direct een laadpaal bestellen in onze webshop.

Offerte aanvragen.

Heb je een laadpaal thuis of op kantoor nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!
Servicecontract aanvraag

Persoonlijke informatie

Opmerkingenveld

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.