Zonnepanelen
met installatie

Heb je eigen zonnepanelen inclusief installatie nodig? Ons team staat voor jou klaar. Jouw installatie snel, vakkundig en veilig geregeld. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Jouw zonnepanelen snel geïnstalleerd

Vraag jouw zonnepanelen
installatie offerte aan​

Vraag vrijblijvend een offerte voor jouw eigen zonnepanelen installatie aan. Bel bij vragen naar 085 060 4326.

Deze tevreden klanten gingen jou voor

Gerald

5/5

“Blij met onze mooie zonnepaneleninstallatie, wij bevelen Recharged van harte aan. De installatie was snel en professioneel gedaan door de ervaren monteurs!”

Timo

5/5

“Dik tevreden, leuke (Westlandse) gasten die goed, snel maar vooral ook veilig werken. Vanaf het eerste contact al een goed gevoel bij dit bedrijf en dit is tot na het plaatsen van de zonnepanelen ook zo gebleven. Ga zo door!”

Loes

5/5

“Onlangs 12 zonnepanelen laten plaatsen door Recharged BV. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen: komen van te voren schouwen, dus geen nare verrassing qua prijs nadien, goed en eerlijk advies, heel schappelijk geprijsd.”

… en nog velen meer!

Trustpilot beoordeling Recharged.nl

Eigen zonnepanelen
met installatiehulp aanvragen

Het goed installeren van zonnepanelen vergt veel specialisme en maatwerk. Wij zetten graag onze kennis en kunde voor jou in om jouw zonnepanelen installatie tot een succes te brengen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatiesysteem offerte aan.

Laadpaal installatie Nederland

Offerteaanvraag

Doorloop de stappen in ons zonnepanelen installatie offerteformulier. Zo geregeld.

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Installatie

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen laten plaatsen

Haal rendement uit jouw
eigen zonnepanelen installatie

Een eigen zonnepaneel installatie bespaart kosten op jouw energierekening. Hoeveel dit precies is, is afhankelijk van verschillende factoren. Je kunt daarbij denken aan jouw energieverbruik en het aantal zonnepanelen dat je hebt.

Feit is wel dat het plaatsen van eigen zonnepanelen jou rendement oplevert. Dit betekent dat jouw investering in eigen zonnepanelen zich binnen een aantal jaar terugverdient. Allereerst omdat jouw energieverbruik (deels) gedekt wordt door de zelf opgewekte zonne-energie. Daardoor dalen de energiekosten aanzienlijk.

Daarnaast wordt een overschot teruggeleverd aan het net. Deze teruggeleverde stroom wordt vervolgens verrekend met de afgenomen stroom, waardoor je minder hoeft te betalen. Je maakt dan aanspraak op de salderingsregeling. Je kunt tot 2025 maximaal profiteren van de huidige salderingsregeling. Daarna wordt deze regeling stapsgewijs afgebouwd tot en met 2031⁽¹⁾.

VCAVOL gecertificeerd

Wij zijn sterk in het realiseren
van zonnepanelen installaties

Waarom laat je de installatie van jouw zonnepanelen door ons uitvoeren? Dat heeft te maken met de zes pijlers van ons zonnepaneel installatiebedrijf. Deze pijlers houden verband met een veilige werkwijze, toegankelijke prijzen en een hoge mate van service.

Bij ons maak je aanspraak op lage prijzen dankzij ons zeer gunstige inkoopvoordeel.

Voor, tijdens en na de zonnepanelen installatie helpen wij jou graag met eventuele vragen.

Jouw zonnepanelensysteem doorgaans al binnen een paar weken op locatie geïnstalleerd.

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over alle benodigde kwalificaties.

De zonnepanelen die wij installeren zijn van topkwaliteit. Zo profiteer je maximaal van de zon.

Wij hanteren een no-nonsense aanpak: Afspraak is bij ons echt afspraak.

De kracht van een
eigen zonnepanelen installatie

Maak kennis met al het moois wat eigen zonnepanelen jou te bieden hebben. In onze informatieve video's over het plaatsen van zonnepanelen vertelt onze solar specialist jou meer over onze installatiediensten, de stappen die bij het plaatsen van zonnepanelen komen kijken, en hoe je de terugverdientijd van een zonnestroomsysteem berekent.

Installatie eigen zonnestroomsysteem

Video over onze zonnepanelen installatiediensten

Hoe gaat een zonnepanelen installatie in zijn werk?

Video met uitleg over stappen zonnepanelen installatie

Terugverdientijd zonnepanelen berekenen uitleg

Video met uitleg over terugverdientijd zonnepanelen

Wij installeren jouw zonnepanelen

Veelgestelde vragen over een
zonnepaneel installatie

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen gesteld. Deze vragen over zonnepaneel installaties hebben wij hieronder beantwoord.

Installeren jullie zelf mijn zonnepanelen?

Ja, wij installeren zelf jouw zonnepanelen bij jou thuis of op kantoor.

Is de installatie van zonnepanelen veilig?

De installatie van zonnepanelen is veilig, mits deze op de juiste manier wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren installateur zoals Recharged.

Is jullie advies vrijblijvend?

Ja, ons advies over zonnepanelen en toebehoren is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op.

VCAVOL gecertificeerd

Kosten eigen
zonnepanelen installatiesysteem

Ook niet onbelangrijk is het kostenplaatje van een eigen zonnepanelen installatiesysteem. Daarmee kun je namelijk een inschatting maken van de terugverdientijd van jouw zonnepanelen. Laten we daarom onderstaand een blik werpen op de indicatieve kosten van zonnepanelen wanneer deze door ons geïnstalleerd worden.

Een veelgehoorde vraag is: “Wat kost de installatie van zonnepanelen nu precies?” We begrijpen dat je graag snel inzicht wilt hebben in de kosten die gepaard gaan met het laten installeren van zonnepanelen. Daarom hebben onze solar specialisten enkele berekeningen voor jou gemaakt die als kostenindicatie dienen. Let wel, elke installatie behoeft maatwerk. Daardoor kunnen bepaalde kosten hoger of juist lager uitvallen.

Ja, wij installeren ook veranda's met zonnepanelen en carports met zonnepanelen. Onze specialisten bespreken graag de mogelijkheden met jou om tot het meest geschikte zonnestroomsysteem in combinatie met een overkapping of auto afdak te komen.

De indicatie van de installatiekosten van eigen zonnepanelen is gebaseerd op: Het aantal zonnepanelen, het aantal uren dat wij ongeveer met de installatie bezig zijn en alle benodigde (klein)materialen, zoals omvormers. Dien een offerteaanvraag in als je een persoonlijk prijsvoorstel voor jouw zonnepanelensysteem installatie wilt ontvangen.

De installatie van 6 zonnepanelen kost tussen de €2.700 en €3.300. Deze kostenindicatie is opgebouwd uit de 6 zonnepanelen, het benodigd aantal manuren voor de installatie van 6 panelen en de additionele kosten (zoals kleinmateriaal, een omvormer en een monitoringsysteem).

Toelichting kosten installatie van 6 zonnepanelen:

 • De kostenindicatie à €2.700 is gebaseerd op 6 zonnepanelen voor string omvormers;
 • De kostenindicatie à €3.300 is gebaseerd op 6 zonnepanelen voor parallel en micro omvormers.

De installatie van 8 zonnepanelen kost tussen de €3.600 en €4.400. Deze kostenindicatie is opgebouwd uit de 8 zonnepanelen, het benodigd aantal manuren voor de installatie van 8 panelen en de additionele kosten (zoals kleinmateriaal, een omvormer en een monitoringsysteem).

Toelichting kosten installatie van 8 zonnepanelen:

 • De kostenindicatie à €3.600 is gebaseerd op 8 zonnepanelen voor string omvormers;
 • De kostenindicatie à €4.400 is gebaseerd op 8 zonnepanelen voor parallel en micro omvormers.

De installatie van 10 zonnepanelen kost tussen de €4.500 en €5.500. Deze kostenindicatie is opgebouwd uit de 10 zonnepanelen, het benodigd aantal manuren voor de installatie van 10 panelen en de additionele kosten (zoals kleinmateriaal, een omvormer en een monitoringsysteem).

Toelichting kosten installatie van 10 zonnepanelen:

 • De kostenindicatie à €4.500 is gebaseerd op 10 zonnepanelen voor string omvormers;
 • De kostenindicatie à €5.500 is gebaseerd op 10 zonnepanelen voor parallel en micro omvormers.

De installatie van 12 zonnepanelen kost tussen de €5.400 en €6.600. Deze kostenindicatie is opgebouwd uit de 12 zonnepanelen, het benodigd aantal manuren voor de installatie van 12 panelen en de additionele kosten (zoals kleinmateriaal, een omvormer en een monitoringsysteem).

Toelichting kosten installatie van 12 zonnepanelen:

 • De kostenindicatie à €5.400 is gebaseerd op 12 zonnepanelen voor string omvormers;
 • De kostenindicatie à €6.600 is gebaseerd op 12 zonnepanelen voor parallel en micro omvormers.

De installatie van 14 zonnepanelen kost tussen de €6.300 en €7.700. Deze kostenindicatie is opgebouwd uit de 14 zonnepanelen, het benodigd aantal manuren voor de installatie van 14 panelen en de additionele kosten (zoals kleinmateriaal, een omvormer en een monitoringsysteem).

Toelichting kosten installatie van 14 zonnepanelen:

 • De kostenindicatie à €6.300 is gebaseerd op 14 zonnepanelen voor string omvormers;
 • De kostenindicatie à €7.700 is gebaseerd op 14 zonnepanelen voor parallel en micro omvormers.

De installatie van 16 zonnepanelen kost tussen de €7.200 en €8.800. Deze kostenindicatie is opgebouwd uit de 16 zonnepanelen, het benodigd aantal manuren voor de installatie van 16 panelen en de additionele kosten (zoals kleinmateriaal, een omvormer en een monitoringsysteem).

Toelichting kosten installatie van 16 zonnepanelen:

 • De kostenindicatie à €7.200 is gebaseerd op 16 zonnepanelen voor string omvormers;
 • De kostenindicatie à €8.800 is gebaseerd op 16 zonnepanelen voor parallel en micro omvormers.
Heb je een andere vraag over zonnepanelen?

Heb je een andere vraag over zonnepanelen?

Bel: 085 060 4326
Mail: info@recharged.nl

Vraag vandaag nog jouw eigen
zonnepanelen installatie aan

Onze monteurs installeren de zonnepanelen bij jou thuis of op kantoor. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige zonnepanelen installatie.

Profiteer binnenkort van de kracht van zonne-energie.

Zonnepanelen installatie: Installateur eigen zonnepanelen