Partnerships: Samenwerken aan een groene toekomst

Krachten bundelen, samen bijdragen aan de verduurzaming van Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar interessante samenwerkingen. Kom meer te weten over onze partners en de mogelijkheden omtrent samenwerken.

Onze partners

Bliq partner

Bliq BV

Installatiebedrijf Mertens BV

AMT Installaties BV

Milieu Centraal

MKB Westland

Solar Magazine

Regionaal Energieloket Westland

V&R Techniek partner

V&R Techniek BV

AlphaDak Dakwerken BV

Invroheat partner

Invroheat BV

Hoe kunnen wij elkaar helpen?

Ons installatiebedrijf Recharged bundelt graag haar krachten met anderen. In samenwerking met diverse strategische partners kunnen wij nóg meer mensen in Nederland helpen met het verduurzamen van hun woning en bedrijf. Samen sterk!

Samenwerken kan op tal van manieren. Of je nu een groot, middelgroot of klein bedrijf bent; wij horen graag van jou en bekijken alle opties. Hieronder hebben wij een overzicht geplaatst van diverse soorten partners en partnerships.

  • Aannemers
  • Woningcorporaties
  • Bedrijfsverduurzaming
  • Renovatie
  • Woningbouw
  • Vastgoedbeheerders
  • Lokale collectieven (VvE’s / groepen woningeigenaren) 
  • Verkopende partijen

Daarnaast staan wij open voor andere partners en partnerships. Het is daarom altijd goed om contact op te nemen, zodat we kunnen kijken of jij en wij elkaar – daar waar mogelijk is – kunnen versterken.

De kracht van ons installatiebedrijf

Bij ons installatiebedrijf streven we ernaar om onze diensten zo efficiënt en effectief mogelijk te leveren. Dit betekent dat we communiceren via korte lijntjes om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn van wat er speelt. We zijn trots op het feit dat we onze eigen installatieteams in dienst hebben, zonder gebruik te maken van onderaannemers. Dit garandeert niet alleen een hoge mate van kwaliteitscontrole, maar zorgt er ook voor dat we Nederlands sprekende monteurs kunnen aanbieden, wat de communicatie tussen ons team en onze klanten vergemakkelijkt.

Met ons geoptimaliseerde proces kunnen we een snelle installatie binnen 4 tot 5 weken garanderen. Bovendien hebben we alle expertise in huis. Wij kunnen alles regelen van de aanvraag tot de offerte, de schouw, de werkvoorbereiding, het materiaal en uiteraard de installatie zelf. Ook bieden we een uitgebreide afterservice om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden blijven na de installatie.

Onze benadering biedt tevens financiële voordelen voor de eindklant. Omdat we niet werken met onderaannemers en omdat we onze materialen scherp kunnen inkopen, kunnen we scherpe prijzen aanbieden.

Zonnestroomsysteem installatie Nederland

Voordelen samenwerken met Recharged

Wij zijn een platte organisatie en kunnen daardoor de lijntjes met onze partners kort houden. Daardoor profiteren onze partners van:

Een vast aanspreekpunt

Het kunnen leunen op onze kennis en expertise

Ontzorging qua voorbereiding, installatie en aferservice

Scherpe prijzen voor de eindklant

Dien eenvoudig en snel jouw partner-aanvraag in.

Meld je aan als partner

Let’s partner up! Meld jezelf aan als partner door het onderstaande formulier in te vullen. Ons team bekijkt vervolgens jouw partner-aanvraag zorgvuldig en neemt zo snel mogelijk contact op met jou op.

Werken wij binnenkort samen? Dien jouw aanvraag in.

Partnerships