Thuisaccu
met Bliq

Dankzij een thuisbatterij met Bliq koop, verbruik en verkoop je elektriciteit volledig automatisch. In combinatie met zonnepanelen en een dynamisch energiecontract besparen klanten gemiddeld €42 tot €124 per maand.

Erkende Bliq partner

Scherp geprijsd

 Erkende Bliq installateur

Thuisaccu met Bliq snel geïnstalleerd

Wat is de slimme thuisbatterij
aansturing van Bliq?

Bliq optimaliseert het gebruik van je thuisbatterij. Bliq maakt namelijk batterijen slimmer: op basis van het gebruiksprofiel van de klant koopt en verkoopt Bliq direct stroom op de energiemarkt. De batterij wordt daarmee altijd gevuld met de goedkoopste stroom en de stroom die overblijft wordt verkocht op het moment dat deze het meest oplevert.

Profiteer altijd van de goedkoopste stroom - geheel automatisch

Met Bliq is alles volautomatisch voor je ingesteld. Door slimme in- en verkoop van stroom met je thuisbatterij kun je dagelijks geld verdienen en fors besparen op je energierekening. Gemiddeld sparen Bliq-klanten tussen de €42 en €124 per maand uit. Het abonnement bij Bliq kost slechts €7 per maand en is maandelijks opzegbaar. De winst die je maakt met je thuisbatterij is volledig voor jou.

Je Bliq-apparaat beschikt over een ingebouwde simkaart en bijbehorend dataplan, actief zolang je een Bliq-abonnement hebt. Je bent daardoor niet afhankelijk van Wi-Fi en altijd online. Bliq monitort je apparaat continu, vergelijkt deze gegevens met die van de open energiemarkt (flexibel energiecontract) en stuurt je thuisbatterij aan op basis van ons zelf ontworpen slimme algoritme.

VCAVOL gecertificeerd

Voordelen van Bliq software met een thuisbatterij

De software van Bliq in combinatie met een eigen thuisaccu heeft veel voordelen te bieden. Hieronder lees je meer over de 6 belangrijkste voordelen van een thuisbatterij met Bliq.

Bij dynamische energiecontracten variëren de tarieven elk uur, waardoor je direct elektriciteit aanschaft op de groothandelsmarkt.

Met Bliq profiteer je daarentegen altijd van het voordeligste stroomtarief van de dag. Dit verkort de terugverdientijd van jouw thuisaccu.

Een thuisbatterij met Bliq is ook functioneel zonder zonnepanelen, aangezien je eveneens handelt in netstroom.

Bewaar je extra opgewekte zonne-energie om deze later winstgevend te verkopen. Hiermee ben je ook goed voorbereid op de afbouw van de salderingsregeling.

Wanneer er een overschot is aan zonne- en windenergie, zijn de dynamische energietarieven het laagst. Op die momenten laad je op met groene stroom.

Het maakt niet uit welke leverancier je kiest voor je dynamische energiecontract. Hierdoor behoud je je onafhankelijkheid en zit je nergens aan gebonden.

Veelgestelde vragen over Bliq

We krijgen regelmatig dezelfde vragen over thuisbatterijen in combinatie met Bliq gesteld. Deze veelgestelde vragen hebben wij daarom verzameld en onderstaand beantwoord.

Bliq in combinatie met een thuisaccu is interessant omdat het de terugverdientijd van jouw thuisaccu aanzienlijk verkort. Bliq maakt het namelijk mogelijk om op de meest gunstige momenten jouw thuisaccu op te laden en te ontladen. Geheel automatisch.

Ja, een dynamisch energiecontract is nodig om gebruik te kunnen maken van Bliq.

Per maand betaal je voor de diensten van Bliq 7 euro aan abonnementskosten.
Ja, onze vakbekwame installateurs helpen jou graag met de installatie van jouw thuisaccu. Al dan niet in combinatie met Bliq software.

Bliq is compatibel met onder andere Solis, Solax, Growatt, Huawei en Kstar. Bekijk hier het volledige overzicht.

In combinatie met zonnepanelen en een dynamisch energiecontract besparen klanten gemiddeld €42 tot €124 per maand dankzij Bliq.

Zo vraag je een
thuisaccu met Bliq aan

Het installeren van thuisaccu’s met software van Bliq vergt veel maatwerk en specialisme. Wij zetten graag onze kennis en kunde voor jou in om jouw thuisbatterij installatie tot een succes te brengen. Vraag vandaag nog jouw thuisaccu installatiesysteem aan.

Laadpaal installatie Nederland

Offerte

Doorloop de stappen in ons thuisaccu offerteformulier. Zo geregeld.

Advies

Wij nemen contact op en bespreken de opties. Een offerte wordt opgesteld.

Installatie

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren jouw thuisaccu met Bliq.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een thuisbatterij installatie inclusief Bliq slimme batterij software aan. Vul het onderstaande formulier in. Bel bij vragen naar 085 060 4326.

Vraag vandaag nog jouw thuisbatterij inclusief Bliq software aan

Onze monteurs installeren de thuisaccu met Bliq slimme batterij aansturing bij jou op locatie. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige installatie.

Bespaar binnenkort extra dankzij een thuisaccu met Bliq.

Thuisaccu met Bliq