Installatiehulp Recharged

Wij helpen jou met het installeren van jouw duurzame installatie. Thuis of op kantoor. Op deze pagina vind je onze installatiediensten.

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Jouw duurzame installatie snel geplaatst

Onze installatiediensten

In het onderstaande overzicht zijn onze installatiediensten te vinden. Of je nu zonnepanelen, een laadpaal, een thuisaccu of een hybride warmtepomp nodig hebt; wij gaan het voor jou regelen! Kies de installatiedienst waar je interesse in hebt en kom meer te weten over onze mogelijkheden.

Wij installeren zonnepanelen

Wij hebben veel ervaring met de installatie van A-kwaliteit zonnepanelen. Of je nu een zonnestroomsysteem thuis of op kantoor nodig hebt, voor elke situatie vinden wij een passende oplossing.

Daarnaast profiteer je bij ons installatiebedrijf van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. We werken namelijk enkel met eigen installatieteams, wat ervoor zorgt dat wij onze prijzen laag kunnen houden.

Wil je meer te weten komen over onze zonnepanelen installatiehulp? Klik op de onderstaande knop.

Wij installeren laadpalen

Wij plaatsen krachtige laadoplossingen bij particulieren en zakelijke gebruikers. Daarbij kijken we in samenspraak met jou welke laadpaal het beste op jouw situatie, wensen en eisen aansluit.

Ons installatiebedrijf installeert laadpaal merken zoals Wallbox en Alfen. Ook andere merken zijn natuurlijk bespreekbaar. Als je van de voordelen van een eigen laadoplossing wilt genieten, dan helpen wij jou graag met de installatie. Klik voor meer informatie op de knop ‘Ik heb interesse'.

Wij installeren thuisaccu's

Thuisaccu's worden steeds bekender en wij kunnen jou helpen met de installatie daarvan. Bekende merken thuisaccu's die wij installeren, zijn onder meer Huawei en Growatt.

Onze installateurs dragen zorg voor een snelle, vakkundige én veilige installatie van jouw eigen thuisaccu. Daardoor kun je zelf jouw opgewekte energie opslaan – ideaal! Voor meer informatie klik je op de knop hieronder. 

Wij installeren infrarood panelen

Infrarood panelen zijn een energiezuinige én zeer comfortabele manier om een binnenruimte te verwarmen. Infrarood verwarmingen besparen aanzienlijk ten opzichte van traditionele convectie verwarmingen. Wij helpen jou graag met de installatie van jouw eigen infrarood panelen.

Wij installeren hybride warmtepompen

Laat een hybride warmtepomp door ons installatiebedrijf plaatsen; daarmee ben je verzekerd van een veilige, correcte en snelle installatie. Wij installeren hybride warmtepompen van merken zoals STIEBEL ELTRON. Dit zijn echte krachtpatsers wanneer het aankomt op hoogwaardige hybride warmtepompen.

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden met jou. Ons advies is natuurlijk vrijblijvend. We weten vrijwel zeker dat een hybride warmtepomp een zeer comfortabele én duurzame toevoeging aan jouw pand is. Voor meer informatie klik je op de knop hieronder.

Impressie van onze installatiehulp

De foto's hieronder geven jou een impressie van onze installatiehulp. Of je nu thuis of op kantoor een duurzame installatieoplossing nodig hebt, wij denken graag met jou mee en gaan het regelen.

Heb je vragen? Laat het ons weten

Heb je vragen? Laat het ons weten

Bel: 085 060 4326
Mail: info@recharged.nl

Kies de installatiedienst waar je interesse in hebt.

Installatiehulp: Hulp bij duurzame installatieoplossingen