Hybride warmtepomp
met installatie reserveren

Heb je eigen hybride warmtepomp inclusief installatie nodig? Ons team staat voor jou klaar. Jouw installatie snel, vakkundig en veilig geregeld. Reserveer eenvoudig en vrijblijvend een hybride warmtepomp.

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Maatwerk en vrijblijvend advies

Reserveer een hybride warmtepomp
inclusief installatie op locatie

Vraag vrijblijvend een hybride warmtepomp installatie op locatie aan. Vul het formulier hieronder in. Bel bij vragen naar 085 060 4326.

Aanmeldformulier wachtlijst


Heb je ook interesse in andere duurzame installaties?
Eventuele vragen en/of opmerkingen kun je hier plaatsen.


In drie stappen een
hybride warmtepomp reserveren

Het goed installeren van een hybride warmtepomp kost veel maatwerk en expertise. Wij zetten graag onze kennis en kunde voor jou in om jouw installatie tot een succes te brengen. Reserveer vandaag nog jouw hybride warmtepompsysteem met montagehulp.

Laadpaal installatie Nederland

Aanvraagformulier

Doorloop de stappen in het aanvraagformulier. Zo geregeld.

Reservering

Je reserveert vrijblijvend een hybride warmtepomp. Wij nemen contact op.

Offerte

Na het adviesgesprek ontvang je een offerte. Daarna volgt de installatie.

Profiteer binnenkort van een eigen hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp brengt diverse voordelen met zich mee. We zullen ze kort benoemen. Om te beginnen zorgt het voor aanzienlijke energiebesparingen dankzij het efficiënte gebruik van duurzame energiebronnen. Daardoor verminder je jouw gasverbruik en dalen jouw energiekosten. Dankzij de flexibiliteit van het hybride warmtepompsysteem past het zich aan op basis van de energiebehoeften van je huis, en springt de cv-ketel bij op koudere dagen voor gegarandeerde warmtecomfort.

Ecologisch gezien draagt een hybride warmtepomp bij aan een verminderde CO2-uitstoot en een kleinere ecologische voetafdruk. Dit leidt tot een duurzamere leefomgeving. Op financieel gebied zijn er ook voordelen te benoemen. Daarbij kun je denken aan mogelijke subsidies en lagere energierekeningen op de lange termijn, waardoor de investering zichzelf kan terugverdienen.

Tot slot is het installatieproces relatief toegankelijk, zelfs in bestaande woningen, zonder dat er ingrijpende aanpassingen nodig zijn. Dit maakt het een haalbare optie voor huiseigenaren die duurzaamheid nastreven zonder grote renovaties te moeten uitvoeren.

VCAVOL gecertificeerd

De kracht van ons installatiebedrijf

Waarom laat je de installatie van jouw hybride warmtepomp door ons uitvoeren? Dat heeft te maken met de zes pijlers van ons professionele installatiebedrijf. Deze pijlers houden verband met een veilige werkwijze, toegankelijke prijzen en een hoge mate van service.

Bij ons maak je aanspraak op lage prijzen dankzij ons zeer gunstige inkoopvoordeel.

Voor, tijdens en na de installatie helpen wij jou graag met eventuele vragen.

Jouw hybride warmtepompsysteem doorgaans al binnen een paar weken op locatie geïnstalleerd.

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en beschikken over alle benodigde kwalificaties.

De thuisbatterijen die wij installeren zijn van topkwaliteit. Informeer naar de opties.

Wij hanteren een no-nonsense aanpak: Afspraak is bij ons echt afspraak.

Veelgestelde vragen over hybride warmtepompen

We krijgen regelmatig dezelfde vragen over hybride warmtepompsystemen gesteld. Deze vragen hebben we daarom verzameld en beantwoord. Als het antwoord op jouw vraag er niet tussenstaat, dan kun je contact met ons opnemen.

Een hybride warmtepomp is een systeem dat de voordelen van een traditionele cv-ketel combineert met die van een warmtepomp. Het is ontworpen om huizen en gebouwen op een efficiëntere en duurzamere manier te verwarmen. Een hybride warmtepompsysteem maakt primair gebruik van een warmtepomp om warmte uit de buitenlucht of grond te halen en deze te gebruiken om het huis te verwarmen.

De kosten van een hybride warmtepompsysteem kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte en isolatie van het huis, het merk en model van de warmtepomp, en de installatiekosten. Gemiddeld genomen kun je voor een hybride warmtepomp inclusief installatiekosten denken aan een bedrag tussen de 5.000 en 7.500 euro. Maar let op, dit is een indicatie.

Ja, een hybride warmtepompsysteem is veilig. Net als elk ander verwarmingssysteem, moet het correct worden geïnstalleerd en onderhouden om veilig te kunnen functioneren. Ons installatiebedrijf Recharged kan jou daarbij helpen.

Ja, wij kunnen een hybride warmtepompsysteem bij jou installeren. Reserveer vrijblijvend een installatie door het formulier in te vullen. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Een hybride warmtepomp verbruikt zowel elektriciteit als gas, wat afhankelijk is van de omstandigheden en het gebruik van het systeem.

Reserveer vandaag nog jouw hybride warmtepomp inclusief montage

Onze vakbekwame monteurs installeren het hybride warmtepompsysteem bij jou op locatie. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige installatie.

Verwarm binnenkort met een eigen hybride warmtepomp.

Hybride warmtepomp met installatie