David van Gaalen
Expert verduurzaming

Mijn naam is David van Gaalen en ik ben werkzaam bij Recharged als laadspecialist en expert in zonne-energie. Mijn uitgebreide kennis en expertise op het gebied van laadoplossingen, elektrisch rijden en zonne-energiesystemen zet ik graag in om jou te informeren en helpen.

Over specialist David van Gaalen

Hoi, mijn naam is David van Gaalen. Op deze pagina stel ik mij aan je voor. Ik ben gepassioneerd over de energietransitie en de toekomst van elektrisch rijden, maar ook over de kracht en potentie van zonne-energie. 

Als expert op het gebied van laadpalen, elektrisch rijden en zonne-energiesystemen heb ik bijgedragen aan verschillende projecten die gericht zijn op het bevorderen van duurzame mobiliteit en energieopwekking. Ik heb diverse certificeringen behaald, zoals de NEN3140 VP Installatie Laadpalen.

Ik ben ervan overtuigd dat elektrisch rijden en zonne-energie de toekomst zijn, en dat laadpalen en zonnepanelen onmisbare onderdelen van deze transitie zijn. Met mijn kennis en ervaring help ik bedrijven en particulieren bij het maken van de juiste keuzes en het implementeren van duurzame oplossingen.

Mijn werk is niet alleen mijn passie, maar ook mijn missie. Ik wil bijdragen aan een wereld waarin we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en waarin we op een duurzame manier kunnen genieten van mobiliteit en energie.

Laadspecialist David van Gaalen (Recharged)

“Ik krijg energie van het realiseren van de juiste laadoplossingen en zonne-energiesystemen bij onze klanten. Elk project pak ik met veel plezier op. Samen dragen wij bij aan een groenere wereld!”

– David van Gaalen

Zo ben ik jou van dienst

Als expert in zonne-energie en laadoplossingen vind ik het fantastisch om anderen van dienst te zijn. Of het nu gaat om het installeren van een laadpaal, het adviseren over de juiste elektrische auto, het ontwerpen van een zonne-energiesysteem of een volledige duurzame energiestrategie, ik zet mijn kennis en ervaring graag in om anderen te helpen.

Mijn kennis van de energietransitie, de EV-sector en zonne-energie stelt mij in staat om de juiste oplossingen te vinden voor elke situatie. Ik geloof in het belang van een persoonlijke aanpak en daarom werk ik nauw samen met mijn klanten en collega’s bij Recharged om ervoor te zorgen dat ik de beste service kan verlenen.

Kennisartikelen David van Gaalen

Wekelijks schrijf en publiceer ik kennisartikelen over laadpalen, elektrisch rijden en zonne-energie. Hiermee hoop ik jou zo goed mogelijk te informeren over de trends en ontwikkelingen binnen de Nederlandse EV-markt en de zonne-energiesector.

Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker van zonne-energie en elektrisch rijden, ik streef ernaar om inzichtelijke en bruikbare informatie te bieden die je kan helpen bij je beslissingen. Hieronder vind je een overzicht van kennisartikelen die ik heb geschreven.

TU Delft ontwikkelt natriumbatterij

TU Delft slaagt in de ontwikkeling van een natriumbatterij

Aan de TU Delft zijn onderzoekers er recent in geslaagd om een eerste natriumbatterij te ontwikkelen. Dit kan op termijn de opvolger worden van de ...
Meer lezen
Welke airco heb ik nodig

Welke airco heb ik nodig?

Uit recente cijfers van Milieu Centraal blijkt dat een kleine dertig procent van de Nederlandse huishoudens inmiddels over een airco beschikt voor het koelen van ...
Meer lezen
Thuisbatterij zonder zonnepanelen

Thuisbatterij zonder zonnepanelen

Een vraag die huishoudens steeds vaker stellen: is de investering in een thuisbatterij zonder zonnepanelen op het dak interessant? Het antwoord op deze vraag is ...
Meer lezen
Zonnepanelen op dakkapel

Zonnepanelen op een dakkapel

Een vraag die vaak gesteld wordt: kan ik zonnepanelen op een dakkapel plaatsen? In beginsel leent het platte dak van een dakkapel zich goed voor ...
Meer lezen
Afbouw salderingsregeling zonnepanelen Eerste Kamer

Eerste Kamer stemt tegen afbouwen van salderingsregeling zonnepanelen

13 februari 2024 – Eerste Kamer stemt tegen het afbouwen van de salderingsregeling voor kleingebruikers zonnepanelen. De beslissing om de salderingsregeling voor zonnepanelen niet op ...
Meer lezen
Zonnepanelen schaduwvorming dakkapel buren

Casus: wat als de buren voor schaduwvorming op mijn zonnepanelen zorgen?

Een van de factoren die bepalend is voor de opbrengst van zonnepanelen, is de mate van schaduwvorming op het dak. Omliggende panden en bijvoorbeeld bomen ...
Meer lezen

Jij & Recharged: Samen maken
wij de wereld groener

Samen komen we tot de juiste laadoplossing die het beste op jouw situatie aansluit. Onze monteurs installeren de gekozen laadpaal bij jou thuis of op kantoor. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige laadpaal installatie.

Benieuwd wat een eigen laadpaal voor jou kan betekenen?