David van Gaalen
Expert verduurzaming

Mijn naam is David van Gaalen en ik ben werkzaam bij Recharged als laadspecialist en expert in zonne-energie. Mijn uitgebreide kennis en expertise op het gebied van laadoplossingen, elektrisch rijden en zonne-energiesystemen zet ik graag in om jou te informeren en helpen.

Over specialist David van Gaalen

Hoi, mijn naam is David van Gaalen. Op deze pagina stel ik mij aan je voor. Ik ben gepassioneerd over de energietransitie en de toekomst van elektrisch rijden, maar ook over de kracht en potentie van zonne-energie. 

Als expert op het gebied van laadpalen, elektrisch rijden en zonne-energiesystemen heb ik bijgedragen aan verschillende projecten die gericht zijn op het bevorderen van duurzame mobiliteit en energieopwekking. Ik heb diverse certificeringen behaald, zoals de NEN3140 VP Installatie Laadpalen en het trainingscertificaat van Panasonic voor warmtepompen.

Ik ben ervan overtuigd dat elektrisch rijden en zonne-energie de toekomst zijn, en dat laadpalen en zonnepanelen onmisbare onderdelen van deze transitie zijn. Met mijn kennis en ervaring help ik bedrijven en particulieren bij het maken van de juiste keuzes en het implementeren van duurzame oplossingen.

Mijn werk is niet alleen mijn passie, maar ook mijn missie. Ik wil bijdragen aan een wereld waarin we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en waarin we op een duurzame manier kunnen genieten van mobiliteit en energie.

Laadspecialist David van Gaalen (Recharged)

“Ik krijg energie van het realiseren van de juiste laadoplossingen en zonne-energiesystemen bij onze klanten. Elk project pak ik met veel plezier op. Samen dragen wij bij aan een groenere wereld!”

– David van Gaalen

Zo ben ik jou van dienst

Als expert in zonne-energie en laadoplossingen vind ik het fantastisch om anderen van dienst te zijn. Of het nu gaat om het installeren van een laadpaal, het adviseren over de juiste elektrische auto, het ontwerpen van een zonne-energiesysteem of een volledige duurzame energiestrategie, ik zet mijn kennis en ervaring graag in om anderen te helpen.

Mijn kennis van de energietransitie, de EV-sector en zonne-energie stelt mij in staat om de juiste oplossingen te vinden voor elke situatie. Ik geloof in het belang van een persoonlijke aanpak en daarom werk ik nauw samen met mijn klanten en collega’s bij Recharged om ervoor te zorgen dat ik de beste service kan verlenen.

Kennisartikelen David van Gaalen

Wekelijks schrijf en publiceer ik kennisartikelen over laadpalen, elektrisch rijden en zonne-energie. Hiermee hoop ik jou zo goed mogelijk te informeren over de trends en ontwikkelingen binnen de Nederlandse EV-markt en de zonne-energiesector.

Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker van zonne-energie en elektrisch rijden, ik streef ernaar om inzichtelijke en bruikbare informatie te bieden die je kan helpen bij je beslissingen. Hieronder vind je een overzicht van kennisartikelen die ik heb geschreven.

Nederlandse thuisbatterij

Nederlandse thuisbatterij kopen

Sla thuis een overschot aan zelf opgewekte groene stroom op met een Nederlandse thuisbatterij. Overweeg een investering in dit systeem ook, wanneer je wilt kunnen ...
Meer lezen
Hoe werkt een thuisbatterij

Hoe werkt een thuisbatterij?

Een toenemend aantal Nederlandse huishoudens kiest bewust voor de investering in een thuisbatterij. Mede doordat het aanbod aan thuisbatterijen de laatste jaren sterk gegroeid is ...
Meer lezen
Wat kost een airco plaatsen

Wat kost een airco plaatsen?

Profiteer op warme dagen van een aangenaam binnenklimaat met de installatie van een airco in huis. Bij de aanschaf van een airco heb je de ...
Meer lezen
Wat zijn goede zonnepanelen

Wat zijn goede zonnepanelen?

In de afgelopen paar jaar nam het aantal nieuw geplaatste zonnepanelen in Nederland sterk toe. Gek is dat niet, daar een zonne-energiesysteem zowel vanuit een ...
Meer lezen
Beste laadpaal voor thuis met zonnepanelen

Beste laadpaal voor thuis met zonnepanelen

Voor huishoudens met zonnepanelen op het dak van hun woning is een investering in een eigen laadpaal interessant, mits zij een elektrische auto gebruiken. Het ...
Meer lezen
Energiepieken oplossen met zakelijke energieopslag

Energiepieken oplossen met zakelijke energieopslag

Een verduurzaming van zowel bedrijven als particuliere huishoudens vergroot het risico op energiepieken. Zoals de naam al doet vermoeden, spreekt men van een energiepiek bij ...
Meer lezen

Jij & Recharged: Samen maken
wij de wereld groener

Samen komen we tot de juiste laadoplossing die het beste op jouw situatie aansluit. Onze monteurs installeren de gekozen laadpaal bij jou thuis of op kantoor. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige laadpaal installatie.

Benieuwd wat een eigen laadpaal voor jou kan betekenen?