David van Gaalen
Expert verduurzaming

Mijn naam is David van Gaalen en ik ben werkzaam bij Recharged als laadspecialist en expert in zonne-energie. Mijn uitgebreide kennis en expertise op het gebied van laadoplossingen, elektrisch rijden en zonne-energiesystemen zet ik graag in om jou te informeren en helpen.

Over specialist David van Gaalen

Hoi, mijn naam is David van Gaalen. Op deze pagina stel ik mij aan je voor. Ik ben gepassioneerd over de energietransitie en de toekomst van elektrisch rijden, maar ook over de kracht en potentie van zonne-energie. 

Als expert op het gebied van laadpalen, elektrisch rijden en zonne-energiesystemen heb ik bijgedragen aan verschillende projecten die gericht zijn op het bevorderen van duurzame mobiliteit en energieopwekking. Ik heb diverse certificeringen behaald, zoals de NEN3140 VP Installatie Laadpalen.

Ik ben ervan overtuigd dat elektrisch rijden en zonne-energie de toekomst zijn, en dat laadpalen en zonnepanelen onmisbare onderdelen van deze transitie zijn. Met mijn kennis en ervaring help ik bedrijven en particulieren bij het maken van de juiste keuzes en het implementeren van duurzame oplossingen.

Mijn werk is niet alleen mijn passie, maar ook mijn missie. Ik wil bijdragen aan een wereld waarin we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en waarin we op een duurzame manier kunnen genieten van mobiliteit en energie.

Laadspecialist David van Gaalen (Recharged)

“Ik krijg energie van het realiseren van de juiste laadoplossingen en zonne-energiesystemen bij onze klanten. Elk project pak ik met veel plezier op. Samen dragen wij bij aan een groenere wereld!”

– David van Gaalen

Zo ben ik jou van dienst

Als expert in zonne-energie en laadoplossingen vind ik het fantastisch om anderen van dienst te zijn. Of het nu gaat om het installeren van een laadpaal, het adviseren over de juiste elektrische auto, het ontwerpen van een zonne-energiesysteem of een volledige duurzame energiestrategie, ik zet mijn kennis en ervaring graag in om anderen te helpen.

Mijn kennis van de energietransitie, de EV-sector en zonne-energie stelt mij in staat om de juiste oplossingen te vinden voor elke situatie. Ik geloof in het belang van een persoonlijke aanpak en daarom werk ik nauw samen met mijn klanten en collega’s bij Recharged om ervoor te zorgen dat ik de beste service kan verlenen.

Kennisartikelen David van Gaalen

Wekelijks schrijf en publiceer ik kennisartikelen over laadpalen, elektrisch rijden en zonne-energie. Hiermee hoop ik jou zo goed mogelijk te informeren over de trends en ontwikkelingen binnen de Nederlandse EV-markt en de zonne-energiesector.

Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker van zonne-energie en elektrisch rijden, ik streef ernaar om inzichtelijke en bruikbare informatie te bieden die je kan helpen bij je beslissingen. Hieronder vind je een overzicht van kennisartikelen die ik heb geschreven.

Verplicht elektrisch rijden

Vanaf wanneer moet je verplicht elektrisch rijden?

Maar liefst één vijfde van de uitstoot van broeikasgassen in Nederland is afkomstig uit het wegverkeer. Voor elektrische auto’s geldt evenwel dat ze geen broeikasgassen …

Meer lezen
Zonnepanelen bijplaatsen

Zonnepanelen bij laten plaatsen, hoe verloopt dat precies?

Het komt in de praktijk ontzettend vaak voor dat mensen kiezen voor zonnepanelen bij laten plaatsen. Het spreekt voor zich dat er verschillende veranderingen op …

Meer lezen
Zonnepanelen financiering

Zonnepanelen financiering, wat zijn de mogelijkheden?

Eén van de beste en tevens ook meest duurzame investeringen die je kan doen voor je woning is investeren in zonnepanelen. Dit gezegd hebbende spreekt …

Meer lezen
Laadtarieven laadpalen

Laadtarieven laadpalen, hoeveel bedragen de kosten?

Wanneer je voor het eerst eigenaar wordt van een elektrische auto verandert er plots behoorlijk wat. Dit geldt eveneens voor de manier waarop je, je …

Meer lezen
Lichtgewicht zonnepanelen

Lichtgewicht zonnepanelen, wanneer zijn ze interessant?

Lichtgewicht zonnepanelen vormen een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk stroomsysteem welke niet alleen draagbaar, maar bovendien ook betaalbaar is. …

Meer lezen
Zonnepanelen aansluiten meterkast

Hoe zonnepanelen aansluiten op de meterkast?

Je zonnepanelen aansluiten op de meterkast is wellicht niet het eerste waar je aan denkt wanneer je zonnepanelen aanschaft. Toch vormt de meterkast een bijzonder …

Meer lezen

Jij & Recharged: Samen maken
wij de wereld groener

Samen komen we tot de juiste laadoplossing die het beste op jouw situatie aansluit. Onze monteurs installeren de gekozen laadpaal bij jou thuis of op kantoor. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige laadpaal installatie.

Benieuwd wat een eigen laadpaal voor jou kan betekenen?