Laadoplossingen webshop

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige laadoplossingen voor thuis of op kantoor? In onze webshop vind je innovatieve en betaalbare laadpalen en toebehoren. In onze laadpalen webshop kun je gemakkelijk en snel jouw beoogde laadoplossingen bestellen. Bekijk onderstaand ons aanbod en kies de laadproducten die je nodig hebt.

Laadpalen kopen

Als je een laadpaal wilt kopen, dan kunnen wij jou daarmee helpen. Wij verkopen namelijk diverse laadoplossingen van het merk Wallbox. De keuze voor Wallbox komt voort uit het gebruikersgemak, de laadmogelijkheden en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding die dit merk te bieden heeft. Daarnaast zijn de oplaadpalen van Wallbox geschikt voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Kies hieronder één van de laadpalen van Wallbox die je wilt bestellen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je de laadpaal / laadpalen door ons op locatie geïnstalleerd wilt hebben.

Advies op maat

Toch liever advies nodig voordat je een bestelling plaatst? Wij denken graag met jou mee. In samenspraak met jou komen we tot de meest geschikte laadoplossing voor bij jou thuis of op kantoor. Dien eenvoudig een offerteaanvraag in door onderstaand op de knop ‘Offerte’ te klikken. Je kunt ook contact met ons opnemen door middel van onze contactpagina.

Vraag een offerte aan.

Heb je een laadpaal thuis of op kantoor nodig?
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo geregeld!

Veelgestelde vragen over onze webshop

Wij krijgen met regelmaat dezelfde vragen over onze producten en webshop te horen. Daarom hebben wij deze vragen gebundeld en beantwoord. Je vindt de antwoorden op de meest gestelde vragen in het onderstaande overzicht. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail of bel ons: 085 060 4326.

Je kunt snel en eenvoudig bij ons betalen door middel van iDeal. Daardoor kun je jouw bestelling afrekenen met gebruik van jouw vertrouwde bank. Veilig, gemakkelijk en zo gebeurd.

Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wegens exceptionele drukte kan de levering vertraging oplopen. Wij stellen jou daarvan op de hoogte.

Door producten en/of diensten bij ons af te nemen, kunnen wij jou optimaal voorzien van onze kennis en kunde op het gebied van laadoplossingen en elektrificatie. Wij staan voor een secure werkwijze, een no-nonsense aanpak en toegankelijke prijsstellingen. Daarnaast staan onze laadexperts en monteurs tot jouw dienst om op korte termijn één of meerdere laadoplossingen te realiseren op een betrouwbare en veilige manier.

Ja, wij kunnen één of meerdere laadpalen bij jou thuis of op kantoor installeren. Je kiest tijdens het bestelproces voor de optie tot installatiehulp. Onze monteurs plannen vervolgens met jou een afspraak in en komen bij jou op locatie de laadoplossing(en) realiseren.

Er zit standaard 2 jaar garantie op de laadpalen en het toebehoren wat wij verkopen.

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.