Warmtepomp installeren Poeldijk

Wij installeren warmtepompen in Poeldijk. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een warmtepomp te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen warmtepomp in Poeldijk

  •  Duurzaam verwarmen en energie besparen
  • Comfortabele en gelijkmatige verwarming
  • Waardevermeerdering van je huis

Profiteer jij binnenkort van een eigen warmtepomp in Poeldijk?

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Jouw warmtepomp snel in Poeldijk geïnstalleerd

Poeldijkse warmtepomp installateur Recharged

Het zal je niet zijn ontgaan: de overheid is een duidelijke koers richting een duurzamere toekomst ingeslagen. Vanaf 2026 zullen de eisen aan verwarmingsinstallaties een stuk scherper zijn. De warmtepomp wordt dan de norm. Je hebt de keuze uit een volledig elektrische of een hybride variant. Recharged is jou erkende warmtepomp installateur in Poeldijk en omgeving.

Warmtepomp in Poeldijk laten installeren door Recharged

Een warmtepomp plaats je niet zomaar. De installatie dient te gebeuren door een gecertificeerde specialist. Recharged is een groene installateur heeft ruime ervaring in de plaatsing van warmtepompen in Poeldijk.

Voordelen eigen warmtepomp in Poeldijk

Natuurlijk kiezen de meeste woningbezitters voor een warmtepomp thuis in Poeldijk vanwege het financiële voordeel dat dit ze oplevert. Het apparaat leidt immers tot een duidelijke energiebesparing. De terugverdientijd is aantrekkelijk. Bovendien doe je ook het milieu een plezier met je beslissing.

Welke soorten warmtepompen installeren wij in Poeldijk?

Warmtepompen kunnen worden verdeeld in twee hoofdsoorten: de hybride warmtepomp en de full electric warmtepomp. Die laatste noemen we in het Nederlands ook wel de volledig elektrische warmtepomp. Een hybride variant werkt met je cv-ketel samen, een elektrische variant vervangt deze. Dit is dan ook de duurste soort.

Wij plaatsen hybride warmtepompen in het Poeldijk

Een hybride warmtepomp bij jou in Poeldijk is een verstandig idee wanneer jouw woning matig tot goed geïsoleerd is. Des te beter de isolatie van je woning, des te rendabeler is de pomp. Als het buiten erg koud is en de warmtepomp het niet alleen kan, wordt de cv-ketel ingeschakeld.

Wij installeren volledig elektrische (full electric) warmtepompen

Is je woning al (erg) goed geïsoleerd, dan kun je voor een full electric warmtepomp in Poeldijk kiezen. Je hebt dan immers helemaal geen gas meer nodig. Dergelijke warmtepompen zijn vooral voor nieuwbouwwoningen interessant.

Warmtepomp installatie Poeldijk

Haal rendement uit jouw eigen warmtepomp in Poeldijk

Met het rendement van een warmtepomp drukken we uit hoeveel warmte hij afgeeft in verhouding met hoeveel energie hij zelf verbruikt. Hiervoor gebruiken we de COP-waarde. Een COP-waarde van 1 geeft aan dat een pomp hetzelfde verbruikt als afgeeft. De meeste warmtepompen behalen een rendement van minimaal 4. Je rendement wordt nog hoger wanneer je ook groene stroom gebruikt.

Uitleg over het kopen van warmtepompen in Poeldijk

Met een eigen warmtepomp in Poeldijk gebruik je natuurlijke bronnen om energie mee aan te maken. Warmtepompen bestaan in verschillende soorten en uiteenlopende typen. Onze experts geven je eerlijk en onpartijdig advies over de aanschaf van een volledig elektrische of een hybride warmtepomp in Poeldijk.

Adviesgesprek thuisbatterij Westland

Advies

Wij adviseren jou vrijblijvend over het meest geschikte warmtepompsysteem voor jou in Poeldijk.

Thuisaccu offerte

Offerte

Op basis van het adviesgesprek en jouw persoonlijke situatie brengen wij een passende offerte uit.

Eigen warmtepomp installatie

Installatie

Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen wij de installatie van jouw eigen warmtepomp in Poeldijk in.

Onze warmtepomp specialisten voorzien jou van vrijblijvend advies

Onze adviezen zijn altijd geheel vrijblijvend. Ook vertellen we je graag meer over de exacte werking van een warmtepomp. Die is te vergelijken met de werking van een koelkast. Met één kilowattuur aan stroom kan jouw warmtepomp in Poeldijk 4 tot 5 kilowattuur warmte maken.

De installatie van jouw warmtepomp in Poeldijk wordt ingepland

Heb je besloten om tot de aanschaf van een warmtepomp over te gaan? Wij plannen de installatie door onze ervaren Recharged warmtepomp installateur in Poeldijk in overleg met jou in.

Als installateur in Poeldijk kunnen wij snel installeren

Aan onnodige wachttijden hebben we net als jij een grondige hekel. We zijn dan ook actief in het hanteren van een beleid dat dit voorkomt. Wachttijden zijn bij ons een stuk korter dan gemiddeld.

Veelgestelde vragen over warmtepompen installeren in Poeldijk

Met de informatie op deze pagina hopen we je te hebben geïnformeerd over de werking en voordelen van een warmtepomp bij jou thuis in Poeldijk. Zijn er nog vraagtekens overgebleven? Werp dan een blik op de vaakst gestelde vragen over dit onderwerp.

Jazeker. Iedere Recharged warmtepomp installateur in Poeldijk beschikt over het F-gassen certificaat, wat verplicht is om warmtepompen te kunnen installeren. Deze certificering is noodzakelijk omdat de apparaten een synthetisch koudemiddel bevatten. We werken veilig en efficiënt.

De besparing waarop je kunt rekenen met een volledig elektrische of hybride warmtepomp in Poeldijk, verschilt per huishouden. Het isolatieniveau van je woning, maar ook het soort warmtepomp is daarbij van bepalende invloed. Doorgaans ligt de besparing tussen de € 710,- en € 1170,- per jaar.

Gemiddeld reken je op een terugverdientijd van 4 tot 9 jaar voor een warmtepomp in Poeldijk. Afhankelijk van verschillende factoren kan dit uiteraard ook korter of langer zijn.

Recharged is een ervaren warmtepomp installateur in Poeldijk en omgeving. We werken veilig en secuur en dragen bovendien klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het is onze missie om klanten op weg naar een duurzamere toekomst te helpen.

Vraag direct jouw warmtepomp installatie offerte aan

Wil je meer weten over de aanschaf van een warmtepomp in Poeldijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen zo snel mogelijk op je aanvraag terug.

Benieuwd wat een warmtepomp in Poeldijk voor jou kan betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Warmtepomp installeren in Poeldijk