Salderingsregeling zonnepanelen blijft!

Op 13 februari 2024 heeft de Eerste Kamer beslist dat de salderingsregeling niet afgebouwd wordt. Vraag daarom nu jouw zonnepanelen offerte aan, voordat de zonnepanelen prijzen gaan stijgen.

🌞 Start vrijblijvend jouw aanvraag

Nu zeer krachtige zonnepanelen tegen bodemprijzen. Dankzij onze zonnepanelen keuzehulp krijg je direct inzicht in de prijs en terugverdientijd.

Start onze gratis zonnepanelen keuzehulp voor jouw gepersonaliseerde voorstel:

Ons zonnepanelenproject in het Westland is gestart! Profiteer van ons inkoopvoordeel: Extra scherpe prijzen voor jouw zonnestroomsysteem.

Start onze gratis zonnepanelen keuzehulp voor jouw gepersonaliseerde voorstel:

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Salderingsregeling wordt niet afgebouwd

Het merendeel van de Eerste Kamer heeft tegen het afschaffen van de salderingsregeling gestemd. Dat is goed nieuws voor bezitters van zonnepanelen: Een snelle terugverdientijd blijft daardoor gewaarborgd.

Wat betekent dit besluit voor eigenaren van zonnepanelen?

Het besluit van de Eerste Kamer om de salderingsregeling niet af te bouwen, betekent voor bezitters van zonnepanelen het volgende:

  • Bezitters van zonnepanelen kunnen een overschot aan opgewekte zonnestroom blijven terugleveren en verrekenen met hun eigen energieverbruik
  • Een investering in zonnepanelen blijft aantrekkelijker voor veel huishouders en bedrijven dankzij een snellere terugverdientijd
  • Op korte termijn zal de huidige salderingsregeling niet aan verandering onderhevig zijn
Kortom, eigen zonnepanelen zijn en blijven erg rendabel. Vraag daarom nu vrijblijvend jouw zonnepanelen offerte aan, voordat de prijzen wegens drukte gaan stijgen:
Video afspelen over Salderingsregeling zonnepanelen blijft video

Uitleg behoud salderingsregeling

In onze video legt zonnepanelenspecialist Lucas uit wat het behoud van de salderingsregeling betekent. Daarbij staat hij stil bij onder meer:

Over onze zonnepanelen installatiedienst

Het installeren van zonnepanelen vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Zonnepanelen advies

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelen installatie thuis

Installatie

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

tevreden klanten gingen jou voor, waaronder:
0 +

… en nog velen meer!

Google reviews Recharged BV
Zonnepaneleninstallateur in het Westland

Energiekosten besparen met krachtige zonnepanelen

Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

Eigen zonnepanelen verlagen jouw energierekening. Hoeveel dit precies is, hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan jouw energieverbruik en het aantal zonnepanelen dat je hebt. 

Feit is wel dat het plaatsen van eigen zonnepanelen jou rendement oplevert. Dit betekent dat jouw investering in eigen zonnepanelen zich in een aantal jaar terugverdient. Vraag daarom nu jouw zonnepanelen aan.

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Wij zijn InstallQ-erkend

InstallQ-erkenning Recharged BV

Wij zijn InstallQ-erkend. Met deze erkenning voor zonnestroomsystemen (PV) onderstrepen wij onze vakbekwame, deskundige en veilige werkwijze. Zo maken wij als erkende zonnepanelen installateur aantoonbaar verschil in de markt. Je kunt als opdrachtgever namelijk vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren.

Vraag vandaag nog jouw eigen
zonnepanelen installatie aan

Onze gecertificeerde monteurs installeren zonnepanelen bij jou thuis of op kantoor. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige installatie.

Krijg in enkele minuten en gepersonaliseerd voorstel.

Salderingsregeling zonnepanelen