Zonnepanelen
Schiedam 2024

Ons zonnepanelenproject in Schiedam is gestart! Profiteer van ons inkoopvoordeel: Extra scherpe prijzen voor jouw zonnestroomsysteem.

🌞 Start vrijblijvend jouw aanvraag

Nu zeer krachtige zonnepanelen tegen bodemprijzen. Dankzij onze zonnepanelen keuzehulp krijg je direct inzicht in de prijs en terugverdientijd.

Start onze gratis zonnepanelen keuzehulp voor jouw gepersonaliseerde voorstel:

Ons zonnepanelenproject in Schiedam is gestart! Profiteer van ons inkoopvoordeel: Extra scherpe prijzen voor jouw zonnestroomsysteem.

Start onze gratis zonnepanelen keuzehulp voor jouw gepersonaliseerde voorstel:

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Over ons zonnepanelenproject in Schiedam

In 2024 zijn wij gestart met ons grootschalige zonnepanelenproject in Schiedam. Daarmee levert ons installatiebedrijf een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming. Ook helpen wij de energierekening van onze klanten flink te verlagen. Door op grote schaal zonnepaneleninstallaties aan te bieden in deze regio, kun je profiteren van ons zeer gunstige inkoopvoordeel.

Het installeren van zonnepanelen vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen installatie offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Advies zonnepanelen

Advies

Wij komen bij jou langs in Schiedam en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelensysteem thuis installatie

Installatie

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

tevreden klanten in Schiedam gingen jou voor, waaronder:
0 +

Gerald

5/5

“Blij met onze mooie zonnepaneleninstallatie in Schiedam, wij bevelen Recharged van harte aan. De installatie was snel en professioneel gedaan door de ervaren monteurs!”

Timo

5/5

“Dik tevreden, leuke (Westlandse) gasten die goed, snel maar vooral ook veilig werken. Vanaf het eerste contact al een goed gevoel bij dit bedrijf en dit is tot na het plaatsen van de zonnepanelen ook zo gebleven. Ga zo door!”

Loes

5/5

“Onlangs 12 zonnepanelen laten plaatsen door Recharged BV. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen: komen van te voren schouwen, dus geen nare verrassing qua prijs nadien, goed en eerlijk advies, heel schappelijk geprijsd.”

… en nog velen meer!

Google reviews Recharged BV
Zonnepaneleninstallateur in Schiedam

Energiekosten besparen met zonnepanelen in Schiedam

Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

Eigen zonnepanelen verlagen jouw energierekening. Hoeveel dit precies is, hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan jouw energieverbruik en het aantal zonnepanelen dat je hebt. 

Feit is wel dat het plaatsen van eigen zonnepanelen jou rendement oplevert. Dit betekent dat jouw investering in eigen zonnepanelen zich in een aantal jaar terugverdient. Vraag daarom nu jouw zonnepanelen aan.

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Wij zijn InstallQ-erkend

InstallQ-erkenning Recharged BV

Wij zijn InstallQ-erkend. Met deze erkenning voor zonnestroomsystemen (PV) onderstrepen wij onze vakbekwame, deskundige en veilige werkwijze. Zo maken wij als zonnepanelen installateur in Schiedam aantoonbaar verschil in de markt. Je kunt als opdrachtgever namelijk vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren.

Profiteer van zonne-energie
in Schiedam

500+ tevreden klanten gingen jou voor!

Zonnepanelen offerte aanvragen

Als zonnepanelen installateur in Schiedam helpen wij jou graag met de installatie.

Vraag vrijblijvend jouw zonnepanelen offerte aan. Direct inzicht in prijs en terugverdientijd. Start onze keuzehulp.

Zonnepanelenproject Schiedam 2024