Certificeringen
en erkenningen

Onze certificeringen en erkenningen onderstrepen onze professionele werkwijze. Je kunt er als opdrachtgever van op aan dat wij jouw installatie volgens alle veiligheidsnormen en -regelingen plaatsen.

Snelle installatie
Gecertificeerde monteurs
Persoonlijk advies

Onze certificeringen en erkenningen

Ons installatiebedrijf Recharged staat voor veiligheid, kwaliteit en deskundigheid. Dit wordt aangetoond door middel van verschillende certificeringen en erkenningen. In het onderstaande overzicht lees je meer over de erkenningen en certificeringen waarover wij beschikken.

InstallQ erkenning

Wij zijn InstallQ-erkend. Met deze landelijke erkenning voor zonnestroomsystemen (PV) onderstrepen wij onze vakbekwame, deskundige en veilige werkwijze. Zo maken wij aantoonbaar verschil in de markt. Je kunt als opdrachtgever namelijk vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren.

Bewijs van inschrijving InstallQ-erkenning bekijken

InstallQ-erkenning Recharged BV

NEN 3140 certificering

Wij zijn NEN 3140-gecertificeerd. Het NEN 3140 certificaat is een certificaat waarmee wij aantonen dat ons installatiebedrijf bevoegd en capabel is om te werken met of aan elektrotechnische installaties. De NEN 3140 richt zich immers op de veiligheid.

NEN 3140 VP certificering bekijken

NEN3140 certificering

VCA VOL certificering

Wij zijn VCA VOL-gecertificeerd. VCA VOL is een certificering op het gebied van veilig- en gezond werken. VCA VOL staat voor VGM Checklist Aannemers Veiligheid voor Operationeel LeidinggevendenMet dit certificaat tonen wij aan dat wij weten hoe wij op een veilige manier onze werkzaamheden uit dienen te voeren.

VCA VOL certificering bekijken

VCA VOL gecertificeerd

Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Steeds meer consumenten en bedrijven weten hun weg naar ons installatiebedrijf te vinden, daar zijn wij trots op.

Wij hopen jou binnenkort als klant te mogen verwelkomen. Onze adviseurs en monteurs staan tot jouw dienst.

Vraag een duurzame installatieoplossing aan.

Certificeringen en erkenningen