A-kwaliteit zonnepanelen merken

Ben je op zoek naar zonnepanelen merken van A-kwaliteit? Wij vertellen jou meer over de beste PV-merken (tier 1) die wij installeren, zoals het merk JA Solar, Jinko Solar en Meyer Burger.

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Jouw zonnepanelen snel geïnstalleerd

Wat zijn tier 1
zonnepanelen merken?

Vaak krijgen wij de vraag wat tier 1 zonnepanelen merken nu precies zijn. “Tier 1” is een term die wordt gebruikt in de zonne-industrie om de topmerken van zonnepanelen aan te duiden. Het is een classificatiesysteem dat is ontwikkeld door Bloomberg New Energy Finance Corporation en het rangschikt de merken op basis van hun financi├źle stabiliteit, productieprocessen en het aantal ge├»nstalleerde systemen over de hele wereld.

Dit is belangrijk omdat het kiezen van een Tier 1 zonnepaneelfabrikant kan bijdragen aan gemoedsrust, wetende dat je investeert in een product van een bedrijf dat minder waarschijnlijk failliet gaat en dus beter in staat zal zijn om garantieclaims na te komen.

Overzicht zonnepanelen merken
(tier 1) die wij installeren

Als installateur kiezen wij ervoor om alleen A-kwaliteit (tier 1) zonnepanelen merken te installeren. Daarbij kun je denken aan de merken JA Solar en Jinko Solar. Ook kunnen wij andere A-kwaliteit merken zonnestroomsystemen installeren. Dien daarvoor vrijblijvend een offerteaanvraag in. In het overzicht hieronder vind je meer informatie over de meest gekozen merken.

JA Solar zonnepanelen

Zonnepanelen van het merk JA Solar zijn zeer geliefd onder particulieren vanwege de A-kwaliteit en gunstige garantievoorwaarden.

+ Uitstekende kwaliteit (tier 1)

+ Goede prijs-kwaliteitverhouding

+ 12 jaar productgarantie

JA Solar zonnepanelen

JA Solar zonnepanelen
met installatie

Vraag een offerte aan

Voor jouw JA Solar zonnestroomsysteem.

Jinko Solar zonnepanelen

Ook Jinko is een A-kwaliteit zonnepanelen merk wat razend populair in Nederland is. De hoge kwaliteitseisen maken dit een tier 1 merk.

+ Hoge effici├źntie

+ Uitgebreid productaanbod

+ Hoge betrouwbaarheid

Jinko Solar A-kwaliteit merk

Jinko Solar zonnepanelen
met installatie

Vraag een offerte aan

Voor jouw Jinko Solar zonnestroomsysteem.

Meyer Burger zonnepanelen

Meyer Burger biedt als Zwitsers merk topkwaliteit zonnepanelen aan en staat voor hoogwaardige productietechnologie├źn.

+ Hoogrendementscellen

+ Pionier in productietechnologie├źn

+ Verrekenen van laadkosten mogelijk

Meyer Burger zonnepanelen

Meyer Burger zonnepanelen
met installatie

Vraag een offerte aan

Voor jouw Meyer Burger zonnestroomsysteem.

Beste zonnepaneel merk kiezen

Zo kies je het juiste zonnepanelen merk

Het kiezen van het juiste merk zonnepanelen hangt af van verschillende factoren. Hieronder vertellen wij jou meer over enkele overwegingen die jou kunnen helpen bij het kiezen van het juiste PV-merk.

Effici├źntie: Hoe hoger de effici├źntie van een zonnepaneel, hoe meer elektriciteit het kan genereren uit een bepaalde hoeveelheid zonlicht.

Prijs: De kosten van zonnepanelen kunnen sterk vari├źren, afhankelijk van het merk en het model.

Kwaliteit en betrouwbaarheid: Kijk naar de reputatie van het zonnepanelen merk en de betrouwbaarheid van hun producten.

Garantie: Een lange product- en vermogensgarantie kan een indicatie zijn van de kwaliteit van de panelen en kan ook wat gemoedsrust geven.

Veelgestelde vragen
zonnepanelen merken

We krijgen regelmatig dezelfde vragen over PV-merken gesteld. Deze vragen hebben wij verzameld en hieronder beantwoord. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Onze solar adviseurs denken graag met jou mee om tot het meest geschikte zonnestroomsysteem te komen.

De A-merken zonnepanelen die wij installeren zijn JA Solar, Jinko Solar en Meyer Burger.

Het PV-merk dat bij jou past is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan jouw budget, energieverbruik en de ruimte op jouw dak. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Let bij een zonnestroomsysteem merk op de garanties, de kwaliteit dan wel de geschatte levensduur, de opbrengst per zonnepaneel en de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Tegenwoordig komen er tier 1 (A-kwaliteit) zonnepanelen uit zowel China als Europa. Chinese zonnepanelen merken hoeven dus niet per definitie minder goed te zijn dan Europese merken.

Je kunt eenvoudig merken met elkaar vergelijken door een overzicht te maken, bijvoorbeeld op een papiertje of in een Excel-bestand, met criteria die jij belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan de prijs, de garantietermijnen, de opwek per zonnepaneel en de technische specificaties / afmetingen.

Heb je een andere vraag?

Heb je een andere vraag?

Bel: 085 060 4326
Mail: info@recharged.nl

Vraag vandaag nog jouw eigen
A-kwaliteit zonnepanelen merk aan

Onze monteurs installeren het beste PV-merk (tier 1) bij jou thuis of op kantoor. Zo ben je verzekerd van een veilige, betrouwbare en vakkundige zonnepanelen installatie.

Profiteer binnenkort van de kracht van zonne-energie.

Zonnepanelen merken: A-kwaliteit (tier 1)