Zonnepanelen Zoetermeer

Wij installeren zonnepanelen in Zoetermeer. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een zonnestroomsysteem te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen zonnepanelen in Zoetermeer

  • Bespaar op jouw jaarlijkse energierekening
  • Investering gemiddeld in 5 jaar terugverdiend
  • Installatie in enkele weken

Wek jij binnenkort in Zoetermeer jouw eigen zonne-energie op met zonnepanelen van A-kwaliteit?

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Eigen zonnepanelen in Zoetermeer aanvragen

Het installeren van zonnepanelen in Zoetermeer vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Zonnepanelen advies

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelen installatie thuis

Installatie Zoetermeer

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Zoetermeer

Een zonnepaneleninstallatie: steeds meer Nederlandse huishoudens stappen erop over. Maar hoeveel panelen heb je over? Hoe moeten ze komen te liggen? 

En welke omvormer heb je nodig? Recharged neemt je als professionele zonnepanelen installateur in Zoetermeer alle zorgen uit handen. Kies je voor ons, dan kies je voor een kwalitatief hoogwaardige en veilige installatie.

Zonnepanelen door Recharged in Zoetermeer laten installeren

Je zonnepanelen in Zoetermeer laten installeren door ons team, betekent profiteren van diverse voordelen. Zo hanteren we in de eerste plaats eerlijke prijzen. Dankzij ons slimme inkoopbeleid betaal je nooit meer dan nodig. 

Daarnaast onderscheiden we ons door installaties op korte termijn. Bovendien staat een hoge klantenservice bij ons centraal; van offerteaanvraag tot uiteindelijke oplevering.

Ons installatiebedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen in Zoetermeer. Daarbij kun je denken aan zowel particuliere als zakelijke zonnestroomsysteem installaties.

Onze adviseur legt in de video graag uit hoe wij jou in Zoetermeer zo snel mogelijk kunnen helpen met de installatie van eigen zonnepanelen. Een offerte kun je gemakkelijk aanvragen door op de knop ‘Offerte aanvragen’ te klikken.

Video afspelen over Installeren eigen zonnepanelen Zoetermeer
0 +
tevreden klanten gingen jou voor,
waaronder uit Zoetermeer

Ook in Zoetermeer hebben wij al veel zonnepanelen geïnstalleerd. Naar volle tevredenheid van onze klanten! De kwaliteit van onze zonnepanelen installatiedienst wordt onder meer onderstreept door een uitstekende score op Trustpilot.

Voordelen eigen zonnepanelen thuis in Zoetermeer

Besluit jij zonnepanelen te kopen in Zoetermeer? Het grootste voordeel dat dit je oplevert is uiteraard de besparing op je maandelijkse energiekosten. 

Binnen een aantal jaar verdien je de investering met behulp van de door de panelen opgewekte zonne-energie terug. Daarnaast lever je als particulier een bijdrage aan een beter milieu. Ook dat telt!

Voordelen zakelijk PV-systeem

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke partijen heeft het plaatsen van zonnepanelen in Zoetermeer grote voordelen. 

Ook voor ondernemers maakt de energierekening immers een belangrijk deel uit van de vaste lasten. Kun je daarop besparen, dan houd je meer ruimte over om in je onderneming te investeren.

Zonnepanelensysteem thuis Zoetermeer

Haal rendement uit jouw eigen zonnepanelen in Zoetermeer

Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

Met rendement bedoelen we het percentage zonlicht dat je met behulp van zonnepanelen in stroom kunt omzetten. Wist je dat dit rendement aanzienlijk hoger is dan bijvoorbeeld de rente die banken op spaarrekeningen verstrekken? Daarom is het kopen van zonnepanelen in Zoetermeer een slimme beslissing. Energie opwekken op zonlicht lukt bovendien op alle dagen, niet alleen op de zonnige.

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Zonnepanelen in Zoetermeer kopen uitleg

In Nederland verbruikt een gemiddeld huishouden op jaarbasis tussen de 2500 en 3000 kWh. Doorgaans betekent dit dat er acht zonnepanelen nodig zijn. 

Hun vermogen speelt daarbij uiteraard wel een bepalende rol. Hetzelfde geldt voor de hellingshoek waarin je deze plaatst, net als de windrichting.

Onze adviseurs voorzien jou van vrijblijvend advies

Wil je meer weten over het installeren van zonnepanelen in Zoetermeer? De professionals van Recharged staan graag voor je klaar met hun adviezen. 

Wij zijn niet zomaar een verkooppunt, maar een betrouwbare zonnepanelen installateur in Zoetermeer en omgeving met hart voor groene energie en de bescherming van het milieu. Onze klanten staan voor ons dan ook centraal.

De installatie van zonnepanelen in Zoetermeer wordt ingepland

Bij het invullen van je offerteaanvraag kun je aangeven op welke termijn je jouw zonnepanelen in Zoetermeer wilt plaatsen: zo snel mogelijk, tussen één en drie maanden of op een later moment in de toekomst. 

Ons zorgvuldige planningsysteem maakt het mogelijk om installaties vlot plaats te laten vinden.

Als zonnepanelen installateur kunnen wij snel installeren

Wil je zonnepanelen kopen in Zoetermeer? Bij de meeste aanbieders krijg je te maken met flinke wachttijden. De vraag naar installaties is de afgelopen tijd immers explosief gestegen. 

Bij Recharged vindt de installatie doorgaans binnen enkele weken plaats. De werkzaamheden zelf nemen in de meeste gevallen niet meer dan één dag in beslag.

Wij installeren altijd A-kwaliteit (tier 1) zonnepanelen

Zonnepanelen zijn voorzien van een kwaliteitscertificaat. Dit certificaat zegt iets over de werking en de duurzaamheid van de panelen. Zonnepanelen kopen in Zoetermeer betekent bij Recharged kiezen voor producten van A-kwaliteit. Deze kennen een hoge opbrengst en gaan lang mee.

Veelgestelde vragen over Zoetermeerse
zonnepanelen installaties

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen over het installeren van zonnepanelen in Zoetermeer gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

Laat je zonnepanelen in Zoetermeer door Recharged installeren? Onze monteurs beschikken niet alleen over ruime ervaring, maar ook over de kwalificaties en certificeringen die binnen deze branche vereist zijn.

Zonnepanelen kopen in Zoetermeer is natuurlijk een investering. Logischerwijs wil je daarom weten wat deze investering je oplevert. Voor een exacte berekening maak je gebruik van de volgende som: aantal zonnepanelen x jaaropbrengst per zonnepaneel (in kWh) x energieprijs per kWh.

Dankzij de technologische ontwikkelingen, maar ook door de recent flink gestegen energieprijzen is de terugverdientijd van zonnepanelen in Zoetermeer aanzienlijk korter geworden. Gemiddeld duurt het voor een huishouden vier jaar voordat deze zijn investering heeft terugverdiend.

Recharged staat voor scherpe prijzen, een snelle installatie, professionele monteurs én optimale klantenservice. Bij ons staan de wensen van klanten centraal. Bovendien kenmerkt ons bedrijf zich door zijn no-nonsense aanpak. Zonnepanelen kopen in Zoetermeer? Bij ons weet waar je aan toe bent.

Vraag direct jouw zonnepanelen installatie offerte aan

Vraag vandaag nog jouw offerte bij Recharged aan. Doorloop de heldere stappen in ons offerteformulier en verstrek ons daarbij zo veel mogelijk informatie over jouw situatie. Onze medewerkers komen spoedig op je aanvraag terug.

Benieuwd wat zonnepanelen in Zoetermeer voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Zonnepanelen installeren in Zoetermeer