Zonnepanelen Spijkenisse

Wij installeren zonnepanelen in Spijkenisse. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een zonnestroomsysteem te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen zonnepanelen in Spijkenisse

  • Bespaar op jouw jaarlijkse energierekening
  • Investering gemiddeld in 5 jaar terugverdiend
  • Installatie in enkele weken

Wek jij binnenkort in Spijkenisse jouw eigen zonne-energie op met zonnepanelen van A-kwaliteit?

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Eigen zonnepanelen in Spijkenisse aanvragen

Het installeren van zonnepanelen in Spijkenisse vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Zonnepanelen advies

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelen installatie thuis

Installatie Spijkenisse

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Spijkenisse

Zonnepanelen kopen in Spijkenisse en op het dak van je woning of bedrijfspand laten plaatsen? Dankzij Recharged is dat makkelijker dan ooit. Wij begeleiden je van advies tot oplevering. 

De meeste daken in Nederland zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. En in tegenstelling tot wat soms wel eens wordt gedacht, leveren zonnepanelen ook in de donkere maanden van het jaar rendement op.

Zonnepanelen door Recharged in Spijkenisse laten installeren

Laat je door ons je zonnepanelen in Spijkenisse plaatsen? Jouw installatie kunnen we binnen enkele weken al realiseren. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief. Wij vinden het namelijk belangrijk om onze prijsstellingen toegankelijk te houden voor iedereen.

Hoe we dat doen? Met ons inkoopbeleid zorgen we ervoor dat we standaard lage prijzen kunnen bieden. Vul de offerteaanvraag vrijblijvend in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ons installatiebedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen in Spijkenisse. Daarbij kun je denken aan zowel particuliere als zakelijke zonnestroomsysteem installaties.

Onze adviseur legt in de video graag uit hoe wij jou in Spijkenisse zo snel mogelijk kunnen helpen met de installatie van eigen zonnepanelen. Een offerte kun je gemakkelijk aanvragen door op de knop ‘Offerte aanvragen’ te klikken.

Video afspelen over Installeren eigen zonnepanelen Spijkenisse
tevreden klanten gingen jou voor,
waaronder uit Spijkenisse
0 +

Ook in Spijkenisse hebben wij al veel zonnepanelen geïnstalleerd. Naar volle tevredenheid van onze klanten! De kwaliteit van onze zonnepanelen installatiedienst wordt onder meer onderstreept door een uitstekende score op Trustpilot.

Voordelen eigen zonnepanelen thuis in Spijkenisse

Wasjes draaien, gamen, koken, je favoriete series op televisie kijken en nog veel meer: na de installatie van je eigen zonnepanelen in Spijkenisse hoef je je meteen een stuk minder zorgen te maken over je energieverbruik. 

Een groot deel van de stroom die je verbruikt, wordt namelijk door zonne-energie opgewekt. En dat zie je terug op je energierekening!

Voordelen zakelijk zonnepanelensysteem

Ook voor zakelijke partijen is het kopen van zonnepanelen in Spijkenisse een slimme investering. Niet alleen bespaar je ermee op je energiekosten, ook kun je nog eens gebruikmaken van verschillende aftrekregelingen. 

Denk bijvoorbeeld aan de Kleinschaligheidsaftrek (KIA) en de Energie Investeringsaftrek (EIA). De terugverdientijd wordt zo nog korter dan hij al was.

Zonnepanelensysteem thuis Spijkenisse

Haal rendement uit jouw eigen zonnepanelen in Spijkenisse

Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

De huidige zonnepanelen leveren een veel hoger rendement dan de oudere varianten. Dat betekent dat ze nog beter in staat zijn om zonlicht in elektrische energie om te zetten. 

Dit levert je een winst op die vergelijkbaar is met een rente van vijf procent op je spaarrekening.

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Uitleg over het kopen van zonnepanelen in Spijkenisse

Alvorens je overgaat tot het kopen van zonnepanelen in Spijkenisse, moet je bepalen hoeveel je er nodig hebt. Het is belangrijk om te weten hoeveel stroom je verbruikt, maar ook waar je de panelen kunt plaatsen. 

De hellingshoek en de windrichting spelen een essentiële rol in het uiteindelijke rendement. Onze ervaren zonnepanelen installateur in Spijkenisse brengt jouw situatie gedetailleerd in kaart.

Onze specialisten voorzien jou van vrijblijvend advies

Op basis van zijn bevindingen na een bezoek op locatie brengt de Recharged specialist een offerte uit. Deze sluit aan op jouw specifieke situatie en behoeften. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Voor vrijblijvend advies mag je ook altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

De installatie van zonnepanelen in Spijkenisse wordt ingepland

Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van zonnepanelen in Spijkenisse en vul je online ons offerteaanvraagformulier in? Dan vragen we je ook om aan te geven op welke termijn je de installatie wenst. 

Aan de hand van deze informatie kunnen we onze werkzaamheden optimaal plannen.

Als zonnepanelen installateur kunnen wij snel installeren

Wil je zonnepanelen in Spijkenisse het liefst zo snel mogelijk laten installeren? Bij Recharged krijg je niet te maken met de ellenlange wachttijden waarmee je bij veel andere installateurs wel geconfronteerd wordt. 

Met behulp van een nauwkeurige planning en een slim inkoopbeleid lukt het ons om vlot te installeren.

Wij installeren altijd A-kwaliteit zonnepanelen

Wie zonnepanelen wil kopen in Spijkenisse, kiest natuurlijk het liefst voor topkwaliteit. Recharged werkt uitsluitend met A-merken zoals JA Solar, Jinko Solar en Meyer Burger. 

Deze merken behoren volgens het internationale classificatiesysteem van Bloomberg New Energy Finance Corporation tot de tot de meest stabiele en duurzame op de markt.

Veelgestelde vragen over PV-systeem
in Spijkenisse plaatsen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen over het installeren van zonnepanelen in Spijkenisse gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

Jazeker, al onze adviseurs en monteurs beschikken over de benodigde kwalificaties en certificeringen.

Voor een antwoord op deze vraag vermenigvuldig je het aantal zonnepanelen met hun rendement in kWh per jaar. Dit getal vermenigvuldig je vervolgens met de energieprijs per kWh. Ondanks dat die laatste fluctueert, levert deze som je een vrij nauwkeurige benadering op.

Recharged is een professionele zonnepanelen installateur in Spijkenisse met een passie voor verduurzaming. We vinden ons werk belangrijk. En dat merk je terug in onze klantenservice. We zijn trots op de beoordelingen van onze klanten, maar streven tegelijkertijd ook dagelijks naar een nóg betere service.

De lagere aanschaf- en installatiekosten, de hogere energieprijzen en het toenemende rendement van zonnepanelen hebben ervoor gezorgd dat de terugverdientijd gemiddeld rond de vier jaar ligt.

Vraag direct jouw zonnepanelen installatie offerte aan

Het aanvragen van een offerte voor zonnepanelen in Spijkenisse is zo gebeurd. Vertel ons in een paar stappen over jouw situatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een adviesgesprek op locatie.

Benieuwd wat zonnepanelen in Spijkenisse voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Zonnepanelen installeren in Spijkenisse