Zonnepanelen Rotterdam

Wij installeren zonnepanelen in Rotterdam. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een zonnestroomsysteem te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen zonnepanelen in Rotterdam

  • Bespaar op jouw jaarlijkse energierekening
  • Investering gemiddeld in 5 jaar terugverdiend
  • Installatie in enkele weken

Wek jij binnenkort in Rotterdam jouw eigen zonne-energie op met zonnepanelen van A-kwaliteit?

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Eigen zonnepanelen in Rotterdam aanvragen

Het installeren van zonnepanelen in Rotterdam vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Zonnepanelen advies

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelen installatie thuis

Installatie Rotterdam

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Rotterdam

Of je het nu vooral doet om het maandelijkse bedrag op je energierekening te verlagen of om het milieu te beschermen: het installeren van zonnepanelen in Rotterdam is een slimme investering. Al vanaf de eerste dag maak je gebruik van de energie van de zon. 

Zelfs op bewolkte dagen wekken de panelen stroom op. Wil jij zonnepanelen kopen in Rotterdam? Recharged biedt enkel A-kwaliteit merken en zorgt voor een vakkundige, veilige installatie.

Zonnepanelen door Recharged in Rotterdam laten installeren

Zonnepanelen laten installeren in Rotterdam? Er zijn genoeg redenen om voor Recharged te kiezen. Ons team draagt een groene toekomst een warm hart toe en zet zijn doelstellingen kracht bij door zijn klanten van een snelle installatie te garanderen. 

Al binnen enkele weken kunnen wij dit voor je realiseren. Daarnaast staan we voor eerlijke prijzen en een hoge klantenservice.

Ons installatiebedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen in Rotterdam. Daarbij kun je denken aan zowel particuliere als zakelijke zonnestroomsysteem installaties.

Onze adviseur legt in de video graag uit hoe wij jou in Rotterdam zo snel mogelijk kunnen helpen met de installatie van eigen zonnepanelen. Een offerte kun je gemakkelijk aanvragen door op de knop ‘Offerte aanvragen’ te klikken.

Video afspelen over Installeren eigen zonnepanelen Rotterdam
tevreden klanten gingen jou voor,
waaronder uit Rotterdam
0 +

Ook in Rotterdam hebben wij al veel zonnepanelen geïnstalleerd. Naar volle tevredenheid van onze klanten! De kwaliteit van onze zonnepanelen installatiedienst wordt onder meer onderstreept door een uitstekende score op Trustpilot.

Voordelen eigen zonnepanelen thuis in Rotterdam

Denk je aan het kopen van zonnepanelen in Rotterdam, dan denk je in de eerste plaats natuurlijk aan de maandelijkse besparing op je energierekening. Profiteren van de kracht van zon doe je al vanaf de eerste dag. 

Maar wist je dat je woning door het plaatsen ook een gunstiger energielabel krijgt? Wil je je huis in de toekomst verkopen, dan levert dat je extra geld op.

Voordelen zakelijk zonnepanelensysteem

Natuurlijk geldt ook voor ondernemers dat de installatie van zonnepanelen in Rotterdam een mooie kostenbesparing oplevert. Denk daarbij niet alleen aan de kale energieprijs op zich, maar ook aan de energiebelasting en de geheven btw. 

En wist je dat een installatie ook belastingvoordeel oplevert? Momenteel kan dit wel twaalf procent netto voordeel van je investering betekenen.

Zonnepanelensysteem thuis Rotterdam

Haal rendement uit jouw eigen zonnepanelen in Rotterdam

Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

Met rendement bedoelen we het percentage zonlicht dat door een zonnepaneel in elektrische energie wordt omgezet. Kies je ervoor om zonnepanelen te kopen in Rotterdam? Dat levert je een winst op die je kunt vergelijken met een rente van zo’n vijf procent op je spaarrekening. Een rente die je tegenwoordig bij geen enkele bank meer ontvangt.

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Uitleg over het kopen van zonnepanelen in Rotterdam

Overweeg je om een zonnepanelen installateur in Rotterdam in te schakelen? Dan kies je natuurlijk het liefst voor een aanbieder bij wie je zonnepanelen met de hoogste capaciteit per vierkante meter kunt aanschaffen. Wij informeren je hier graag over. 

Neem je contact met ons op, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak op locatie. Recharged luistert daarbij graag naar jouw wensen en voorziet je van advies over de plaatsing.

Onze specialisten voorzien jou van vrijblijvend advies

Iedere woning en iedere situatie is weer anders. Wij als betrouwbare zonnepanelen installateur in Rotterdam bespreken tijdens een adviesgesprek op locatie wat je nodig hebt en hoe je zo voordelig mogelijk uitkomt. 

Bij Recharged nemen we daarbij uitgebreid de tijd voor het beantwoorden van al je vragen. Pas wanneer je akkoord bent met ons advies op maat, gaan we over tot het plannen van de installatie.

De installatie van zonnepanelen in Rotterdam wordt ingepland

Een snelle installatie en duidelijke afspraken. Het zijn twee van de kenmerken waar Recharged gepast trots op is. Dat betekent dat we de installatie van zonnepanelen in Rotterdam inplannen op een moment dat het jou uitkomt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Als zonnepanelen installateur kunnen wij snel installeren

Het alsmaar toenemende aantal installaties van zonnepanelen heeft op de markt tot oplopende wachttijden geleid. Recharged kan uw zonnepanelen in Rotterdam echter binnen enkele weken plaatsen. De plaatsing zelf neemt in de meeste gevallen niet langer dan één dag in beslag.

Wij installeren altijd A-kwaliteit zonnepanelen

Zonnepanelen kopen in Rotterdam doe je in bij Recharged met een gerust hart. Alle panelen en omvormers waarmee wij werken, behoren tot A-klasse kwaliteit. Dat betekent dat ze optimaal rendement leveren en lang meegaan.

Veelgestelde vragen over Rotterdamse
zonnepanelen installaties

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen over het installeren van zonnepanelen in Rotterdam gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

In Recharged vind je een professionele zonnepanelen installateur in Rotterdam. Onze monteurs en solar specialisten beschikken stuk voor stuk over de benodigde certificaten en ervaring.

Wat je met de installatie van zonnepanelen in Rotterdam bespaart, is afhankelijk van het aantal panelen dat je laat plaatsen. Om de totale besparing te berekenen, gebruik je de volgende som: aantal kWh dat een zonnepaneel opbrengt x aantal zonnepanelen x kosten per kWh.

Gemiddeld duurt het vier jaar voor je je investering in zonnepanelen in Rotterdam weer terugverdient. Het feit dat Recharged zonnepanelen tegen scherpe prijzen aanbiedt, zorgt voor een nog kortere terugverdientijd.

Zonnepanelen kopen in Rotterdam doe je bij Recharged vanwege de kwaliteit én de klantvriendelijkheid die we hoog in het vaandel dragen. Bovendien zijn we in staat om een installatie op het dak van jouw woning of onderneming al binnen korte tijd te realiseren.

Vraag direct jouw zonnepanelen installatie offerte aan

Heb jij interesse in het kopen en installeren van zonnepanelen in Rotterdam? Vraag dan vandaag nog een online offerte bij Recharged aan. Na ontvangst van je aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak op locatie.

Benieuwd wat zonnepanelen in Rotterdam voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Zonnepanelen installeren in Rotterdam