Zonnepanelen Ridderkerk

Wij installeren zonnepanelen in Ridderkerk. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een zonnestroomsysteem te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen zonnepanelen in Ridderkerk

  • Bespaar op jouw jaarlijkse energierekening
  • Investering gemiddeld in 5 jaar terugverdiend
  • Installatie in enkele weken

Wek jij binnenkort in Ridderkerk jouw eigen zonne-energie op met zonnepanelen van A-kwaliteit?

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Eigen zonnepanelen in Ridderkerk aanvragen

Het installeren van zonnepanelen in Ridderkerk vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Zonnepanelen advies

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelen installatie thuis

Installatie Ridderkerk

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Ridderkerk

Woon je in Ridderkerk en overweeg je de installatie van zonnepanelen? Dan sta je op het punt een slimme investering te doen. Wanneer je je zonnepanelen bij Recharged aanschaf en door onze installateurs laat plaatsen, kun je er zeker van zijn dat dit deskundig en veilig gebeurt.

Zonnepanelen door Recharged in Ridderkerk laten installeren

Misschien heb je het onlangs wel in het nieuws gezien: de gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan wanneer je panelen door niet-gecertificeerde klussers laat plaatsen. 

De monteurs van Recharged beschikken over alle benodigde certificaten en ervaring met uiteenlopende typen zonnepanelen. Bovendien betaal je bij ons voor het installeren van zonnepanelen in Ridderkerk nooit teveel.

Ook hanteren wij een transparant proces van A tot en met Z. Van het ontwerp tot de offerteaanvraag tot de installatie; wij beantwoorden graag al jouw vragen en staan tot jouw dienst.

Samen komen we tot de meest geschikte PV-installatie die aansluit op jouw persoonlijke situatie. Vraag vandaag nog jouw offerte aan. Daarna bespreken onze adviseurs de mogelijkheden met jou. Klik voor het aanvragen van de offerte op de knop ‘Offerte aanvragen’.

Video afspelen over Installeren eigen zonnepanelen Ridderkerk
tevreden klanten gingen jou voor,
waaronder uit Ridderkerk
0 +

Ook in Ridderkerk hebben wij al veel zonnepanelen geïnstalleerd. Naar volle tevredenheid van onze klanten! De kwaliteit van onze zonnepanelen installatiedienst wordt onder meer onderstreept door een uitstekende score op Trustpilot.

Voordelen eigen zonnepanelen thuis in Ridderkerk

Kies jij ervoor om duurzame, efficiënte zonnepanelen te kopen in Ridderkerk? Dat doe je in de eerste plaats natuurlijk vanwege de besparing die dit je oplevert. 

Je energiekosten zullen direct flink dalen en dat merk je in je portemonnee. Bovendien kun je nog tot en met 2031 profiteren van de salderingsregeling.

Voordelen zakelijk zonnepanelensysteem

Ook voor ondernemers bestaan er verschillende regelingen die de aanschaf van zonnepanelen in Ridderkerk nog aantrekkelijker maken. Dankzij deze voordelen wordt je terugverdientijd nóg korter. Zo kun je je zonnepanelen onder andere over een periode van twintig jaar afschrijven.

Zonnepanelensysteem thuis Ridderkerk

Haal rendement uit jouw eigen zonnepanelen in Ridderkerk

Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

Tijdens een gesprek bij jou op locatie vertelt onze zonnepanelen installateur in Ridderkerk je alles over het rendement dat zonnepanelen je kunnen opleveren. Daarbij wordt eveneens in kaart gebracht hoeveel zonnepanelen je nodig hebt en hoe deze het beste geplaatst kunnen worden.

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Uitleg over het kopen van zonnepanelen in Ridderkerk

Een huishouden van twee personen verbruikt op jaarbasis doorgaans tussen de 2500 en 3000 kWh. In de praktijk komt dit vaak neer op acht zonnepanelen. 

Het type paneel, maar ook de windrichting en de hellingshoek van je dak bepalen uiteindelijk mede welk aantal nodig is. Pas wanneer alles over het plaatsen van zonnepanelen in Ridderkerk je duidelijk is, gaan we over tot de volgende stap.

Onze specialisten voorzien jou van vrijblijvend advies

Zonnepanelen kopen in Ridderkerk: je doet het niet elke dag. We begrijpen dan ook goed dat je een aankoop als deze goed wilt overwegen. 

Ook na een adviesgesprek op locatie zit je bij Recharged nergens aan vast. Onze zonnepanelen installateur in Ridderkerk geeft je alle tijd die je nodig hebt en beantwoordt alle vragen die nodig zijn om tot een beslissing te komen.

De installatie van zonnepanelen in Ridderkerk wordt ingepland

Geef je groen licht en besluit je om je zonnepanelen in Ridderkerk door Recharged te laten installeren? De planning stemmen we nauwkeurig met jou af. Binnen enkele weken kun je een monteur bij jou thuis of bij je bedrijf verwachten die de installatie binnen een dag uitvoert.

Als zonnepanelen installateur kunnen wij snel installeren

Wil jij niet te lang hoeven wachten op de installatie van je zonnepanelen in Ridderkerk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons gelden geen wachttijden van maanden, maar van weken. Profiteren van de energie van de zon kan dus al op heel korte termijn!

Wij plaatsen altijd A-kwaliteit zonnepanelen

Besluit je bij Recharged zonnepanelen te kopen in Ridderkerk? Wij kiezen er uitdrukkelijk voor om alleen met merken van topkwaliteit, zoals JA Solar, Meyer Burger en Jinko Solar te kiezen. De zonnepanelen van deze merken zijn volgens strenge internationale standaarden beoordeeld.

Veelgestelde vragen over Ridderkerkse
zonnepanelen installaties

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen over het installeren van zonnepanelen in Ridderkerk gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

Veiligheid dragen we hoog in het vaandel. Daarom beschikken alle installateurs van Recharged over de binnen deze branche vereiste kwalificaties en certificeringen.

Wil je in Ridderkerk zonnepanelen kopen en weten wat je daarmee bespaart? Ga dan ten eerste na wat de huidige elektriciteitsprijs per kWh is. Vervolgens vermenigvuldig je het aantal zonnepanelen dat je wilt laten leggen met hun vermogen in kWh. De uitkomst van deze vermenigvuldiging vermenigvuldig je weer met de elektriciteitsprijs: dit is je verwachte besparing op jaarbasis.

Doorgaans duurt het rond de vier jaar voordat je je investering in zonnepanelen in Ridderkerk hebt terugverdiend. Je kunt deze tijd nog verkorten door ook voor een thuisbatterij te kiezen. Deze maakt het mogelijk om de door jou opgewekte zonne-energie op te slaan.

Zonnepanelen kopen in Ridderkerk doe je bij Recharged vanwege de eerlijke prijzen, korte lever- en installatietijden en de hoge mate van klantenservice. Bij ons staat de klant nog écht centraal.

Vraag direct jouw zonnepanelen installatie offerte aan

Wil je weten wat de mogelijkheden betreft zonnepanelen in Ridderkerk zijn? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Door zo veel mogelijk details in het aanvraagformulier in te vullen, kunnen we zo exact mogelijk op je verzoek reageren.

Benieuwd wat zonnepanelen in Ridderkerk voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Zonnepanelen installeren in Ridderkerk