Zonnepanelen Leiden

Wij installeren zonnepanelen in Leiden. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een zonnestroomsysteem te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen zonnepanelen in Leiden

  • Bespaar op jouw jaarlijkse energierekening
  • Investering gemiddeld in 5 jaar terugverdiend
  • Installatie in enkele weken

Wek jij binnenkort in Leiden jouw eigen zonne-energie op met zonnepanelen van A-kwaliteit?

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Eigen zonnepanelen in Leiden aanvragen

Het installeren van zonnepanelen in Leiden vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Zonnepanelen advies

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelen installatie thuis

Installatie Leiden

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Leiden

Door het installeren van zonnepanelen in Leiden bespaar je op het klimaat én op je energiekosten. Met de energie van de zon weet je een groot deel van je stroom op een duurzame manier op te wekken. Ook op bewolkte dagen. 

Het rendement van zonnepanelen zelf wordt op zijn beurt ook steeds hoger. Alle reden dus om over te stappen op groene energie. Recharged is een professionele zonnepanelen installateur in Leiden die je daarbij graag ontzorgt.

Zonnepanelen door Recharged in Leiden laten installeren

Wij zijn niet zomaar een zonnestroomsysteem installatiebedrijf, maar een onderneming met hart voor verduurzaming. Behalve laadoplossingen voor elektrische auto’s kun je ook zonnepanelen in Leiden door ons laten installeren

Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent, Recharged maakt de wereld samen met jou graag een stukje groener. Dat is niet alleen onze missie, maar ook onze passie. Onze adviseurs en gecertificeerde monteurs pakken elke installatieopdracht in Leiden dus met plezier en bekwaamheid op.

Ons installatiebedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen in Leiden. Daarbij kun je denken aan zowel particuliere als zakelijke zonnestroomsysteem installaties.

Onze adviseur legt in de video graag uit hoe wij jou in Leiden zo snel mogelijk kunnen helpen met de installatie van eigen zonnepanelen. Een offerte kun je gemakkelijk aanvragen door op de knop ‘Offerte aanvragen’ te klikken.

Video afspelen over Installeren eigen zonnepanelen Leiden
tevreden klanten gingen jou voor,
waaronder uit Leiden
0 +

Ook in Leiden hebben wij al veel zonnepanelen geïnstalleerd. Naar volle tevredenheid van onze klanten! De kwaliteit van onze zonnepanelen installatiedienst wordt onder meer onderstreept door een uitstekende score op Trustpilot.

Voordelen eigen zonnepanelen thuis in Leiden

De CO2-voetafdruk van jouw huishouden reduceren? Met het kopen van zonnepanelen in Leiden zet je een flinke stap in de goede richting. Een planeet waarop minder uitstoot plaatsvindt, is een planeet waar ook de volgende generaties nog prettig kunnen leven. 

Natuurlijk kies je ook voor zonnepanelen in Leiden wegens het financiële profijt dat deze je opleveren. Op jaarbasis kun je wel 1000 euro op je energierekening besparen.

Voordelen zakelijk PV-systeem plaatsen

Voor ondernemers gelden dezelfde voordelen als voor particulieren. Bovendien kom je als ondernemer ook nog eens in aanmerking voor de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), btw-aftrek en Energie Investeringsaftrek (EIA).

Zonnepanelensysteem thuis Leiden

Haal rendement uit jouw eigen zonnepanelen in Leiden

Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

Het rendement van zonnepanelen in Leiden wordt dankzij technologische ontwikkelingen alsmaar hoger. Je doet hier zelf nog een schepje bovenop door de panelen in de juiste hoek en windrichting te laten plaatsen. Recharged is je daarbij graag van dienst.

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Zonnepanelen in Leiden kopen uitleg

Een gemiddeld Nederlands huishouden heeft acht zonnepanelen nodig om aan zijn stroombehoefte te kunnen voldoen. Hoe dat precies voor jou zit? 

Onze professionals leggen het je graag uit. Ook bekijken ze zorgvuldig welke mogelijkheden jouw locatie biedt. Aan de hand daarvan kunnen zij je vertellen wat de installatie van zonnepanelen je zal opleveren.

Onze adviseurs voorzien jou van vrijblijvend advies

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig om jouw energiebehoefte te dekken? Welk type is het beste? Waar en hoe kun je ze het beste laten plaatsen? 

Wij als zonnepanelen installateur in Leiden vertellen je er tijdens een bezoek aan jouw locatie alles over. Vraag vandaag nog een offerte aan om een vrijblijvend adviesgesprek te plannen.

De installatie van zonnepanelen in Leiden wordt ingepland

Onze ervaren zonnepanelen installateur komt bij jou in Leiden de plaatsing verzorgen. Om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen, worden tijdens het adviesgesprek alle details besproken. 

Indien gewenst kan de installatie vervolgens binnen enkele weken plaatsvinden.

Als zonnepanelen installateur kunnen wij snel installeren

Lange wachttijden? Dat vinden we bij Recharged niet nodig. Bij het invullen van de offerteaanvraag geef je zelf aan op welke termijn je de panelen wilt laten plaatsen. Wil je dat zo snel mogelijk? Wij kunnen dit binnen enkele weken voor je realiseren.

Wij installeren altijd A-kwaliteit (tier 1) zonnepanelen

Overweeg je zonnepanelen te kopen in Leiden? Bij ons vind je uitsluitend A-kwaliteit zonnepaneelmerken. We installeren de beste Tier 1 merken. Dit zijn merken van fabrikanten die voldoen aan internationale kwaliteitscriteria voor zonnepanelen.

Veelgestelde vragen over Leidse
zonnepanelen installaties

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen over het installeren van zonnepanelen in Leiden gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

Overweeg je zonnepanelen te kopen in Leiden? Om maximaal van je aanschaf te profiteren, is het zaak dat een professionele partij de installatie op zich neemt. Al onze monteurs zijn in het bezit van de binnen deze branche vereiste certificeringen. Bovendien beschikken ze over jarenlange ervaring.

Hoeveel kosten je op je energierekening bespaart, is afhankelijk van diverse factoren: het aantal zonnepanelen, het rendement van de panelen en de huidige energieprijs in kWh. Door deze drie met elkaar te vermenigvuldigen, kun je je jaarlijkse besparing berekenen.

Zonnepanelen worden steeds krachtiger en zijn daardoor steeds beter in staat om meer stroom op te wekken. Dat maakt de huidige terugverdientijd aanzienlijk korter dan enkele jaren geleden. Momenteel ligt het gemiddelde rond de vier jaar.

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in prijs gedaald. Daar komt nog eens bovenop dat Recharged eerlijke prijzen hanteert. Voor je zonnepanelen in Leiden betaal je bij ons dus niet meer dan nodig. Bovendien dragen we klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. De wensen van de klant staan te allen tijde centraal.

Vraag direct jouw zonnepanelen installatie offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf en installatie van zonnepanelen in Leiden? Vraag dan vandaag nog je offerte bij ons aan. Je doet dat geheel vrijblijvend. Heb je vragen voor onze professionals? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Benieuwd wat zonnepanelen in Leiden voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Zonnepanelen installeren in Leiden