Zonnepanelen Gouda

Wij installeren zonnepanelen in Gouda. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een zonnestroomsysteem te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen zonnepanelen in Gouda

  • Bespaar op jouw jaarlijkse energierekening
  • Investering gemiddeld in 5 jaar terugverdiend
  • Installatie in enkele weken

Wek jij binnenkort in Gouda jouw eigen zonne-energie op met zonnepanelen van A-kwaliteit?

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Eigen zonnepanelen in Gouda aanvragen

Het installeren van zonnepanelen in Gouda vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Zonnepanelen advies

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelen installatie thuis

Installatie Gouda

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Gouda

Het doel van de Nederlandse overheid is om in 2030 bijna de helft minder CO2 uit te stoten dan het in 1995 deed. Steeds meer inwoners van ons land stappen over op duurzame alternatieven voor brandstof en elektriciteit. 

Zonnepanelen in Gouda verminderen je je CO2-uitstoot aanzienlijk en leveren je maandelijks een duidelijke besparing op je energierekening op.

Zonnepanelen door Recharged in Gouda laten installeren

Recharged is dé professionele zonnepanelen installateur in Gouda. Duurzaamheid is onze missie, die we samen met onze klanten proberen te bereiken. 

Dit doen we met onze toegankelijke prijzen, hoge mate van klantenservice en veilige, betrouwbare werkwijze. Zodoende dragen wij zorg voor de best mogelijke zonnepanelen installatie bij jou op locatie – thuis of op kantoor. Op naar een groenere toekomst!

Ons installatiebedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen in Gouda. Daarbij kun je denken aan zowel particuliere als zakelijke zonnestroomsysteem installaties.

Onze adviseur legt in de video graag uit hoe wij jou in Gouda zo snel mogelijk kunnen helpen met de installatie van eigen zonnepanelen. Een offerte kun je gemakkelijk aanvragen door op de knop ‘Offerte aanvragen’ te klikken.

Video afspelen over Installeren eigen zonnepanelen Gouda
tevreden klanten gingen jou voor,
waaronder uit Gouda
0 +

Ook in Gouda hebben wij al veel zonnepanelen geïnstalleerd. Naar volle tevredenheid van onze klanten! De kwaliteit van onze zonnepanelen installatiedienst wordt onder meer onderstreept door een uitstekende score op Trustpilot.

Voordelen eigen zonnepanelen thuis in Gouda

Het kopen van zonnepanelen in Gouda is natuurlijk een investering, maar wel een die je snel weer terugverdient. Met jouw eigen zonnepanelen bespaar je namelijk vanaf de eerste dag op je energiekosten. 

Daarnaast levert de installatie ervan ook nog eens een verhoging van de waarde van je woning op. Mocht je deze in de toekomst willen verkopen, dan is dat extra mooi meegenomen.

Voordelen zakelijk PV-systeem

Ook voor de portemonnee van de ondernemer is de installatie van zonnepanelen in Gouda een verstandige beslissing. Door zelf een groot deel van de elektriciteit die je bedrijf verbruikt op te wekken, bespaar je merkbaar op je maandelijkse kosten. 

Het feit dat je ook gebruik kunt maken van diverse regelingen, zoals de Energie Investeringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheidsaftrek (KIA) maken deze investering nog aantrekkelijker.

Zonnepanelensysteem thuis Gouda

Haal rendement uit jouw eigen zonnepanelen in Gouda

Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

Regelmatig vraagt men zich af of het kopen van zonnepanelen in Gouda wel voldoende rendement oplevert. 

Het antwoord daarop is ja! Zelfs op bewolkte dagen weet je met A-kwaliteit zonnepanelen nog stroom op te wekken. Hoeveel dat precies is, is afhankelijk van het vermogen van de panelen.

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Zonnepanelen in Gouda kopen uitleg

Op onze website lees je welke merken zonnepanelen we verkopen en plaatsen. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw eigen installatie van zonnepanelen in Gouda zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en voorzie ons daarbij van zo veel mogelijk informatie over jouw situatie. 

Hierop volgt een bezoek aan jouw locatie en een professioneel advies. Ben je het daarmee eens? Dan plannen we de installatie van jouw zonnepanelen in Gouda in.

Onze specialisten voorzien jou van vrijblijvend advies

Recharged is niet zomaar een verkooppunt, maar een installateur met een passie voor wat hij doet. Dat betekent ook dat we gedurende het gehele proces voor je klaarstaan met onze professioneel adviezen. Vraag een offerte aan, bel of e-mail ons met je vragen of kom langs op locatie.

De installatie van zonnepanelen in Gouda wordt ingepland

Tot ons stappenplan voor het installeren van zonnepanelen in Gouda behoort ook het inplannen van de plaatsing. Dit doen we direct na jouw akkoord op onze offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Als zonnepanelen installateur kunnen wij snel installeren

Wil je zonnepanelen kopen in Gouda, maar doen de lange wachttijden die bij vele installateurs gelden je twijfelen? Bij Recharged zorgen we ervoor dat de plaatsing binnen enkele weken kan gebeuren. Voor de installatie zelf hebben we in de meeste gevallen maar één dag nodig.

Wij installeren altijd A-kwaliteit (tier 1) zonnepanelen

Als professionele zonnepanelen installateur in Gouda kiezen wij er bewust voor om enkel zonnepanelen van topkwaliteit te gebruiken. Daarom verkopen en installeren wij uitsluitend panelen van merken zoals JA Solar, Jinko Solar en Meyer Burger.

Veelgestelde vragen over Goudse
zonnepanelen installaties

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen over het installeren van zonnepanelen in Gouda gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

Zonnepanelen kopen in Gouda? Recharged is een gecertificeerd bedrijf met een passie voor groene energie én voor klantenservice. Onze specialisten doen er alles aan om van jouw installatie een succes te maken.

Wat je met je eigen zonnepaneleninstallatie aan huis bespaart, is afhankelijk van het type zonnepanelen en het aantal dat je laat plaatsen. Tot slot speelt ook de energieprijs hierin een rol. Voor een zo nauwkeurig mogelijke benadering maak je de volgende berekening: aantal zonnepanelen x rendement in kWh per paneel x energieprijs in kWh.

Veiligheid en betrouwbaarheid dragen wij hoog in het vaandel. Laat je je zonnepanelen in Gouda door ons plaatsen? Dan kun je erop rekenen dat dit door een gecertificeerde installateur met ruime ervaring gebeurt.

Omdat de aankoop- en installatiekosten van zonnepanelen zijn gedaald en de energieprijs juist is gestegen, ligt de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen in Gouda een stuk lager dan voorheen. De meeste huishoudens verdienen hun investering na ongeveer vier jaar terug.

Vraag direct jouw zonnepanelen installatie offerte aan

Twijfel niet langer en vraag vandaag nog jouw zonnepaneleninstallatie offerte aan. Doorloop de stappen in ons formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor een adviesgesprek op locatie.

Benieuwd wat zonnepanelen in Gouda voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Zonnepanelen installeren in Gouda