Zonnepanelen Dordrecht

Wij installeren zonnepanelen in Dordrecht. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een zonnestroomsysteem te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen zonnepanelen in Dordrecht

  • Bespaar op jouw jaarlijkse energierekening
  • Investering gemiddeld in 5 jaar terugverdiend
  • Installatie in enkele weken

Wek jij binnenkort in Dordrecht jouw eigen zonne-energie op met zonnepanelen van A-kwaliteit?

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Eigen zonnepanelen in Dordrecht aanvragen

Het installeren van zonnepanelen in Dordrecht vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Zonnepanelen advies

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelen installatie thuis

Installatie Dordrecht

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Dordrecht

Om klimaatverandering tegen te gaan, is het belangrijk om over te stappen op duurzame energievoorziening. Recharged heeft een passie voor groene energie en is een professionele zonnepanelen installateur in Dordrecht

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de aanschaf én de installatie van zonnepanelen. Al onze monteurs zijn professioneel en ervaren.

Zonnepanelen door Recharged in Dordrecht laten installeren

Ben je op zoek naar de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen in Dordrecht? De monteurs en solar specialisten van Recharged begeleiden je graag van A tot Z in dit proces. 

Wij staan voor gunstige prijzen, snelle installatie en een hoge mate van service. Bovendien kun je erop rekenen dat wij enkel gebruikmaken van producten van A-kwaliteit. Anders gezegd, wij plaatsen alleen tier 1 zonnepanelen. Deze panelen zijn van de hoogst haalbare kwaliteit vervaardigd en resulteren in de meest efficiënte opwek.

Ons installatiebedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen in Dordrecht. Daarbij kun je denken aan zowel particuliere als zakelijke zonnestroomsysteem installaties.

Onze adviseur legt in de video graag uit hoe wij jou in Dordrecht zo snel mogelijk kunnen helpen met de installatie van eigen zonnepanelen. Een offerte kun je gemakkelijk aanvragen door op de knop ‘Offerte aanvragen’ te klikken.

Video afspelen over Installeren eigen zonnepanelen Dordrecht
tevreden klanten gingen jou voor,
waaronder uit Dordrecht
0 +

Ook in Dordrecht hebben wij al veel zonnepanelen geïnstalleerd. Naar volle tevredenheid van onze klanten! De kwaliteit van onze zonnepanelen installatiedienst wordt onder meer onderstreept door een uitstekende score op Trustpilot.

Voordelen eigen zonnepanelen thuis in Dordrecht

Het grootste voordeel van het kopen van zonnepanelen in Dordrecht? Dat is duidelijk de kostenbesparing die dit je maandelijks oplevert

Vanaf het moment dat je jouw zonnepanelen thuis hebt laten installeren, zie je het totaalbedrag beduidend dalen. Jouw energieverbruik dek je immers grotendeels door de zonne-energie die jouw panelen hebben opgewekt.

Voordelen zakelijk zonnepanelensysteem

Ook voor de portemonnee van een onderneming is het installeren van zonnepanelen in Dordrecht goed. Met het zelf opwekken van elektriciteit bespaar je flinke kosten. 

En tel daar nog eens bij op dat je gebruik kunt maken van aantrekkelijke aftrekregelingen zoals de Kleinschaligheidsaftrek (KIA).

Zonnepanelensysteem thuis Dordrecht

Haal rendement uit jouw eigen zonnepanelen in Dordrecht

Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

Het rendement van zonnepanelen is al jaren goed te noemen. De voortdurende ontwikkelingen op technologisch gebied leiden tot alsmaar verbeterde prestaties. Het rendement van zonnepanelen stijgt langzaam naar 25 procent. Dat betekent dat een zonnepaneel tot een kwart van het beschikbare zonlicht kan omzetten in stroom.

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Uitleg over het kopen van zonnepanelen in Dordrecht

Een gemiddeld huishouden in Dordrecht dient 8 zonnepanelen te kopen om zijn gemiddelde stroomverbruik op te wekken. Van de kwalitatief meest hoogwaardige panelen, waarvoor je bij Recharged aan het juiste adres bent, heb je er minder nodig. 

Ook de plaatsing speelt een rol van belang. De hellingshoek en de windrichting zijn van invloed op de uiteindelijke opbrengst.

Onze specialisten voorzien jou van vrijblijvend advies

Wil je meer weten over het installeren van zonnepanelen in Dordrecht en het rendement dat deze je kunnen opleveren? De specialisten van Recharged staan voor je klaar met hun vrijblijvende adviezen. 

Neem daartoe telefonisch contact met ons op óf vul een online offerteaanvraag in. Kies je voor dat laatste, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

De installatie van zonnepanelen in Dordrecht wordt ingepland

Wil jij zonnepanelen kopen in Dordrecht en deze door een professional laten plaatsen? Indien je akkoord bent met onze offerte en al je vragen zijn beantwoord, plannen we direct een afspraak in.

Als zonnepanelen installateur kunnen wij snel installeren

Wil jij zonnepanelen kopen in Dordrecht en deze door een professional laten plaatsen? Indien je akkoord bent met onze offerte en al je vragen zijn beantwoord, plannen we direct een afspraak in.

Wij installeren altijd A-kwaliteit zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen in Dordrecht kun je met een gerust hart aan Recharged overlaten. Wij werken uitsluitend met producten van topkwaliteit. 

Dat geldt voor zowel de zonnepanelen zelf als de omvormers die ervoor zorgen dat de opgewekte gelijkstroom in wisselstroom wordt omgezet.

Veelgestelde vragen over Dordtse
zonnepanelen installaties

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen over het installeren van zonnepanelen in Dordrecht gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

Van een professionele zonnepanelen installateur in Dordrecht verwacht je dat een installatie geschiedt door ervaren professionals met de juiste certificeringen. Al onze monteurs zijn volgens de geldende standaarden gekwalificeerd en gecertificeerd.

Met een eigen zonnepaneleninstallatie kun je aanzienlijk op je energiekosten besparen. Wil je de totale besparing berekenen die je met de installatie van zonnepanelen in Dordrecht kunt behalen? Dan maak je gebruik van de volgende som: aantal zonnepanelen x aantal kWh per zonnepaneel x kosten per kWh.

De terugverdientijd van zonnepanelen loopt snel terug. Dit heeft te maken met de kosten voor aankoop en installatie van zonnepanelen, die lager liggen dan voorheen. Ook spelen de stijgende energiekosten een belangrijke rol in de alsmaar teruglopende terugverdientijd.

Je zonnepanelen in Dordrecht laat je door Recharged installeren wegens de scherpe prijzen, korte levertijden, duidelijke communicatie en optimale klantenservice. Bij ons staan jouw wensen centraal. We beschouwen een installatie pas als afgerond als jij geheel tevreden bent.

Vraag direct jouw zonnepanelen installatie offerte aan

Wil jij zonnepanelen in Dordrecht laten installeren? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan om te ontdekken wat de hieraan verbonden kosten zijn. Na ontvangst van je aanvraag hoor je zo snel mogelijk van ons.

Benieuwd wat zonnepanelen in Dordrecht voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Zonnepanelen installeren in Dordrecht