Zonnepanelen Delft

Wij installeren zonnepanelen in Delft. Onze gecertificeerde monteurs komen graag bij jou langs om een zonnestroomsysteem te plaatsen. Lees meer over onze installatiedienst.

Jouw eigen zonnepanelen in Delft

  • Bespaar op jouw jaarlijkse energierekening
  • Investering gemiddeld in 5 jaar terugverdiend
  • Installatie in enkele weken

Wek jij binnenkort in Delft jouw eigen zonne-energie op met zonnepanelen van A-kwaliteit?

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Eigen zonnepanelen in Delft aanvragen

Het installeren van zonnepanelen in Delft vergt specialisme en maatwerk. Wij zetten graag ons vakmanschap voor jou in om jouw zonnepanelen installatie veilig te plaatsen. Vraag vandaag nog jouw zonnepaneel installatie aan:

Zonnepanelen offerte

Keuzehulp

Doorloop de stappen in onze gratis zonnepanelen keuzehulp. Zo geregeld.

Zonnepanelen advies

Advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelen installatie thuis

Installatie Delft

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Delft

Of het laten installeren van zonnepanelen in Delft een goede investering is? Dat is nogal een understatement. Vanaf het moment van installatie gebruik je de energie van de zon om stroom op te wekken. 

Koken, stofzuigen, je laptop gebruiken: dit en nog veel meer kost je nu veel minder. Binnen enkele jaren heb je je investering terugverdiend. En dubbel goed nieuws: ook het milieu help je er een handje mee.

Zonnepanelen in Delft door Recharged laten installeren

Ben je op zoek naar een ervaren zonnepanelen installateur in Delft? Dan ben je bij Recharged aan het juiste adres. Bij ons schaf je niet alleen panelen van topmerken aan, maar laat je die ook plaatsen door een professional. 

Onze installatiemonteurs beschikken namelijk over alle benodigde certificeringen en kwalificaties. Daarnaast hanteren wij standaard lage prijzen en een hoge servicegraad. Voor onze klanten zetten we graag een stapje extra.

Ons installatiebedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van zonnepanelen in Delft. Daarbij kun je denken aan zowel particuliere als zakelijke zonnestroomsysteem installaties.

Onze adviseur legt in de video graag uit hoe wij jou in Delft zo snel mogelijk kunnen helpen met de installatie van eigen zonnepanelen. Een offerte kun je gemakkelijk aanvragen door op de knop ‘Offerte aanvragen’ te klikken.

Video afspelen over Installeren eigen zonnepanelen Delft
tevreden klanten gingen jou voor,
waaronder uit Delft
0 +

Ook in Delft hebben wij al veel zonnepanelen geïnstalleerd. Naar volle tevredenheid van onze klanten! De kwaliteit van onze zonnepanelen installatiedienst wordt onder meer onderstreept door een uitstekende score op Trustpilot.

Voordelen eigen zonnepanelen thuis in Delft

Zonnepanelen kopen in Delft doe je in de eerste plaats natuurlijk wegens het financiële voordeel dat deze je opleveren. Omdat je je stroomgebruik drastisch verlaagt, valt je maandelijkse energierekening een stuk lager uit. 

Bovendien draag je met je aanschaf een belangrijk steentje bij aan het tegengaan van de klimaatverandering.

Voordelen zakelijk PV-systeem laten plaatsen

Ben je als ondernemer op zoek naar manieren om te verduurzamen? Ook in dat geval ligt de installatie van zonnepanelen in Delft voor de hand. 

Met een zonnepanelensysteem verklein je de CO2-footprint van jouw organisatie. Daarmee geef je ook een mooi visitekaartje af aan de buitenwereld. Natuurlijk bespaar je eveneens een hoop geld. Daar dragen verschillende subsidies en regelingen nog eens extra aan bij.

Haal rendement uit jouw eigen zonnepanelen in Delft

Bespaar gemiddeld €1.041 per jaar op jouw energierekening*

Aantrekkelijke terugverdientijd van circa 5 jaar

Het plaatsen van zonnepanelen in Delft levert je het hele jaar rendement op. Ook op bewolkte dagen, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Met deze groene oplossing ben je 365 dagen per jaar bezig met het verminderen van energierekening, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Als dat niet als muziek in de oren klinkt?

Google reviews Recharged BV
InstallQ-erkend
VCAVOL gecertificeerd

Zonnepanelen in Delft kopen uitleg

Wie zonnepanelen wil kopen in Delft, gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Voor een optimaal rendement is het belangrijk om jouw exacte situatie in kaart te brengen. 

Onze ervaren zonnepanelen installateur in Delft brengt een bezoek aan jouw locatie en geeft pas daarna een offerte af. Ben je daarmee akkoord? Dan gaan we over tot het inplannen van de installatie.

Onze adviseurs voorzien jou van vrijblijvend advies

Goed advies kost niets. Althans, niet bij Recharged. Al jouw vragen over het plaatsen van zonnepanelen in Delft beantwoorden we graag. Vraag een offerte aan, neem telefonisch of per e-mail contact met ons op óf breng een bezoek aan onze locatie.

De installatie van zonnepanelen in Delft wordt ingepland

Nadat de keuze voor het type en aantal zonnepanelen is gemaakt en je akkoord bent gegaan met de offerte, gaan we over tot het inplannen van de installatie. Deze vindt plaats op een moment dat jou uitkomt.

Als zonnepanelen installateur kunnen wij snel installeren

Of maanden wachten op de installatie van zonnepanelen in Delft het nieuwe normaal is? Bij Recharged niet. In tegenstelling tot de lange wachttijden waarmee veel installatiebedrijven kampen, weten wij de installatie binnen enkele weken te realiseren. Deze belofte kunnen wij onder andere dankzij ons slimme inkoopbeleid afgeven.

Wij installeren altijd A-kwaliteit (tier 1) zonnepanelen

Woon je in Delft en wil je zonnepanelen kopen? Wij bieden enkel panelen van A-kwaliteit aan. Dit zijn zonnepanelen die maximaal rendement opleveren en van duurzaam karakter zijn.

A-kwaliteit zonnepanelen merken die wij installeren, zijn onder meer Meyer Burger, Jinko Solar en JA Solar. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, hoge opwek en zeer gunstige garantievoorwaarden.

Veelgestelde vragen over Delftse
zonnepanelen installaties

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen over het installeren van zonnepanelen in Delft gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Delft? Recharged hanteert een hoge servicegraad, werkt uitsluitend met gecertificeerde professionals en producten van A-kwaliteit en streeft dag in, dag uit naar een groenere toekomst.

Om te berekenen hoeveel je met jouw eigen zonnepanelen in Delft kunt besparen, is het belangrijk om te weten hoeveel kWh ieder paneel jaarlijks oplevert. Dit getal, dat tussen de 315 en 400 ligt, vermenigvuldig je met het aantal zonnepanelen. De uitkomst daarvan vermenigvuldig je vervolgens weer met de energieprijs. Het resultaat van de som is je jaarlijkse besparing.

De terugverdientijd van zonnepanelen in Delft ligt aanzienlijk lager dan enkele jaren geleden en ligt momenteel gemiddeld rond de vier jaar.

Recharged werkt volgens de in de zonnepanelenbranche geldende wet- en regelgeving. Dat betekent onder meer dat onze installateurs en solar specialisten over de juiste kwalificaties en certificeringen beschikken. Zo kunnen wij te allen tijde een efficiënt en betrouwbaar resultaat garanderen.

Vraag direct jouw zonnepanelen installatie offerte aan

Vraag jouw offerte vandaag nog online aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een bezoek op locatie. Profiteer binnenkort van al het moois wat zonne-energie jou in Delft te bieden heeft.

Benieuwd wat zonnepanelen in Delft voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met jou mee.

Zonnepanelen installeren in Delft