Zakelijk verduurzamen

Wij helpen jou graag met het verduurzamen van jouw bedrijfspand. Mét een goed rendement. Al meer dan 250 ondernemers gingen jou voor. Bekijk hieronder onze zakelijke installatiediensten.

Scherp geprijsd

Gecertificeerde monteurs

Expertise zakelijke installaties

Vraag jouw zakelijke
installatie offerte aan​

Als je interesse hebt om zakelijk te verduurzamen, dan vul je eenvoudig en snel het onderstaande formulier in. Eén van onze zakelijke verduurzamingsspecialisten neemt dan contact op. Bel bij vragen naar 085 060 4326.

Stap 1 van 2

Vertel ons meer over jouw situatie

In welke installatietechniek(en) heb je interesse?
Meerdere antwoorden zijn mogelijk.
Mocht je dit niet weten, vul dan 'Weet ik niet' in.

Zakelijk verduurzamen in 3 stappen

Er komt veel kijken bij een veilige en correcte installatie van zakelijke installatietechnieken. Ons installatiebedrijf Recharged zet graag haar kennis en kunde op het gebied van zakelijk verduurzamen in om jouw bedrijf van het juiste systeem te voorzien. De onderstaande drie stappen weergeven in vogelvlucht het proces wat daarbij doorlopen wordt.

Zonnepanelen installatie offerte

Offerteaanvraag

Doorloop de stappen in het bovenstaande aanvraagformulier. Zo geregeld.

Advies zonnepanelen

Zakelijk advies

Wij komen bij jou langs op locatie en geven advies. Een offerte wordt opgesteld.

Zonnepanelensysteem thuis installatie

Installatie op locatie

Offerte goedgekeurd? Onze monteurs installeren vakkundig jouw installatie(s).

Zakelijk verduurzamen installatie Recharged

Haal rendement uit jouw
zakelijke installatie

Duurzame installatietechnieken, zoals zonnepanelen, energieopslagbatterijen en airconditioningssystemen, kunnen jouw bedrijf aanzienlijke financiële besparingen opleveren. Door te investeren in deze groene technologieën, verlaag je jouw energierekeningen en verminder je de milieuvoetafdruk. 

Wij stellen met zorg en aandacht de verduurzamingssystemen samen om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf, waardoor je een betrouwbaar, kosteneffectief en milieuvriendelijk energiebeheer krijgt.

InstallQ-erkend

InstallQ-erkenning Recharged BV

Wij zijn InstallQ-erkend. Met deze erkenning voor zonnestroomsystemen (PV) onderstrepen wij onze vakbekwame, deskundige en veilige werkwijze. Zo maken wij aantoonbaar verschil in de markt. Je kunt als opdrachtgever namelijk vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren.

Lid van Techniek Nederland

Lid van Techniek Nederland

Wij zijn lid van Techniek Nederland. Met dit lidmaatschap tonen wij onze vaktechnische kwaliteit en kwaliteit bedrijfsvoering aan. Op beide punten zijn wij namelijk door Techniek Nederland getoetst en goedgekeurd.

Veelgestelde vragen over
zakelijk verduurzamen

Wij krijgen met regelmaat dezelfde vragen over zakelijke installaties gesteld. Daarom hebben wij deze veelgestelde vragen verzameld en hieronder beantwoord. Als het antwoord op jouw vraag er niet tussenstaat, neem dan contact met ons op. Op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur kun je ons telefonisch bereiken op 085 060 4326.

Ja, een zakelijke offerteaanvraag is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Om in aanmerking te komen voor de SDE++ subsidie moet een bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen. Meer informatie vind je hier.

Ja, het installeren van zonnepanelen kan voor bedrijven zeer interessant zijn, en wel om verschillende redenen. Het zorgt namelijk voor een financieel rendement, bewerkstelligt een duurzaam bedrijfsimago en zorgt voor energie-onafhankelijkheid.

Naast het feit dat je bijdraagt aan een groenere leefomgeving, kan verduurzamen ook een interessant rendement opleveren. Hoeveel dit is, hangt af van veel verschillende factoren. Onze zakelijke verduurzamingsspecialisten denken graag op dit vlak met jou mee.

Ja, wij installeren namelijk volgens de Scope 12 eisen. Dit houdt in dat de installaties veilig en van goede technische kwaliteit moet zijn. Ook zijn wij InstallQ-erkend en VCA-VOL gecertificeerd. Alsmede beschikken wij over de F-gassen certificering.

Heb je een andere vraag over zakelijke verduurzaming?

Heb je een andere vraag over zakelijke verduurzaming?

Bel: 085 060 4326
Mail: info@recharged.nl

Vraag vrijblijvend een installatie offerte voor jouw bedrijf aan

Onze zakelijke adviseurs voorzien jou graag van vrijblijvend advies. Samen komen we tot de meest geschikte installatietechnieken voor jouw bedrijf. Wij zijn er klaar voor, jij ook? Dien in enkele minuten een offerteaanvraag in.

Zakelijk verduurzamen met een goed rendement loont!

Zakelijk verduurzamen