Wallbox Quasar

Al vanaf:

 4.600,00

Incl. btw

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Kwaliteit: Hoogwaardige laadoplossing van het innovatieve merk Wallbox.

Garantie: Standaard met 2 jaar fabrieksgarantie.

De opvolger van de Quasar – genaamd de Quasar 2 – wordt naar verwachting in Q3 2023 gelanceerd. Je kunt deze verbeterde bidirectionele laadpaal bij ons reserveren:

Wallbox Quasar

voordelig bestellen

Overweeg je om de Wallbox Quasar te kopen? Een goede keus: Dit is namelijk hét paradepaartje van Wallbox. Het doel van Wallbox Quasar is om elektrische voertuigen te transformeren tot krachtige energiebronnen. Dankzij de bidirectionele laadtechnologie is het mogelijk om zowel op te laden als te ontladen. Hierdoor kun je de accu van je EV gebruiken om stroom te leveren aan je huis of het elektriciteitsnet. Met behulp van Quasar dient de accu van je auto niet alleen als energiebron voor het rijden, maar biedt hij ook extra energie voor dagelijks gebruik.

€ 

De opvolger van de Quasar – genaamd de Quasar 2 – wordt naar verwachting in Q3 2023 gelanceerd. Je kunt deze verbeterde bidirectionele laadpaal bij ons reserveren:

Productcategorie: Producttag:

Wallbox functionaliteiten vergelijken

Tip: Scroll / veeg in de onderstaande tabel van rechts naar links om alle Wallbox modellen en functionaliteiten te kunnen bekijken.

Wallbox functionaliteiten Wallbox Pulsar Plus Pulsar Plus Wallbox Copper Business SB Copper SB Wallbox Commander 2S Commander 2S Wallbox Quasar kopen Quasar
Afmetingen 166x163x82 mm 260x192x113 mm 115x221x152mm 350x350x150 mm
Laadvermogen 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase
Eco-Smart Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
DC-lekdetectie
Planningen
Power Sharing
Gebarencontrole Optioneel
Gezichtsherkenning Optioneel
RFID
Bidirectioneel laden
Pulsar Plus kopen » Copper SB kopen » Commander 2S kopen » Quasar kopen »

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.