Wallbox Copper Business SB

Al vanaf:

 906,00

Incl. btw

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Kwaliteit: Hoogwaardige laadoplossing van het innovatieve merk Wallbox.

Garantie: Standaard met 2 jaar fabrieksgarantie.

Wallbox Copper Business SB

voordelig bestellen

Overweeg je om de Wallbox Copper Business SB te kopen? Een uitstekende keus: De Copper Business SB laadpaal van Wallbox heeft namelijk diverse voordelen te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het razendsnelle laadvermogen van de Copper Business SB. Met een maximale laadsnelheid van 22kW ben je ervan verzekerd dat jouw elektrische auto snel opgeladen wordt.

Daarnaast beschikt de Copper SB over tal van innovatieve functionaliteiten. Je kunt denken aan Power Sharing Smart en Load Balancing, waardoor elke laadbeurt nog efficiënter verloopt. Ook zijn veel gebruikers van de Wallbox Copper SB te spreken over het strakke design. De compacte, mooie vormgeving zorgt ervoor dat deze hoogwaardige oplaadpaal van Wallbox passend is bij vrijwel iedere locatie.

€ 
Productcategorie: Producttag:

Bekijk de Wallbox Copper Business SB video

Wallbox functionaliteiten vergelijken

Tip: Scroll / veeg in de onderstaande tabel van rechts naar links om alle Wallbox modellen en functionaliteiten te kunnen bekijken.

Wallbox functionaliteiten Wallbox Pulsar Plus Pulsar Plus Wallbox Copper Business SB Copper SB Wallbox Commander 2S Commander 2S Wallbox Quasar kopen Quasar
Afmetingen 166x163x82 mm 260x192x113 mm 115x221x152mm 350x350x150 mm
Laadvermogen 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase
Eco-Smart Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
DC-lekdetectie
Planningen
Power Sharing
Gebarencontrole Optioneel
Gezichtsherkenning Optioneel
RFID
Bidirectioneel laden
Pulsar Plus kopen » Copper SB kopen » Commander 2S kopen » Quasar kopen »

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.