Wallbox Commander 2S

Al vanaf:

 1.078,00

Incl. btw

Installatiehulp: Wij kunnen jou helpen met het installeren van deze laadpaal.

Kwaliteit: Hoogwaardige laadoplossing van het innovatieve merk Wallbox.

Garantie: Standaard met 2 jaar fabrieksgarantie.

Wallbox Commander 2S

voordelig bestellen

Overweeg je om de Wallbox Commander 2S te kopen? Dat is een prima plan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze innovatieve laadpaal van Wallbox heeft namelijk diverse voordelen te bieden. Zo laadt de Commander 2S van Wallbox jouw elektrische auto razend op dankzij de meest geavanceerde laadtechnologie. Geschikt tot en met een laadsnelheid van maar liefst 22kW.

Ook kun je eenvoudig jouw oplaadgegevens real-time bekijken op jouw smartphone – handig! En wat te denken van de laadsessies die je vooruit kunt plannen? Dit zijn enkele van de vele mogelijkheden waar de Wallbox Commander 2S om bekend staat.

€ 
Productcategorie: Producttag:

Bekijk de Wallbox Commander 2S video

Wallbox functionaliteiten vergelijken

Tip: Scroll / veeg in de onderstaande tabel van rechts naar links om alle Wallbox modellen en functionaliteiten te kunnen bekijken.

Wallbox functionaliteiten Wallbox Pulsar Plus Pulsar Plus Wallbox Copper Business SB Copper SB Wallbox Commander 2S Commander 2S Wallbox Quasar kopen Quasar
Afmetingen 166x163x82 mm 260x192x113 mm 115x221x152mm 350x350x150 mm
Laadvermogen 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase en 3-fase 1-fase
Eco-Smart Optioneel Optioneel Optioneel Optioneel
DC-lekdetectie
Planningen
Power Sharing
Gebarencontrole Optioneel
Gezichtsherkenning Optioneel
RFID
Bidirectioneel laden
Pulsar Plus kopen » Copper SB kopen » Commander 2S kopen » Quasar kopen »

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.