Wallbox Power Boost Meter 3-fase (Load Balancer)

Wallbox Power Boost Meter 3-fase (Load Balancer)

voordelig bestellen

5/5

De Wallbox Power Boost Meter 3-fase is een innovatieve load balancer die je voordelig bij ons kunt kopen. Met de Power Boost (3-fase) van Wallbox wordt de overgebleven elektriciteit in huis gebruikt om jouw auto op te laden.

Deze 3-fase load balancer van Wallbox communiceert met de energiemeter om de maximale hoeveelheid energie te benutten en wanneer de lichten uitgaan, wordt de laadsnelheid van de auto verhoogd om te zorgen dat er nooit te veel elektriciteit wordt gebruikt.

Bestel de Power Boost Meter 3-fase van Wallbox eenvoudig via onze webshop en ervaar het gemak en de efficiëntie van deze slimme energiemeter.

 235,00

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

De Wallbox 3-fase energiemeter is een slimme uitbreiding op jouw Wallbox Copper SB of Wallbox Pulsar Plus laadpaal, waarmee Wallbox de beste laadervaring biedt voor thuis en op kantoor. De 3-fase energiemeter wordt afzonderlijk geïnstalleerd in je huis of kantoor en werkt samen met de Wallbox laadpaal om de beschikbare energie voor het opladen van jouw elektrische auto te reguleren, wat zorgt voor een veilige en snelle laadervaring. Hierdoor kan je auto tot wel 8 keer sneller opladen dan bij een gewone laadpaal.

Productcategorie: Producttags: , ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.