Wallbox Power Boost Meter 1-fase (Load Balancer)

Wallbox Power Boost Meter 1-fase (Load Balancer)

voordelig bestellen

5/5

De Wallbox Power Boost Meter 1-fase is een hoogwaardige load balancer die je voordelig bij ons kunt kopen. Deze slimme energiemeter van Wallbox houdt het energieverbruik binnenshuis bij en communiceert doorlopend met de energiemeter. Het overschot aan energie gebruikt de Power Boost Meter (1-fase) om jouw elektrische auto op te laten. Zo gebruik je nooit teveel elektriciteit.

Bestel de Power Boost Meter 1-fase van Wallbox direct via onze webshop en ervaar het gemak en de efficiëntie van deze slimme energiemeter.

 124,00

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

Met de Power Boost functie van Wallbox wordt de overgebleven elektriciteit in huis gebruikt om jouw elektrische auto op te laden. De Wallbox energiemeter zorgt ervoor dat er altijd optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare energie. Als de lichten uitgaan, zal de auto nog sneller kunnen laden. De Wallbox meter is een 1-fase energiemeter die apart van de laadpaal wordt geïnstalleerd en ervoor zorgt dat jouw elektrische auto veilig en snel kan worden opgeladen, tot wel 8 keer sneller dan bij een gewone laadpaal.

Productcategorie: Producttags: , ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.