Wallbox Phoenix Contact Laadkabel (5m)

Wallbox Phoenix Contact Laadkabel (5m)

voordelig bestellen

5/5

Wallbox’s dubbele T2 laadkabel is een handige 5 meter kabel, geschikt als reservekabel in de auto of als standaard kabel in een socket variant laadpaal. Geschikt voor elektrische auto’s met Type 2 aansluiting en laadvermogen tot 3 x 32A. Waterdicht en veilig in alle weertypes met Phoenix Contact aansluitingen en 7-pins stekker.

 189,95

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

De Wallbox laadkabel met dubbele T2 aansluiting is een handige accessoire om overal gemakkelijk je elektrische auto op te laden. Deze kabel is niet alleen ideaal als reservekabel om altijd bij je te hebben, maar kan ook dienen als standaardkabel in een socket variant laadpaal.

Met een lengte van 5 meter is deze laadkabel geschikt voor elektrische auto's met een Type 2 aansluiting die een zwaarder laadvermogen aan kunnen (tot 3 x 32A). De Wallbox laadkabel is voorzien van Phoenix Contact aansluitingen en een 7 pins stekker, waardoor deze stevig en veilig is.

Deze kabel is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Wanneer de kabel op de juiste wijze is aangesloten, is deze waterdicht en veilig om te gebruiken in alle weertypes. Dit betekent dat je de kabel niet alleen thuis, maar ook onderweg kunt gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden. Met deze laadkabel ben je dus altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare manier om je elektrische auto op te laden.

Productcategorie: Producttags: ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.