Wallbox P1 Poort naar Modbus

Wallbox P1 Poort naar Modbus

voordelig bestellen

5/5

Met de P1 Port van Wallbox kun je de slimme functionaliteiten van je Wallbox laadpaal gebruiken. Installatie is eenvoudig dankzij de directe aansluiting op de slimme meter in een DIN-rail, zonder dat stroomkabels moeten worden doorgeknipt.

De P1 Port is flexibel en compatibel met verschillende Wallbox-modellen, werkt met 1- en 3-fasen en kan gebruikt worden met Power Boost, Eco-Smart en Dynamic Power Sharing.

 194,95

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

De P1 Port van Wallbox is een slimme meter die ervoor zorgt dat je alle functies van je Wallbox laadpaal kunt benutten. Deze meter kan gemakkelijk worden geïnstalleerd dankzij de directe aansluiting op de slimme meter in een DIN-rail, zonder dat er stroomkabels moeten worden doorgeknipt. Hierdoor is de installatie niet alleen snel en eenvoudig, maar ook veilig en betrouwbaar.

Een groot voordeel van de P1 Port is dat het erg flexibel is en compatibel met verschillende Wallbox-modellen, waaronder de Pulsar Plus, Commander 2S en Copper SB. Hierdoor kun je de slimme functies van je Wallbox laadpaal gebruiken, ongeacht welk model je hebt.

Daarnaast werkt de P1 Port met zowel 1- als 3-fasen, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan elektrische auto's en laadsituaties. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de compatibiliteit van je auto met je Wallbox laadpaal.

Een ander voordeel van de P1 Port is dat het werkt met verschillende functies, waaronder Power Boost, Eco-Smart en Dynamic Power Sharing. Power Boost zorgt ervoor dat je auto sneller wordt opgeladen, terwijl Eco-Smart ervoor zorgt dat het laadproces zo efficiënt mogelijk verloopt. Met Dynamic Power Sharing kun je de beschikbare stroom verdelen tussen meerdere Wallbox laadpalen, waardoor je de beschikbare stroom optimaal kunt benutten.

Kenmerken:

  • 1-Fase & 3-Fase
  • Schroefklem connector voor 0V en +5V DC
  • Max. stroomverbruik 50mA
  • Max. kabel lengte 3 meter
  • Afmetingen 90 x 18 x 65mm
  • Directe toegang tot slimme meter
Productcategorie: Producttags: ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.