Wallbox Kabelhouder Zwart

Wallbox Kabelhouder Zwart

voordelig bestellen

5/5

De Wallbox kabelhouder houdt de laadkabel veilig en netjes bij de laadpaal en is bevestigbaar met 3 schroeven. Hij is gemaakt van aluminium en kan samen met de bijpassende Wallbox Cable Dock worden aangeschaft.

 49,95

Incl. btw

Betaalmethodes Recharged BV

Aanvullende productinformatie

De Wallbox kabelhouder is een handige accessoire die ervoor zorgt dat de laadkabel van jouw elektrische auto veilig en netjes opgeborgen kan worden bij de laadpaal. Met de kabelhouder hoef je niet langer te worstelen met loshangende kabels die in de weg zitten of verstrikt raken.

De kabelhouder is eenvoudig te installeren met behulp van drie schroeven, waardoor hij stevig aan de muur of de laadpaal bevestigd kan worden. De houder is gemaakt van duurzaam aluminium en is bestand tegen weersinvloeden, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.

De Wallbox kabelhouder kan worden gecombineerd met de bijpassende Wallbox Cable Dock, die ervoor zorgt dat de laadkabel van jouw elektrische auto nog gemakkelijker kan worden opgeborgen. De Cable Dock fungeert als een soort holster voor de kabel, waarin hij veilig kan worden opgeborgen wanneer je hem niet gebruikt.

Door de combinatie van de Wallbox kabelhouder en de Cable Dock wordt het opladen van jouw elektrische auto nog gemakkelijker en efficiënter. Je hebt altijd een vaste plek om de laadkabel op te bergen, waardoor je hem nooit meer kwijtraakt en de kabel niet in de knoop raakt. Bovendien zorgt het voor een opgeruimde en georganiseerde uitstraling bij de laadpaal.

Productcategorie: Producttags: ,

Wat is load balancing?

Load balancing verwijst naar de praktijk van het gelijkmatig verdelen van de laadcapaciteit over de verschillende batterijcellen binnen de accu van de auto. Dit is belangrijk omdat de prestaties en levensduur van de batterij kunnen worden beïnvloed door ongelijkmatige lading.

Bijvoorbeeld, als een enkele cel wordt overbelast, kan dit leiden tot hogere temperatuur en spanning, wat de levensduur van de batterij kan verkorten. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede verdeling van de lading over alle cellen, om te voorkomen dat er een enkele cel overbelast raakt. Een load balancer maakt dit mogelijk.